Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

KOji modem koristite? Cura kaže da ponekad ne čuje onog sa druge strane, retko se dešava ali u zadnjih par dana dosta često. 3G ne koristi. Šta koristite/preporučujete?

Vredi li da prelazim na MC2 (NeatRom lite 4.0)? Trenutno sam na NeatRom 3.1 lite... Koja je razlika između ova dva roma?

Ja necu da predjem sa mb5 na mc2, prvo, mrzi me, drugo, i ovako sve radi ekstra a promene u koliko ih i ima neces ni da primetis. U odnosu na mr2 koga sam terao duze vreme mb5 mi isto radi, ni bolje ni gore. Cekaj 4.2 i uzivaj :)

To sam i ja mislila, ali rekoh ajde da ipak proverim. Sad sam baš sve lepo podesila, radi odlično, tako da onda uživam i čekam 4.2...:D

Sale, ne znam da li smo se lepo razumeli, kada sam pitao za camera firmware, mislio sam ustvari na ovo (pogledaj linkove):

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2006128
http://forums.hardwarezone.com.sg/s...xy-s3-camera-firmware-versions-3802045-4.html

Kada si mi dao odgovor "sve se azurira", da li si i ovo uzeo u obzir?

Ako novi firmware dolazi sa rom-om onda je tu. Ja to ne diram. A i ne vidim potrebu. Imas li problema sa kamerom?

Swiper, meni se najbolje pokazao XXELLA modem. Ako menjaš modem, GetRIL-om promeni i ril u xxella.

HMmmm
izgubio sam zvuk tastera ali samo kada u imeniku kucam u pretrazi kog trazim...
Ostalo se sve cuje.
To je od juce od kada sam ubacio nov rom, Sale , moram da pitam , da nisam ja zeznuo opet :) Ili tako treba?
Takodje, moze li onaj black notificatiopn bar? (PM ili ovde?)

hvala.

wow, bio sam ubedjen da ne postoje ljudi koji ne dislable zvuk tastera cim uzmu telefon u ruke!

wow, bio sam ubedjen da ne postoje ljudi koji ne dislable zvuk tastera cim uzmu telefon u ruke!

Pa lose ti je ubedjenje, ipak... neko kuce poruke bez da gleda u telefon, btw... neko drzi crnu pozadinu neko belu, neko stock neko ne.... hebi ga....prevario(li) ste se...
:-devil-:

Jel postoji neka opasnost ako se ubaci baterija veceg kapaciteta od fabricke ?

Постоји опасност да ће ти батерија дуже трајати:D
Шалим се, нема опасности ако узмеш одговарајућу батерију, тј. оригиналну, мада и оне кинеске нису лоше;)

:D
evo zasto pitam : Covek ima u radnji bateriju za Samsung I9000 (1500mAh), i kaze da je ona odgovarajuca za moj Galaxy Ace (1350mAh) ..Ja cu probati tamo u radnji da li ona odgovara (fizicki) ,ali jel to jedino na sta treba da obratim paznju ?

Izvinjavam se sto ovo nema veze sa temom S3 ali ne mogu da nadjem temu za ace, a hitno mi je

Ух, то већ не бих знао шта да ти кажем, боље ти потражи батерију за свој модел , а и батерија од ѕ2 мислим да нема шансе да стане у Ace.
Тако да тражи оригинал за асе али са већим капацитетом, ако постоји:p

Ух, то већ не бих знао шта да ти кажем, боље ти потражи батерију за свој модел , а и батерија од ѕ2 мислим да нема шансе да стане у Ace.
Тако да тражи оригинал за асе али са већим капацитетом, ако постоји:p

Vazi,hvala ;)

da se nadovezem na moja pitanja o kameri i firmware-u..
cela prica me interesuje zato sto pojedini (nalozeni) ljudi loze druge ljude (mozda opravdano a mozda i ne) da kvalitet fotografija i video zavisi i od firmware-a koji kamera koristi... pa sam samo otuda, citajuci tekstove sa gornja 2 linka, obratio paznju i na to..

otprilike, camera ima firmware u samoj sebi koji moze a i ne mora da bude ista verzija kao i onaj firmware za kameru koji dolazi sa samsung oficijelnim ili kuvanim romom.. samo mi nije jasno kako to funkcionise u praksi. Neki kazu da android tj. linux na kome je i baziran interno proverava koji je firmware noviji pa onda njega koristi za komunikaciju sa kamerom tj. da moze da se obraca i firmware-u za kameru koji nije fizicki u njoj vec medju sistemskim fajlovima samog android-a i da u osnovi uopste i ne treba flesovati firmware u kameri zato sto sa novim romovima gotovo uvek stize i najnoviji camera firmware u softwerskoj varijanti..

Posto cenim da je Sale mnogo vise u tim vodama od mene i vecine ovde i mnogo se vise razume i sve, voleo bih da potvrdi ili ospori tu pricu... :) otprilike, o tome se radi...

Nisam siguran ali ta prica bi trebalo da je bitna ako koristis aosp(aokp) romove gde postoji ucestala pojava da kamera nece da radi kad se koristi blic i autofokus a i kad radi navoodno su slike losijeg kvaliteta. Kod custom romova baziranim na samsungovom romu to mislim da nije bitno.

xWolf

Sad cu ja tebi da kazem ponovo, a i vec sam ti rekao sta i kako. U ROM-u se ne nalazi camera firmware i jeste da neki radi bolje (vecinom noviji update) a neki losije, sve zavisi kako je za koji cip odradjen. Posto mislim da S3 ima samo Sony cipove (S2 je imao Samsung i Sony) nemas brige da ce biti losije slike ili bilo sta. Odes na samsung apps i skines camera firmware checker tu preko tog programa mozes da flesujes razlicite firmware-e koje skines. Moras da pazis samo, jer mozes da brikujes i da se pozdravis sa kamerom. Znaci moras naci negde da ti pise da mozes bas taj i taj da flesujes i da ce sve biti ok.

Nemoj se zamarati posto neces dobiti nesto bolje rezultate.

Šta donosi zadnji update sistema tačno?
Jel ima negde neki spisak promena?
Sistem mi je sad zadnji 4.1.2.

Kako da sachuvam poruke najsigurnije kad ubacujem novi rom?

Titanium backup ili SMS backup & restore.

Sms backup jeste skroz, a Titanium je u free verziji ogranicen mogućnostima.

Nazad
Vrh Dno