za reconnect probaj neku od ovih ( ne nzam za koji ruter ti treba, ovo je za ove standardne Telekomove Huawei ) :
1
2
3
ima to puno varijanti, neke rade lepo, neke zezaju, neke brze, neke sporijea ubedljivo je najlaksa ako imas user i pass od provajdera, pa ides na net kao nekad sa dial-up, user i pass.... Odradis 1 .bat u 2 reda i 2 sekunde i resen novi IP.
Nekada su taj user i pass davali na papiru/ugovoru... ne secam se.... posle batalili, ali bi trebalo da ga oni imaju u sistemu.... da ti daju nekako... jedina mana je sto ne mozes vise da spojis uredjaje koji nemaju mogucnost PPOE konekcije sa user i pass da spojis a da imaju Internet... ispravite me ako gresim![]()
Ne mogu oni da vide njegov "IMEI" iliti MAC adresu, jedino što mogu da vide je public IP. Sve zavisi od provajdera, ako imap dinamičnu IP adresu, restart rutera bi trebalo da pomogne.
Probaj, www.whatismyip.com , pogledaj IP, restartuj ruter i probaj opet![]()
Ako si na kablovskoj, IP adresu neces tako moci da promenis, jer je izdaju na 24h ili tako neki period...
Hvala Sale. Rom je odličan. Samo jedno pitanje. Zašto mi se uvek obrišu kontakti kada flešnem tvoj rom? Nikad ne radim full wipe, samo dalvik i cache.
Gde čuvaš kontakte? Na Google ili u memoriji?
Prvi put mi je obrisao sa telefona(neka od ranijih verzija) i nakon toga sve kontakte držim na Googleu ali pobriše i njih. Uradim ja sync i oni se vrate ali na wanam lite romu koji sam ranije koristio se kontakti nikad nisu brisali.
Ovo je za s2 ali je isto i za s3:S obzirom da cu sutra da flesnem Neat rom, jedno pitanjce. Onako najprostije, koja je razlika izmedju Full i Lite? Osim u nazivuCitajuci unazad 100 stranica, cini mi se da vise ljudi vole lite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari