Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ih bre, pa tek sam juče namestila sve kako treba :D
Jel bi trebalo sa full wipe ili ne?

Ma ne treba. Ne znam sto ljudi vole taj wipe. Ok ponekad kad prelazis sa nekog novog ROMA, pa i ajde. Za temu NIKAD NE TREBA WIPE!!!

Posto imas vec JKAY framework 14.93 MB5, samo skini moju temu za MB5 i to je to. Flasuj i uzivaj

Ja iskreno volim to da odradim zbog nekih ponekad nepredvidjenih bubica koje se ponekad probude :D Imam Titanium backup, imam Nova backup posle flash-a 10 minuta posla da sve vratim kako je bilo..

Ja iskreno volim to da odradim zbog nekih ponekad nepredvidjenih bubica koje se ponekad probude :D Imam Titanium backup, imam Nova backup posle flash-a 10 minuta posla da sve vratim kako je bilo..

Nema potrebe za wipe kada se instalira tema, a pogotovu kada je u pitanju VRT system instalacije

Ma ne treba. Ne znam sto ljudi vole taj wipe. Ok ponekad kad prelazis sa nekog novog ROMA, pa i ajde. Za temu NIKAD NE TREBA WIPE!!!

Posto imas vec JKAY framework 14.93 MB5, samo skini moju temu za MB5 i to je to. Flasuj i uzivaj

Ok. Hvala puno... Danas i to "čudo " da isprobam :thumbup:

Ja instalirao jutros i evo vec dva puta mi se pokocio telefon, samo crn ekran, morao sam da ga restartujem. Jos neko sa slicnim problemima? Mb5 neat rom je u pitanju sa jkayom i viktorovom temom. Do sada nisam imao nijednom ovakav problem sa starim jkayom na ovom romu (i naravno, bez teme)

Ja instalirao jutros i evo vec dva puta mi se pokocio telefon, samo crn ekran, morao sam da ga restartujem. Jos neko sa slicnim problemima? Mb5 neat rom je u pitanju sa jkayom i viktorovom temom. Do sada nisam imao nijednom ovakav problem sa starim jkayom na ovom romu (i naravno, bez teme)

Da nisi pogresio verziju teme i rom koji imas? Ima dve verzije teme za MR2 i MB5 romove. Ja isto imam MB5 neat i JKAY, sve radi ok.

EDIT: Ako te opet zeza, mada ne vidim sto, flasuj rom, pa jkay framework, pa temu. Ne moras wipe

Poslednja izmena:
Nisam, pazio sam. Radi sve inace ali mi se vec dva puta gasio. Cudno :/

Meni jedino viber po nekad resrartuje telefon :( sto naravno nema veze ni sa neatom ni sa temom, ne mogu da obrisem sr***, imam mnogo bliskih ljudi na njemu. Jos nesto sto se tice vibera i necu vise :), cisto mozda nekome pomogne, kada je upaljen wlan ili data sve radi normalno, kada se ugase oba onda mediaserver pocinje da zeza bateriju tako da ko ne moze bez vibera beka drzi ukljucen net uvek :)

@viktor
I ova boot animacija je ekstra, volim proste stvari :)

Ja što više čitam , sve manje znam :type:
Skinula sam JB Domination v1.7 JKAY MB5 (zip)....Jel to to što treba??? Bunilo me je pošto već imam Jkay, da li skidam ovaj zip sa Jkay u nazivu ili bez???
I da li one teme što se plaćaju rade samo na stock launcher-u i kako do njih doći???

Poslednja izmena:
Nema potrebe za wipe kada se instalira tema, a pogotovu kada je u pitanju VRT system instalacije

Dva puta sam radio bez wipe-a ROM-ove i teme, jednom na AOKP-u, jednom na stock ROM-u jos sa tvojom temom na S2 i uvek su mi se pojavili neki FC-ovi, od tada mi se stvorila navika za full wipe. Cisto kazem navika, a i meni je 5-10 minuta da sve vratim kako je bilo.

Skinula sam JB Domination v1.7 JKAY MB5 (zip)....Jel to to što treba??? Bunilo me je pošto već imam Jkay, da li skidam ovaj zip sa Jkay u nazivu ili bez???

Nisam jos napravio verziju bez JKAYa. Da, to je ti je sve sto treba. Samo idi sad u recovery i instaliraj, pa javi :)

I da li one teme što se plaćaju rade samo na stock launcher-u i kako do njih doći???

Da taj 1.7 jkay mb5. Koje teme se placaju? Ako mislis na ikone ove ispod teme njih dobijes kada doniras za temu :)

Flesovala sam i sad mi tek ništa nije jasno. Jedinu promenu koju sam videla je promena boje status bara ,notif bara ,iz zelene u plavu. :confused:
Može li se birati boja koja mi odgovara ili ja nisam dobro shvatila?
Možda vama sve ovo izgleda glupo , ali....:D

Poslednja izmena:
Ne moze, cela tema je ta plava, prodji jos malo kroz meni i aplikacije i vidi da li je samo notification bar promenjen :)

@viktor
Moras da uradis i pink varijantu za zene :)

Flesovala sam i sad mi tek ništa nije jasno. Jedinu promenu koju sam videla je promena boje status bara ,notif bara ,iz zelene u plavu. :confused:
Može li se birati boja koja mi odgovara ili ja nisam dobro shvatila?
Možda vama sve ovo izgleda glupo , ali....:D

Cela tema je plava/crna/siva. Prodji malo kroz neke aplikacije koje sam odradio, pa ces videti promene. Idi npr u dialer, videces da je skroz drugaciji, music player itd.

Ikonice za clanove foruma su free, samo mi posaljite vas email na PP.

Naravno, nisam imun na donacije :)

Dobro, videla sam ja te promene i kroz meni, ali sam mislila da mozda ima da se odabere par boja :) Ili da mogu da biram između one drečavo zelene i ove plave.
Mada, jesam videla Woman's Touch temu, ali se plaća, a ja nemam PayPal..(makar mislim da mi više ne radi) :)

Već par puta mi se desilo da poruku na Whattsapp ne dobijem odma, već samo kada otvorim aplikaciju.... Moze li problem biti do roma??

Koja beshe fora da stock sms app ne konvertuje sms u mms posle 3.-e vezane poruke?

Svojs deinstaliram iz svakog roma koji koristim, probaj da popricas sa google now-om ...mnogo je pametniji... :)

ri93it.png

Features
  • Latest Release: (April 3, 2013)
  • Firmware: XXEMC2 NeatROM Full, (4.1.2)
  • Build date: Mon Mar 11 17:37:01 KST 2013
  • Modem: XXEMC2
  • CSC: OXAEMC2
  • Change List: 1042335
  • Kernel: Stock-repacked
  • Fully Deodexed
  • Zipaligned
  • Rooted
  • BusyBox
  • SuperSU
  • Available languages in Rom: Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Galego, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
  • EFS Auto Backup
  • NO WIPE
  • Disabled Boot Sounds
  • Init.d Support

eg3eyw.png
672qvc.png

11uu3xl.png
Last release:
April 3, 2013
XXEMC2 NeatROM Full
MD5 Sum: 4dd390a4fd9bdc2242555747e2f416ba

Complete NeatROM File Mirror is available here Thanks to ApriliaM3

Mogao bi ti da odmoris malo :) stvarno nema potrebe da izbacujes bas svaki rom, cuvaj snagu za 4.2 :) Hvala u svakom slucaju

XXEMC2,svaka cast,brz si.Čekam Lite-verziju,nadam se sutra.Hvala na velikom trudu,koji ulažeš u ovaj posao-hobi.

Mogao bi ti da odmoris malo :) stvarno nema potrebe da izbacujes bas svaki rom, cuvaj snagu za 4.2 :) Hvala u svakom slucaju

XXEMC2,svaka cast,brz si.Čekam Lite-verziju,nadam se sutra.Hvala na velikom trudu,koji ulažeš u ovaj posao-hobi.

Samo 5 romova za 2 dana :mad:
Nema na čemu Tasicu. Ako ne stignem sutra onda prekosutra sigurno. Trenutno sam u fazi re instalacije smrdljivog windowsa po 6-ti put za 6 dana

Šta sad znači ovo obaveštenje kada otvorim CWM app? Pojavilo se od kada sam ubacila Vertumusovu temu...

I jel još neko ima problem sa kašnjenjem whattsapp poruka? Iritira mnogo, čak i nije samo kašnjenje već ne primim poruku dok ne otvorim app... :confused::eek:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1365019667649.jpg
    uploadfromtaptalk1365019667649.jpg
    45.4 KB · Pregleda: 158
Poslednja izmena:
Ako se ne varam to je zbog toga sto uz neat ide phils recovery

Vrh Dno