Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Imas u aromi taj chainov cwm ako je bas zapelo :)

Ma nije zapelo, samo ako ne pravi problem ...
A kako izbrisati flešovanu temu???

Flesuj rom bez vajpa i jkay ako ga koristis i to je, sve ti ostaje. A drugi recovery ne pravi problem, ne brini

Drugari, nisam baš jako dobar sa fizikom ali me nešto interesuje ... :)
Imam original kabl (1000mA) i punjač za ovaj telefon, puni mi od 0 do 100 za malo više od 2 sata (koliko sam skapirao 2100mAh/1000mA ispadne 2.1h). E sada, pošto je kabl isuviše kratak i ne mogu da radim nešto na telefonu dok se puni, kupio sam USB Extension Cable (mislim da je 1.8m). Užasno sporo se puni, noćas sam ga punio jedno 5 sati i napunio se samo nekih 50%, probao sam više puta. Drugar je isto probao da puni tako Galaxy tab i dok je gledao neki film odjednom vidi prazna baterija :) Brže se praznio nego što ga je punjač punio.
Šta se tu gubi? Da li bih mogao ovo da rešim ako kupim neki jači punjač? Npr 2A. Nemojte da se smejete ali, ponavljam, slab sam sa fizikom :)

E, da znas da hocu! Samo da se dovucem kuci, u firmi mi blokiraju depozit, cak cu i da je instaliram kad nadjem vremena :)

Jel ima neko ogranjcenje u broju dload-a po osobi ili mogu da dloadujem/brisem citav dan?

Ihhhh bas su neki... Ja bolestan, taman reko da klikcem da mi prodje vrijeme malo :)

Edit:
Pff, pobrljavio sajt od reklama i nekako mi se resetovao counter. Sad moram da cekam 41 min :/:/

Ima li da se nadje neki user name i pass za depositfiles da skinem odmah?

Poslednja izmena:
@viktor

Pa restartujes ruter, dobijes novu ip adresu i tako u nedogled

@viktor

Pa restartujes ruter, dobijes novu ip adresu i tako u nedogled

Ne razumem se najbolje, ali mislim da se sam ruter prijavljuje na net sa svojim jedinstvenim brojem, tako da promena IP nista ne znaci. A oni gledaju neki unique IP (sto ja mislim da je ruterov IMEI, lupam). Mozda neko od iskusnijih da nam pojasni.

Ako je tako, ceo dan cu ga resetujem :)

Ne mogu oni da vide njegov "IMEI" iliti MAC adresu, jedino što mogu da vide je public IP. Sve zavisi od provajdera, ako imap dinamičnu IP adresu, restart rutera bi trebalo da pomogne.

Probaj, www.whatismyip.com , pogledaj IP, restartuj ruter i probaj opet ;)

Ne mogu oni da vide njegov "IMEI" iliti MAC adresu, jedino što mogu da vide je public IP. Sve zavisi od provajdera, ako imap dinamičnu IP adresu, restart rutera bi trebalo da pomogne.

Probaj, www.whatismyip.com , pogledaj IP, restartuj ruter i probaj opet ;)

Hvala. Probacu kad dodjem kuci.

Bilo bi idealno ako bi imalo neko softwersko resenje koje ce to da mi resetuje da ne moram da stalno manuelno to da radim. Mislim nije to neka kinta, ali vajdica :)

Pa postoji neko programce gde stavis recimo 1000x tvoj fajl i ima skripta za sve ove nase rutere koja restartuje posle svakog downloada. Nadjem kad budem pored kompjutera pa cu da ti posaljem pm

Jdownloader je isto imao skripte za reset rutera, svojevremeno sam tako skidao sa rapidshera. Verovatno moze da se iskoristi i da resetuje za ove tvoje potrebe :)

E jes jdownloader, samo izguglaj za skriptu za model rutera koji imas i voznja

Drugari, ja sam pre par posta pisao kako mi fon laguje i koci.. gledao sam na xda neka resenja instalirao laxfix premium i nista nije pomoglo.. konstantno sam flesovao rom skakjuci sa starijih na novije da vidim ima li pomoci (svi romovi su Saletovi) i na kraju sam naleteo na neki post gde je to greska do maticne ploce i da trebam da nosim fon u servis. I resih ja to da uradim i onda sam instalirazo preko odina sistem sa sammobil-a i podesio sve, resetovao counter i fabricka podesavanja i posle ga personalizovao kao i prvog puta da bi na kraju svega toga moj telefon radio sasvim odlicno, bez ijednog laga i zakucavanja.. zna li neko mozda u cemu je bio problem? dal da se zadrzim na official samsung rom-u ili da se vratim na saletov?

@vert

Ne rade ona dva linka sto si postavio daj neki valjani da skinem dok sam na poslu pa posle cu opet od kuce

aha do sajta je sorry

Poslednja izmena:
Mi standardni svakako skidamo Domination,apel za ostale ;)

za reconnect probaj neku od ovih ( ne nzam za koji ruter ti treba, ovo je za ove standardne Telekomove Huawei ) :

1
2
3

ima to puno varijanti, neke rade lepo, neke zezaju, neke brze, neke sporije :) a ubedljivo je najlaksa ako imas user i pass od provajdera, pa ides na net kao nekad sa dial-up, user i pass.... Odradis 1 .bat u 2 reda i 2 sekunde i resen novi IP.
Nekada su taj user i pass davali na papiru/ugovoru... ne secam se.... posle batalili, ali bi trebalo da ga oni imaju u sistemu.... da ti daju nekako... jedina mana je sto ne mozes vise da spojis uredjaje koji nemaju mogucnost PPOE konekcije sa user i pass da spojis a da imaju Internet... ispravite me ako gresim :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno