Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Što mi žao što ne može na fonu copy-paste unutar play store-a, zaista ima genijalnih komentara...

Kako da ugasim na S3 da ne pokreće music player kad uključim slušalice?

Pa iz instaliranih ne mogu da je izbrišem, zato pitam. Samo deinstalacija dopuna je moguća. A ne mogu je naći ni u Titanium, pa da je freezujem. Sad cu da probam Root App Delete :)

Nemoguće, jel gledaš pravu aplikaciju :p..ja sam je doduše deinstalirao direktno bez ove potrebe.. Probaj da restartuješ telefon, pa onda probaj i na kraju ako neće idi i ručno obriši apk

Kada sam obrisala to ažuriranje , aplikacija je nestala iz instalisanih, ali kada odem u market i otvorim je piše Ažuriraj...To me buni...:)

Ne moze da se obrise, deo je sistema.
Dal je moguce da nema neka opcija da se ugasi auto on kad se spoje sluske? Pregledao sam sve moguce opcije nigde nisam video gde se to gasi.

А који player је у питању?

Pa taj Samsungov music player. Ne smeta mi nista osim toga sto krene sam da pusta cim spojis sluske, a u telefonu samo zvuci od navigacije! :D
Neprocenjivo iskustvo. :d

Па не знам да ли је могуће да нема ту опцију...:rolleyes:

Ne moze da se obrise, deo je sistema.
Dal je moguce da nema neka opcija da se ugasi auto on kad se spoje sluske? Pregledao sam sve moguce opcije nigde nisam video gde se to gasi.

Moze da se obrise, a sto se tice ovog tvog, jesi pogledao u accessory?

Nista mi tek sad nije jasno. U Powerampu sam sad iskljucio nesto tipa "auto resmume on connect" i sad se ne pali nijedan player? :D
A tu opciju Samsungov Music player nema.

Ides uninstall i obrises

@marko jos ja gledam sta pricas, al' rekoh kazes samsungov plejer, znam da je to po default-u na powerAMP-u, njega nisi spominjao da imas :)

Ides uninstall i obrises

@marko jos ja gledam sta pricas, al' rekoh kazes samsungov plejer, znam da je to po default-u na powerAMP-u, njega nisi spominjao da imas :)

Ali palio se bas taj Samsungov player, ne ovaj Poweramp.

Pa ja ne znam za to... Evo nek se ljudi jave kome se pali Samsungov plejer, mislim da si ti prvi... Doduše ja ga uvek brišem pošto koristim powerAMp, mada pre sam ga koristio nikad mi se nije palio sem onih opcija u notification baru kad utaknem sluške

jel moze neko da mi ukratko kaze kako se koristi barometar i cemu konkretno sluzi, i da li pokazuje ispravne podatke?

Izmeriš sebi pritisak kad te neko iznervira..

Da pitam. Da li je neko koristio duze vremena (par meseci) S3 bez folije za ekran i da li ima onih mikro ogrebotina?

Koristim bez folije od kada sam kupio / avgust cini mi se. Imam 2 te mikro ogrebotine od kada mi je pao na plocice jednom ***.

Ja ga upravo koristim bez folije , jedno mesec dana, i za sada nemam nikakvih promena :)

Da ga ne ureknem, od juna/jula kad sam ga uzeo, nema ogrebotina.

Nazad
Vrh Dno