- Učlanjen(a)
- 19.02.2011
- Poena
- 330
@sasa
Jesssssssss! Konačno i rom i aroma. Imam neat 1.7, je li preporučljivo da se ipak odradi wipe pa install?
Ma jok. Samo nandroid
@sasa
Jesssssssss! Konačno i rom i aroma. Imam neat 1.7, je li preporučljivo da se ipak odradi wipe pa install?
Nov tel nema mnogo poruka, koci mislim od kako ga je kupio.
XXEMB5 Aroma Mods v3.1a
Izvuci iz arome bootanimation.zip i kopiraj u system/media/
ako imas rootexplorer instaliran lako ces, iz arome extraktujes bootaimation.zip iz aroma/bootanimation/enable/data/local/ i kopiras tamo gde sam ti vec rekao, restart
Ne citas email??? Odgovorio sam tiA moze li se ikako vratiti onaj Samsungov lockscreen. Trenutno mi je Nexus-ov (čini mi se) NeatRom
Prvo, to je do Samsunga, tako je i na stock rom-u. Sa Power ne izlazi iz aplikacije, sa Home izlazi. Teska glupost by Sammy. Probacu da prepravimSale, kako da resim problem da se pritiskom na home dugme, prilikom otkljucavanja telefona, ne izlazi iz aplikacije koja je aktivna vec jednostavno samo otkljuca fon? Poslednji Lite u pitanju sa poslednjom Aromom.
P.S. Ne koristim lock screen.
I jos jedno pitanje, u Aromi sam stiklirao mogucnost da mi se pri butovanju ne pojavljuje animacija ali nje ipak ima, kako je izbeci?
Ne citas email??? Odgovorio sam ti
Prvo, to je do Samsunga, tako je i na stock rom-u. Sa Power ne izlazi iz aplikacije, sa Home izlazi. Teska glupost by Sammy. Probacu da prepravim
Ovo drugo, probaj u build.prop da dodas liniju:
debug.sf.nobootanimation=1
sacuvaj i restartuj
Flesuj aromu ponovo i izaberi stock lockscreen. Sve ostale opcije preskoci
Kako to? Koji rom koristis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari