Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Dajte preporuku ,koju rezrvnu bateriju da porucim sa dx com ? A i ako je mozda neko narucio futrolu za oko ruke (za trchanje recimo),posto vidim da ima vise modela-cena. By the way,hvala Sale za rom i aromu!

Ако има Анкер узми то. Ја имам две. Нема разлике у односу на орг. Платио нешто око 15$ на амазону.

XXEMB5 Aroma Mods v3.1a​

Pozdrav Sale.
Ubacio sam ovu verziju tvog ROM-a. Sve proslo super i cekirao sam u AROMA tvoju boot animaciju za instalirati, medjutim meni je ostala da se podize boot animacija od OMEGE koju sam imao predhodno(hodajuci android sa lavom)
Kako da sredim to da imam tvoj boot a da ne moram opet sve iznova ? Hvala na odgovoru.​

Poslednja izmena:
ako imas rootexplorer instaliran lako ces, iz arome extraktujes bootaimation.zip iz aroma/bootanimation/enable/data/local/ i kopiras tamo gde sam ti vec rekao, restart

ako imas rootexplorer instaliran lako ces, iz arome extraktujes bootaimation.zip iz aroma/bootanimation/enable/data/local/ i kopiras tamo gde sam ti vec rekao, restart

Instalirao rootexplorer ali nemam nigdje folder AROMA odakle bih extrakovao i premjestio ovo sto si mi rekao. Gdje se to nalazi na ROM-u ili je to neki spoljni fajl ?

Skines aromu to je dodatak koji se skida uz ROM, odatle vadis to sto ti je rekao

Snasao sam se.
Ne,to je u sklopu Saletovog novog roma v3.1a i tu se udje u .zip i onda u aroma i dalje do kraja putanje i extraktuje a zatim prebaci u /system/media.
All done.

Pa rekoh ti ne mozes da nadjes, onda je odvojena aroma, ali vazno da si se snasao ;)

A moze li se ikako vratiti onaj Samsungov lockscreen. Trenutno mi je Nexus-ov (čini mi se) NeatRom

Sale, kako da resim problem da se pritiskom na home dugme, prilikom otkljucavanja telefona, ne izlazi iz aplikacije koja je aktivna vec jednostavno samo otkljuca fon? Poslednji Lite u pitanju sa poslednjom Aromom.
P.S. Ne koristim lock screen.

I jos jedno pitanje, u Aromi sam stiklirao mogucnost da mi se pri butovanju ne pojavljuje animacija ali nje ipak ima, kako je izbeci?

A moze li se ikako vratiti onaj Samsungov lockscreen. Trenutno mi je Nexus-ov (čini mi se) NeatRom
Ne citas email??? Odgovorio sam ti

Sale, kako da resim problem da se pritiskom na home dugme, prilikom otkljucavanja telefona, ne izlazi iz aplikacije koja je aktivna vec jednostavno samo otkljuca fon? Poslednji Lite u pitanju sa poslednjom Aromom.
P.S. Ne koristim lock screen.

I jos jedno pitanje, u Aromi sam stiklirao mogucnost da mi se pri butovanju ne pojavljuje animacija ali nje ipak ima, kako je izbeci?
Prvo, to je do Samsunga, tako je i na stock rom-u. Sa Power ne izlazi iz aplikacije, sa Home izlazi. Teska glupost by Sammy. Probacu da prepravim
Ovo drugo, probaj u build.prop da dodas liniju:
debug.sf.nobootanimation=1
sacuvaj i restartuj

Flesuj aromu ponovo i izaberi stock lockscreen. Sve ostale opcije preskoci

Prvo, to je do Samsunga, tako je i na stock rom-u. Sa Power ne izlazi iz aplikacije, sa Home izlazi. Teska glupost by Sammy. Probacu da prepravim
Ovo drugo, probaj u build.prop da dodas liniju:
debug.sf.nobootanimation=1
sacuvaj i restartuj

Ovo prvo je tesko sr**e :vomit:, a drugo je reseno kao sto si rekao! cheers

Jelena, ne može jkay i drugi modovi da se kombinuju. Ako želiš drugi lockscreen i jkay moraćeš da kupiš njegovu aplikaciju. Ako nećeš onda refash rom-a bez wipe, restart pa flesuj aromu

Nisi me razumeo. Neću Jkay, već neće da mi upali telefon kada izaberem stock.
A sad cu da probam i refresh roma

Poslednja izmena:
Odrađeno sve, morala sam ponovo flesovanje roma, pa Aroma :thumbup:

Meni na MB5 ne izlazi više iz aplikacije na HOME.

Kako to? Koji rom koristis?

Ne znam, koristim Lite verziju 3.0 i Aromu za isti. Jedino šta sam menjao je da sam zamenio kernel, izabrao sam onaj MEDIUM iz Arome (što si mi preporučio) kao i da imam instaliranu Deluxe aplikaciju od Jkay-a. Pre sa istim ROM-om nije išlo, ili je do kernela ili do Jkay-a

Evo šta kaže BBS 2013-03-26 07.16.52.png2013-03-26 07.33.13.png

Opet je celu noć bio "budan" :mad:
Šta ovo znači?

Poslednja izmena:
Radila sam i to, sredi se za neki dan, pa onda opet isto. Ajde, probaću opet. Mada mi po nekad i app Rescan Media reši problem

Nazad
Vrh Dno