Hitno mi je ako moze neko da mi odgovori na pitanje...
Isto je kao kod svih Samsung telefona, mislio sam da znas to
Ne bi trebao da se zakljuca, pokusaj, nista te ne kosta. U slucaju da se zakljuca, *** mora root i unlock. *** nek kupi sim free onda. Ne znam cemu problem za root-om, nece nista sje*ati ako ne cacka...
Nikome se nije desilo?Da li je neko imao problema sa cestim ''zamrzavanjem'' telefona?
Naime, u toku dana se desi da telefon ostane blokiran po par puta i ne reaguje na komande, a jedino sto pomogne je vadjenje baterije.
Radjen je factory reset, ali je sve ostalo isto.
Citao sam na forumu da su prve serije telefona, u koje upada i moj, imale problema sa maticnom plocom, pa se nadam da je i ovde takav slucaj da se resim bede.
![]()
Features
- Latest Release: (March 16, 2013)
- Firmware: XXEMB5 NeatROM Full, (4.1.2)
- Build date: Mon Feb 25 11:53:57 KST 2013
- Modem: XXEMB5
- CSC: OXAMB5
- Change List: 996085
- Kernel: Stock-repacked
- Fully Deodexed
- Zipaligned
- Rooted
- BusyBox
- SuperSU
- Available languages in Rom: Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Galego, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
- EFS Auto Backup
- NO WIPE
- Disabled Boot Sounds
- Init.d Support
Nikome se nije desilo?
Ipak je moglo da se odradi OTA update. Tako da sam odradio tako. A ostao mu je i root, nisam hteo da radim unroot mozda ce mu jednom root zatrebati.
Sad imam drugi problem: Drugar ima samo XP i kad prikaci S3 pojavi se pod scanner & cameras i naravno nemoze da se prebaci na njega nista...
Instalirao sam i ovo: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=19153
ne pomaze...
takodje sam instalirao "USB drivers for samsung smartphones" i takodje ne pomaze...
Na kraju sam toliko bio ocajan da sam instalirao cak i KIES ali ni on ne pomaze... Vrti onaj connecting krug do besvesti i onda na kraju pukne :wall:
Jel' neko zna resenje ovog problema ??
Odgovorio sam ti na strani na kojoj si i postavio pitanje![]()
Skini ovo programče. Poveži mob na komp, i klikni na UMS mode. Kada završiš posao, skini mob sa usb-a i klikni na Mount card. Aj` zdravo![]()
Kako pobogu,ispao na bet ili dzep?
Ubacih Viber sinoć, trebao mi zbog nekog razgovora sa osobom preko i situacija se ništa nije promenila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari