Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Evo kako je stanje kod mene ne mogu nikako da izvuchem vishe od 3 sata upaljenog ekrana, osvetljenje 50% ruchno :p

Prilozi

• Screenshot_2013-03-06-16-32-53.png
    Screenshot_2013-03-06-16-32-53.png
    57.1 KB · Pregleda: 250
  • Screenshot_2013-03-06-16-33-11.png
    Screenshot_2013-03-06-16-33-11.png
    135.5 KB · Pregleda: 247
  • Screenshot_2013-03-06-16-33-18.png
    Screenshot_2013-03-06-16-33-18.png
    69.4 KB · Pregleda: 249
Срећа па ће код нас 4г за сто година па не морамо да бринемо:p

Ма заболе ме за трајање батерије само невероватан превид и шитина да толико троши. Чист ром инсталиран јуче. Ма 4г ти у суштини ни не треба, ја користим само за тетеринг то је кул брзооо. Доћи ће и у Србију када будемо имали крштену владу и праве људе на правим позицијама. До тада Мица шалтеруша рулз нажалост.

Ма ја бих био срећан да овде у Вишњићеву имам и 3г:d

Ja sam zadovoljan baterijom .

uzeva3ar.jpg

yrasa6y7.jpg

edahyja2.jpg

Evo kako je stanje kod mene ne mogu nikako da izvuchem vishe od 3 sata upaljenog ekrana, osvetljenje 50% ruchno :p

Skini BBS i vidi šta ti troši bateriju, to nikako nije dobro...
PS:Stvarno, gde si bio kada je tako očajan signal?:p

Ne znam shta toliko vuche bateriju kako da proverim, a signal je kod mene u stanu losh u pm

Не верујем да је до сигнала. Ја кући имам 1 црту а на послу 4. Нема разлике.

Obično mi je aktivan samo 2g, baš zbog tog lošeg signala u stalne promene, iz E u G, pa u H, pa eventualno u H+. WiFi signal imam skoro pa svuda, tako da mi nije problem kada mi zatreba da aktiviram 3g.

Ranije sam izvlachio preko 4h upaljenog ekrana sad jedva 3 :(

Treba mi jedna informacija u vezi delova za s3.Drugar probao da fleshuje s3 i nesto mu zabagovalo.Pa je probao preko odina jedno desetak puta i kako nije uspeo odneo je fon u servis.Danas mu javili da je otisla neka MC memorija i da se tesko nabavlja,pa sam hteo da pitam ovde da li neko zna gde se moze nabaviti ta MC memorija i ako neko zna koliko bi to okvirno kostalo?I koji je najbolji servis za zamenu te memorije?

Не верујем да је до сигнала. Ја кући имам 1 црту а на послу 4. Нема разлике.

O da... Ja kod devojke imam užasan signal, kad prespavam kod nje, skine mi za 8-9 sati oko 30% baterije (1-2 crte, u hodniku nema signala), a kad sam kod kuće gde imam super signal skine oko 3-4%...

Itekako je do signala... Ne pričam napamet, ovo iz iskustva pričam, a ima jedna tema na xda gde sve piše šta koliko troši baterije, sve detaljno, upload/download 2g/3g/wifi signala, ekran na koliko procenata je osvetljenje koliko potroši struje, cpu kad je na 200/500/1000, toplota uredjaja itd itd da ne nabrajam... Inače nije neki šaban pisao lik je elite recognised dev, mislim da je entropy pisao, nisam siguran.

Добро могуће. Моје искуство је свакодневно тако да не утиче свакоме на батерију у том интензитету рекао бих.

Ja imam takodje problem sa baterijom, samo druge prirode. Celu noc je bio na punjacu u stekeru u zidu koji radi, punjac radi, pise da se puni telefon, ali kada sam ustao i dalje pise procenat napunjenosti baterije 30%, isto kao i pre stavljanja na punjac. U kom smeru da trazim problem ?
Inace na telefonu je sve fabricki, nije ni rutovan

U smeru kupis drugi punjac, ovo sto su nam dali uz telefon je djubre.

A šta piše tamo kad odeš u settings > battery ? AC ili USB? Meni je slično bilo sa punjačem od S2 koji nije 1A već 700 ili 750mA, užasno sporo mi je punio. Imao sam jednom problem i sa nekim čudnim USB kablom isto...

Mogu li da uzmem punjac od Sony Xperie ? :D
Edit: pise AC

Pise OUTPUT: 5V=1A isto kao ovaj samsungov.. pusticu ga par min da vidim da li menja situaciju

EDIT: Uspeo je da se za 40min napuni citava 2%. Bice da nije do punjaca. Promenio sam kabl i krenuo je da puni. A telefon sam kupio ima tri meseca. Djubre kinesko

Poslednja izmena:
Pozdrav,

molim za par razjašnjenja kako bi mi prelazak na custom romove bio malo lakši. Imam S3 od avgusta koji je od početka radio baš onako kako je Samsung zamislio. Pri tome mislim na prilično štucavi TW kao i na smrt uredjaja koja se dogodila nakon (verujem fabrički podešenih) 65 dana korišćenja. Dobio sam novu ploču, ali ne i garanciju da je ona death proof. U međuvremenu se dogodio se XELLA firmver (od oko 22 mb) koji navodno produžava život i telefonu i zabrinutom vlasniku, te krpi sigurnosne propuste vezane za procesor, ali za koji opet niko nište ne zna pouzdano. Doduše pouzdano se jedino zna da poslednji stock rom (zbog bootloadera ) pravi glavobolje ljudima koji posle ažuriranja odluče da stavljaju custom ROM. Pošto spadam u ovu grupu (imam iskustva sa prethodnim HTC desireom te znam koliko na brzinu utiče oslobađanje šminke) odupirao sam se bombardovanju porukama o neophodnosti OTA ažuriranja, čak sam instalirao i CM 10.1 posle koga sam dobio nešto što pretpostavljam da je u rangu S četvorke koja će tek biti predstavljena. Međutim, muči me crv sumnje:

- koliko su XXELLA firmver i njegov bootloader zaista značajni za dugovečnost uređaja
- pošto sam sa XXELL4 prešao na CM10.1 da li ipak da vratim stock XXELLA , pa da posle njega instaliram CM10.1 ili Saletov rom
- kakve suštinske probleme pravi novi bootloader ljudima koji rutuju telefon ili stavljaju custom romove, i da li je unrootovanje ili vraćanje na stock rom moguće bez flešovanja starog bootloadera (čije je vraćanje koliko sam mogao da shvatim nešto rizičnija procedura)

Hvala unapred

Kabl original, jos je telefon kuplje u Svici, nije kod nas. Uvek je stajao na stolu, nikad ga nisam umotavao ili sl. -.-

Moje iskustva sa kablom su uzasna, kad stavim na kvalitetan kabl puni se kako treba...

Pise OUTPUT: 5V=1A isto kao ovaj samsungov.. pusticu ga par min da vidim da li menja situaciju

EDIT: Uspeo je da se za 40min napuni citava 2%. Bice da nije do punjaca. Promenio sam kabl i krenuo je da puni. A telefon sam kupio ima tri meseca. Djubre kinesko

Ја сам имао такав проблем, решио сам га тако што сам га ресетовао на фабричко стање.

Provera kabla i punjača je prvi korak. Ne mora se odmah kupovati novo, valjda neki drugar ima punjač i kabl, a nema tih problema, pa da se to prvo proveri.
Kada se to proveri na red je baterija.
Moje mišljenje je da je u većini slučajeva problem baterija. :D:d:)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno