Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Opet nesto gori
Sta mi govori ovo iz bbs i sta da gledam koja je muka?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1362375169676.jpg
    uploadfromtaptalk1362375169676.jpg
    99.7 KB · Pregleda: 379
  • uploadfromtaptalk1362375190780.jpg
    uploadfromtaptalk1362375190780.jpg
    59.9 KB · Pregleda: 364
^ Before posting a dump please make sure that the references for kernel wakelocks and alarms were processed correctly. Reading a dump takes a few minutes and it would be great if you could not waste the time of whowver studies in, aiming at helping you.
Generally a dump "since unplugged" is better than "since charged". When you start your analysis make sure to follow following procedure:
- plug/unplug the charger
- leave the phone alone 4 hours
- save a dump and check that the chapters "Kernel wakelocks" and "alarms" (if you have root) are populated
- Post the dump as attachement

I will not reply to posts with incomplete dumps

Jel ima neka a o likacija kojom mogu da proverim sta mi jede megabajte kad sam na 3g...gde bi mogao da gasim jednu po jednu da vidim koja sama za osam sati pojede tridesetak mb....

Jel ima neka a o likacija kojom mogu da proverim sta mi jede megabajte kad sam na 3g...gde bi mogao da gasim jednu po jednu da vidim koja sama za osam sati pojede tridesetak mb....

Ja idem na Settings\Data usage i tu se nalaze brojaci MB za aplikacije, ali ne mogu da potvrdim da je to 100% precizno, medjutim daje neke okvire

-1 kernel za naseg ljubimca, yank je izbrisao topic.

Posle Boeffla i Pegasus-a, definitvno se kao najbolji kernel pokazao - ni manje ni više nego stock. Bar meni i spram mog korišćenja telefona. Yank, Syiah i ostale nisam probao, ali mislim da više i neću eksperimentisati.

Ljudi, žena mi kuka da joj baterija jako kratko traje, ja uđem da vidim, kad imam šta i da vidim... Šta je ovo?

edit. Vidim sad da nisam jedini... Šta, neki fajl na memoriji pravi problem (sd karticu nema)?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1362493598391.jpg
    uploadfromtaptalk1362493598391.jpg
    55.7 KB · Pregleda: 197
  • uploadfromtaptalk1362493609774.jpg
    uploadfromtaptalk1362493609774.jpg
    55.2 KB · Pregleda: 183
Poslednja izmena:
A što si slikao baš kad je bio na par sekundi?:) Pusti ceo dan da radi pa onda izbaci rezultate pre nego da se ugasi tel

^ Kakvih par sekundi? To su sati.

:D

Sorry, na brzinu sam pogledao. Eto zašto uvek imam engleski na svim uredjajima :)

^ Before posting a dump please make sure that the references for kernel wakelocks and alarms were processed correctly. Reading a dump takes a few minutes and it would be great if you could not waste the time of whowver studies in, aiming at helping you.
Generally a dump "since unplugged" is better than "since charged". When you start your analysis make sure to follow following procedure:
- plug/unplug the charger
- leave the phone alone 4 hours
- save a dump and check that the chapters "Kernel wakelocks" and "alarms" (if you have root) are populated
- Post the dump as attachement

I will not reply to posts with incomplete dumps

Ljudi, žena mi kuka da joj baterija jako kratko traje, ja uđem da vidim, kad imam šta i da vidim... Šta je ovo?

edit. Vidim sad da nisam jedini... Šta, neki fajl na memoriji pravi problem (sd karticu nema)?

Odradi ovo, pa cemo da vidimo, mada mislim da je viber.

^ to je meni glupo, stalno moram da ukljucujem i iskljucujem. Media scanning treba da radi na telefonu "in real time" ne sad stalno da se cimam.

Ma Viber 100% nešto zeznuli sa onim poslednjim updateom i kod burazera na Xperiji Neo isti slučaj. I ako proveravate da li su sredili Viber-nisu! Probao danas i juče. Posle brisanja mora i da se resetuje telefon jer nastavlja da radi media sve do restarta.

Ma Viber 100% nešto zeznuli sa onim poslednjim updateom i kod burazera na Xperiji Neo isti slučaj. I ako proveravate da li su sredili Viber-nisu! Probao danas i juče. Posle brisanja mora i da se resetuje telefon jer nastavlja da radi media sve do restarta.

Kakve to veze ima sa Viberom ;)

Naravno da "mere" ja tih problema nemam na GS2 4.1.2 stock-u, a nisam imao ni na 4.2.1 ni na 4.2.2 ROM-u... Rešiš se djubreta i gotovo...

Better battery stats? Ništa ti ja tu ne razumem, ali probaću.

Samo ti to odradi, ocitacu ti ja sve i reći šta ne valja...

Poslednja izmena:
Drugari problem.. Telefon mi se restartovao i posle restarta samo stoji logo na ekranu i ne mrda nigde. Izvadim bateriju - vratim i upalim ga ponovo i onda se zamrzne i opet se restartuje.. jel moguce da je riknula maticna ili da je do saletovog rom-a..
inace instaliran je zadnji sa aromom.

Drugari problem.. Telefon mi se restartovao i posle restarta samo stoji logo na ekranu i ne mrda nigde. Izvadim bateriju - vratim i upalim ga ponovo i onda se zamrzne i opet se restartuje.. jel moguce da je riknula maticna ili da je do saletovog rom-a..

Zadnji nema aromu koliko sam video?

Facebook, Viber i ostale gladne i bespotrebne i loše softverski odradjene aplikacije

Nekome su te aplikacije potrebne (znam dvoje ljudi koji su manje-više samo zbog vibera i uzeli android), nekome su bespotrebne, sve zavisi kome šta treba i ko šta koristi na telefonu...

Problemi koje izaziva media-server ili media-scan, nisu potekli od navedenih aplikacija, bar ako je istina ono što može da se nađe na netu o tom problemu (a ima dosta "materijala"). U pitanju je bug koji se javlja na više modela telefona i tableta (prijavljeno i na Sony Experia, Nexus 7 itd.) zbog oštećenih media fajlova na sd kartici mada ima i nekoliko slučajeva (na koje sam ja naleteo tražeći rešenje na netu) gde ljudi nisu imali sd karticu, nego samo internu memoriju i imali su iste probleme. Telefon (tablet) stalno skenira oštećene fajlove i pravi drain. Upravo zbog toga je i napravljena aplikacija Rescan Media ROOT, kojom se isključuje skeniranje telefona...

da se nadovezem na gornji post
flesovao sam fon i poceo jako da zabada..
flesovao sam ga jos 2 puta bez instalacije arome i jkay-a i jos nekih stvari i opet zabada.. na kraju mi izbacuje obavestenje "Process system is not responding".. el se desavalo ovo jos nekom?

Шта кукаш?:D Погледај шта ради 4г.
40мин screen on time.:banghead:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1362583010650.jpg
    uploadfromtaptalk1362583010650.jpg
    45.5 KB · Pregleda: 179
Срећа па ће код нас 4г за сто година па не морамо да бринемо:p

Nazad
Vrh Dno