alienglobe
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.01.2010
- Poena
- 170
Jel ima neka a o likacija kojom mogu da proverim sta mi jede megabajte kad sam na 3g...gde bi mogao da gasim jednu po jednu da vidim koja sama za osam sati pojede tridesetak mb....
Opet nesto gori
Sta mi govori ovo iz bbs i sta da gledam koja je muka?
^ Before posting a dump please make sure that the references for kernel wakelocks and alarms were processed correctly. Reading a dump takes a few minutes and it would be great if you could not waste the time of whowver studies in, aiming at helping you.
Generally a dump "since unplugged" is better than "since charged". When you start your analysis make sure to follow following procedure:
- plug/unplug the charger
- leave the phone alone 4 hours
- save a dump and check that the chapters "Kernel wakelocks" and "alarms" (if you have root) are populated
- Post the dump as attachement
I will not reply to posts with incomplete dumps
Ljudi, žena mi kuka da joj baterija jako kratko traje, ja uđem da vidim, kad imam šta i da vidim... Šta je ovo?
edit. Vidim sad da nisam jedini... Šta, neki fajl na memoriji pravi problem (sd karticu nema)?
Ljudi, žena mi kuka da joj baterija jako kratko traje, ja uđem da vidim, kad imam šta i da vidim... Šta je ovo?
edit. Vidim sad da nisam jedini... Šta, neki fajl na memoriji pravi problem (sd karticu nema)?
Ma Viber 100% nešto zeznuli sa onim poslednjim updateom i kod burazera na Xperiji Neo isti slučaj. I ako proveravate da li su sredili Viber-nisu! Probao danas i juče. Posle brisanja mora i da se resetuje telefon jer nastavlja da radi media sve do restarta.
Kakve to veze ima sa Viberom![]()
Odradi ovo, pa cemo da vidimo, mada mislim da je viber.
Sila zakon menja, šta da ti kažem... I meni je, al` drugačije ne mere.^ to je meni glupo, stalno moram da ukljucujem i iskljucujem. Media scanning treba da radi na telefonu "in real time" ne sad stalno da se cimam.
Better battery stats? Ništa ti ja tu ne razumem, ali probaću.
Naravno da "mere" ja tih problema nemam na GS2 4.1.2 stock-u, a nisam imao ni na 4.2.1 ni na 4.2.2 ROM-u... Rešiš se djubreta i gotovo...
Drugari problem.. Telefon mi se restartovao i posle restarta samo stoji logo na ekranu i ne mrda nigde. Izvadim bateriju - vratim i upalim ga ponovo i onda se zamrzne i opet se restartuje.. jel moguce da je riknula maticna ili da je do saletovog rom-a..
inace instaliran je zadnji sa aromom.
GS3, Neat Lite, stock kernel...
Ne znam šta podrazumevaš pod đubre?
Facebook, Viber i ostale gladne i bespotrebne i loše softverski odradjene aplikacije
Drugari problem.. Telefon mi se restartovao i posle restarta samo stoji logo na ekranu i ne mrda nigde. Izvadim bateriju - vratim i upalim ga ponovo i onda se zamrzne i opet se restartuje.. jel moguce da je riknula maticna ili da je do saletovog rom-a..
inace instaliran je zadnji sa aromom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari