Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Pa sta se cudite ima ljudi koji ne znaju i ne zele da znaju jednostavno plate i gotovo,tako da opravdvam takve postupke.Kad je bila aktuelna samsung omnija ljudi su cak iz Bg dolazili kod mene da flesuju jer gde god su bili u radnjama nisu davali garanciju sto znaci nisu znali.

Narode,jer resio ko uspesno budjenje preko noci u deep slipu? Ma sta pokusao,stoka pijana se sam budi u skoro pravilnim intervalima..

uploadfromtaptalk1360253442368.jpg
Ovako izgleda,prvi deo krive je sa ugasenim svim radijima i sl..

Ako se bolje vidi..

Prilozi

• uploadfromtaptalk1360253545720.jpg
    uploadfromtaptalk1360253545720.jpg
    68.1 KB · Pregleda: 214
Poslednja izmena od urednika:
settings ap location services pa iskljuci location and Google search..
meni je taj search ubijao bateriju preko noci.
Ako nije do toga skini bbs pa postuj ovde screen :)

Ako nije do toga skini bbs pa postuj ovde screen :)

Ne screen nego dump.

1. Napunite telefon do kraja
2. NE DIRATE TELEFON 4-5 sati BUKVALNO Moze i pre spavanja da napuni telefon i kad krene da ga izvuce sa punjaca i ostavi preko noci.
3. Oznacite other u prvoj liniji i since unplugged u drugoj liniji
4. Odradite dump
5.uploadujete ga na dropbox i okacite
6. TO JE TO

Pa sta se cudite ima ljudi koji ne znaju i ne zele da znaju jednostavno plate i gotovo,tako da opravdvam takve postupke.Kad je bila aktuelna samsung omnija ljudi su cak iz Bg dolazili kod mene da flesuju jer gde god su bili u radnjama nisu davali garanciju sto znaci nisu znali.

Све је то ок али зашто бити толико похлепан? Јел' то у реду? Какви су то људи? За мене је то срамота. Помози ако хоћеш а не да пљачкаш неког за инсталацију ајго-а.

Tako je, otvori servis pa naplaćuj :type: ,)

Ljudi oladite malo sa tim naplaćivanjem usluga.u desetine hd2 sam ubacio android,sada sređujem s3,navigacije na stotine u sve vrste telefona poznatim i nepoznatim,sve za dž.Radi se o izolovanom slučaju,gde su mi nadobudni klinci prišli u kafiću,jer su čuli da sređujem telefone.Cena je bila takva,da bi ih odvratio,nije mi se išlo kući po laptop.Na njihovu opasku,da nije bitna cena,već da sve šljaka i da su mape vruće,otišao sap po laptop,u kafiću ubacio 4 instalacije,uzeo kintu i otišao sa društvom u kafanu na ručak.Naravno sve potrošio.Ako još malo raspredate priču,suze će mi na oči.

Ma ja sam se šalio, ne znam za druge...:d
Znam ja takve što plaćaju sve i svašta, jedan moj drug nosi Iphone u BG (iz Zrenjanina je) da mu urade update softvera eeeej :lupko:

Od poslednjeg neat lite-a mi se desava da se smrzne tel I da nista sem restarta na dugme ne pomaze. Uradio sam wipe svega pre instalacije, probao I da reflesujem preko I opet zabada. Obicno u nekom plejeru, browseru ili slicno. Cak mi se desilo da tune in nastavi da svira a ekran smrznut...
Sta ga muci?

Meni je svaki Neat radio perfektno. Tako je bilo na S2, tako je sada i na S3.
Svaka čast bata Saletu na fenomenalnom romu.

Preflesovao sam ga bez arome da vidim jel ista situacija...

Kupio sam telefon u Vip-u i apdejtovao ga sve dok je nudio, sada je na xxella verziji, da li sam siguran od sudden death bug-a ?

pozdrav svima,nikako ne uspevam da prebacim aplikacije na sd card,pa me interesuje da li postoji neka opcija?nasao sam samo esto ali trazi root,a posto mi je tel u garanciji ne bih da gubim garanciju,e sad da li postoji neka opcija da se ne vidi root u slucaju sudden death?hvala

ri93it.png

Features
  • Latest Release: (February 9, 2013)
  • Firmware: XXEMR2 NeatROM Full (4.1.2)
  • Build date: Fri Feb 1 14:20:36 KST 2013
  • Modem: BUEMA1
  • CSC: VFREMA3
  • Change List: 919627
  • Kernel: Stock-repacked
  • Fully Deodexed
  • Zipaligned
  • Rooted
  • BusyBox
  • SuperSU
  • EFS Auto Backup
  • NO WIPE
  • Disabled Boot Sounds
  • Init.d Support

eg3eyw.png
aow5li.png

11uu3xl.png
Last release:
February 9, 2013
XXEMR2 NeatROM Full
XXEMR2 NeatROM Full Mirror 1
MD5 Sum: 765938b68c13ebfc775da710486a4bc0

Pre par dana sam uradio Factory Reset i sad posto mi svi kontakti imaju slike ali vise nisu uklopljene sa ekranom vec su jako male.
Da li ima neko resenje ovom problemu????

Contact sync sa marketa, ali treba root ;-) odlicno programche ;-)

Može i fcontactsync on ne traži root, radi isto to + sync rođendana.

Video sam u prethodnim postovima da se dosta ljudi zali na lag kod pritiska na home dugme kada je ugasen ekran. Problem je u S-Voice aplikaciji koja se inace aktivira kada se 2 puta pritisne home taster, tako da to malo kasnjenje nastaje zbog cekanja na eventualni drugi pritisak. Resenje: uci u S-Voice>Settings i odstiklirati opciju open via home button.
Rezultat je drasticno bolji odziv na Home inace.

j13pg9.png

Features
  • Latest Release: (February 10, 2013)
  • Firmware: XXEMR2 NeatROM Lite v1.8 (4.1.2)
  • More Lite
  • More Optimized
  • Build date: Fri Feb 1 14:20:36 KST 2013
  • Kernel: XXEMR2 Stock - Repacked
  • Modem: BUEMA1
  • CSC: VFREMA3 (Multi-125)
  • Change List: 919627
  • Fully Deodexed
  • Zipaligned
  • Rooted
  • BusyBox
  • SuperSU
  • NO WIPE
  • PhilZ Touch Recovery v4.00-b21
  • Disabled Boot Sounds
  • Init.d Support
  • Tweaks
  • Init.d Tweaks
  • Build.prop Tweaks
  • Fully Optimized
  • Fully Tweaked
  • Improved Virtual Memory
  • Kernel Debugging - Disabled
  • Reduced Home button Lag
  • sysro/sysrw
  • Default Language - English
  • No Auto Converting messages to MMS
  • Unlimited Contacts to SMS,MMS
  • Enabled Camera Sound Menu
  • Skip Songs
  • OpenVPN
  • 4 Way Reboot
  • Enabled All Languages for Samsung Keyboard
  • Enabled More Contacts (990)
  • Large Apn List
  • Flash Player
  • Removed Bloatware (available in Aroma)
    and many more...
    I probably forgot something

eg3eyw.png
23ivwp2.png

2qv79dd.png

123rvib.png

2j2xohf.png

11uu3xl.png
Last release:
February 10, 2013
XXEMR2 NeatROM Lite v1.8
XXEMR2 NeatROM Lite v1.8 Mirror 1
MD5 Sum: 239f0f0296b16e926b0267a4b90a667f

Moze li mi neko reći šta je trenutno aktuelno za otključavanje marketa? Koristio sam market unlocker i kupio dosta aplikacija u proteklih godinu dana. Ali od juče nema šanse da prevarim play store pomoću unlockera.

Nazad
Vrh Dno