Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

zar on nije nezasticen od SDS i slicnih boljki. Doduse ako imas garanciju nije bitno

Imam garanciju, a i koliko sam razumeo "navodni fix" postoji od lla krenela pa na dalje...

Brightness drzim na auto.

Ova Nexus 4 camera app iz Aroma mods mi zbaguje kada se koristi blic, pukne i izbaci Gallery not responding. Inače, imam dve galerije i dve camere, stock i nexus. Jel sam mogao to da izbegnem nekako pri instalaciji Neat-a i Arome?

Kad slikas sam blicem zadrzi okidac dugme dok camer ne izfokusira (ugasi blic) i onda pustis okidac dugme i slika bez problema:)

Lol. Bravo za ovo. Rešićemo Gizmo. Samo sam malo nervozan zbog boginja pa i ne radim nista

Па колико трају те богиње?
Ни ја нисам лежао...најебаћу.
Пробио нет...рачун 5000 ... Попизд...:eek:

Kao brate probijete taj net. Visim stalno na netu, 3g uvek uključen, sinhronizacije isto, jedino ne gledam YouTube osim preko wifi (torrent takođe, samo wifi). Ne pređem 800mb mesečno.

Рутовао другарици ѕ3 за 5 минута. Супер ради.

Вратио бекап неки...
Дату сам заборавио да укључим...
Ћути па сам видео никад не проверавам стање...

Jel imao neko problem sa dropbox-om, da prikazuje u galeriji sve slike koje su u njemu i one se mogu brisati iz galerije?

Napokon našao rešenje. Settings(telefona, ne samog dropboxa)-Lična-Cloud pa ugasi sinhronizaciju sadržaja za dropbox i za slike i za video.

Sta mislite o ovom toolkitu za root S3. Presao sam skoro sa HD2 na S3, stock ne radi lose ali bi uradio root ako nista drugo zbog full bekapa, a posle verovatno nabacio neki rom.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1703488

Najjednostavniji način za root je CF-Auto Root. Ima valjda ubačen i fix za SDS (sudden death syndrome) bag, o kome se mnogo priča u poslednje vreme.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1957273

hmmm... rootovanje sam radio na desire-u zbog malo rama... hmmm ... sad imam s3 i opet ga rootovao iako imam memorije koliko hocu :)
ja sam flashoholic... ne mogu bez flashovanja romova dva dana... :)
sds mozes da izbegnes(ako je to istina) sa xxella kernelom i recovery-jem... obavezni domaci zadatak za sve vlasnike s3

Istina je, za sada, dok ne ispusti dusu neki sa fixom :D onda posle opet panikaaaa :D :D :D

ja mislim da ipak ima neke cari i u tome da se panici :)
ipak cu da ga unroot i fratim na fabricko zbog garancije jer imam jos 6 meseci fore :)
nesto mi se htc mota po glavi :)

Nema potrebe, triangle away i vrati ti sva ocitavanja na stock u download modu.

Prodaj mi s3,za dobru cenu,uradi generalku na ladi.Svi srećni.Šalim se.

E ne znam ljudi ali meni ovaj S3 ubija kako radi sa Saletovim 1.5 lite... baterija talodje puno duze traje, sve leti! Sve u svemu prezadovoljan sam!

Evo danas skinuo update za emmc check i sad mi prijavljuje da imam "insane chip" i da mi je sudden death moguć :(.

Edit.
Imam neat lite posljednji, 1.5.1 i siyah 1.8.9, jeam li sad "izliječen"?

Poslednja izmena:
Pitanje:

Clear memory opcija sve manje aplikacija gasi. Sad mi je memorija zakucana na 700mb zauzeto. U momentu kad kliknem clear memory, obrise samo jedan proces i maximalno mi oslobodi 10 mb :S

Wat do?

JB 4.1.2. Default

Nazad
Vrh Dno