Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

^ covek objasnio moze lock teme:D

iako se zezaas ja se sa njim potpuno slazem to sto sam juce poceo da koristim s3 neznaci da manje znam od ljudi koji postoju u ovoj temi ( i moram da priznam da nisam video nekomunikativniji topik CAST IZUZETCIMA ...dok sam nosio neke druge isto skupe telefone ljudi se polome da vam objasne i pomognu a ja ovde nisam mogao da dobijem mrtvi apk ot tapa talka od svih ovde jako nacitanih i nadobudnih to je samo jedan glup primer )normno je da na 35m primeraka bude veca diskusija oko kvarova zato sto je 1% od te cifre jako veliki...tako da ja sve to oko ploca ne uzimam za ozbiljno a pogotovo ne uzimam za ozbiljno da neko softverskim putem pokusava da popravi hardverski propust....to je po sistemu pali babu da ti strika najke...

To neces ni dobiti. E moj druze, prvo piraterija je zabranjena, drugo, znas li koliko je dana provedeno uz monitor da bi se napravila ta aplikacija? I ti napadas forum, ljude zato sto ti ne daju za dzabe? Kad vec nosis stalno skupe telefone otvori se za 400din pa kupi

neznam sto se ti nalazis prozvanim ali ajd da ti kazem kada bi programeri kao ti omogucili da se aplikacija kupi bez rutovanja telefona prvi bi je kupio veruj mi...a to koliko sati je provedeno ja dobro znam...

Telefon iz Vipa. ProMobi je ovlasceni servis za Samsung i Nokia telefone.
Komentar izvršioca.
Aparat pregledan, nedostatak uočen. Zamenjena ploča aparata.
Upisan novi softver, kompletno formatiran i podešen.
Aparat testiran, test ok.

Doneseš otključan vrate ti zaključan.

hahahah ovo je super sve vise mi se svidja ova tema...kako li je test ok ako je zakljucan na mrezu mora da su probali nekom vodafone ili orange karticom

Pa zar ne vidis da osim Saleta niko nema dovoljno znanja i kako ocekivati neko konkretno objasnjenje?

Ma kakvo znanje? znaju ljudi i ovde puno toga, samo nekoga mrzi da pise, neko nije tu, neko ima preca posla...

hahahah ovo je super sve vise mi se svidja ova tema...kako li je test ok ako je zakljucan na mrezu mora da su probali nekom vodafone ili orange karticom

What?! Telefon je iz vipa znaci na vip je zakljucan.
Sto bi probali sa orange ili vodafon karticom:) ?

Na xda forumu sam procitao da su ugrozeni 'eMMC: VTU00M FW Rev: Fx1' modeli, je'l se i ovo proverava preko *#12580*369# koda ili nekako drugacije ?:))

Odeš na Google Play pa tamo skineš eMMC Brickbug Check i pogledaš.

BTW, ako vas smara onih pet sekundi kad se otvaraju kontakti ili sms aplikacija, možete ih zaključati u memoriju pošto sumnjam da će ih Samsung ikada doterati u red.
Daklem, u build.prop dočukate recimo sledeće:

sys.keep_app_1=com.android.contacts
sys.keep_app_2=com.android.mms

Samo bez kuknjave ako vam zafali memorije za druge stvari ;)

^^
E bravo za kontakte i poruke, hvala puno..

Zavrsio posao, bilo mi je dosadno, pa sam flesovao i phillz touch recovery posto kao mora i apdejtovani recovery zbog sds-a. I sad imam ics bootloader, neat xella rom, perseus kernel i philz recovery, sjajno :D

Poslednja izmena:
Trebalo bi njima inspekciju na vrata ako to ima smisla u ovoj banana drzavi.
Cisto da znam, promobi, bezite od njih
Teško se tu nešto može uraditi jer je telefon vlasništvo VIP-a, a nije Hector-ov.

Poslednja izmena od urednika:
Zasto mislis da ne moze? Sta ako ode direktno u BG elektronik sa servisnom knjizicom? U ovom slucaju ce verovatno biti problem zato sto su ovi cackali, ali da je direktno otisao, mislim da ne bi bilo problema

Kako da ostvariš svoja prava kao kupac tj. vlasnik proizvoda kada to nisi. Mislim da se zakon o zaštiti potrošača odnosi isključivo na vlasnika proizvoda, a u ugovoru od vip-a piše da je vlasnik telefona vip i da je dat na korištenje onom ko je potpisao ugovor. No to je moje mišljenje, treba svakako se posavetovati sa udruženjem za zaštitu potrošača na 0800/103-104

Upravo sam pogledao servisnu knizicu i ne pise nigde ko je vlasnik, samo da je prodavac VIP i datum prodaje. Ne vidim razlog zasto bi me vratili tj ne primili telefon. Ali znam nekoga ko ce sledece nedelje u bg elektronik :) pa cemo dobiti odgovor

Stigao mi je telefon iz Svice. Zakljucan je na njihovu mrezu.
Kako je najlakse ili najbolje da ga otkljucam?

Unapred hvala:beer:

Search?

@j sasa
Nadam se da nije problem, ali eto saznaćemo iz "prve ruke".

Citajuci po drugim forumima i gledajuci po netu,ispada da nije u pitanju ploca vec Kernel i da je problem vezan za 4.1.1.i 4.1.2.Sta je onda sa Kernelom od,recimo, 4.0.4?

... Ja sam vratio na onaj ICS bootloader, i sve mi je official osim System Status-a u download modu i Device statusa u About Phone/Status meniju. Dalje, igranka tek počinje kada ukucaš u Google [GOOGLE]S3 device status modified[/GOOGLE]!!!

Ja od Neat Lite ne odustajem, a ako telefon stvarno otkaže, i serviser počne da pametuje (ako bude mogao da uđe u download mod) oko System Status-a što je custom, dobiće sve linkove koje nađem na netu za te zebancije...

Ako nekome može da pomogne, rešio sam situaciju da sve bude official i da ima CWM (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2002953), ROOT i NEAT LITE 1.4. Tek kada sam iz trećeg puta pre instaliranja Neat Lite, iz CWM wipovao sve, formatirao system i FORMATIRAO INT SD i pobrisao sve foldere vezane za sistem koji su na ext SD, dobio sam sve statuse official. Eto, ako nekoga zeza što TA neće da skloni system status custom, neka proba ovo, da iz CWM formatira int sd i sa (ako ima) ext sd pobriše sve sistemske foldere.

Poslednja izmena:

BTW, ako vas smara onih pet sekundi kad se otvaraju kontakti ili sms aplikacija, možete ih zaključati u memoriju pošto sumnjam da će ih Samsung ikada doterati u red.

ubacio sam ova hebena 2 reda i sada mi zaglavljuje na samsung logo-u prilikom bootovanja?
Savet?

pa ako si uradio nandroid bekap (a trebalo bi pre svake intervencije), onda u recovery pa restore.
ako ne, onda može uz par ADB zezalica.
restart u recovery
adb pull /system/build.prop c:\
pa izbrišeš te linije iz build.prop na c:
adb push c:\build.prop /system/

restart

mada nemam pojma što bi lock ove dve aplikacije izazivao blokiranje...

nisam sto pisto ali 95 oosto sam suguran da kad ode cip na ploci ili sama ploča nema šanse da bilo ko uspe da udje u download mod... ortak je skoro radio servis u telenoru na apararu koji je bio otkljucan naknadno sa telenor mreze i nisu pravili problem ...naravno zato sto ni u kakav mod telefona nisu mogli da udju

Ima li nešto vako za otključavanje displeja? Ili bi to mnogo progutalo memorije?

Stigao mi je telefon iz Svice. Zakljucan je na njihovu mrezu.
Kako je najlakse ili najbolje da ga otkljucam?

Unapred hvala:beer:

Prvo root:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1695238

Sim unlock sa ovom app:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1846451

To je iz iskustva :)

^ Na šta misliš kada kažeš otključavanje display-a?

Pritisneš on/off taster, prođe 2.sek. dok se ne upali displej da može da se prevuče prst da se otključa.

Podigneš minimalni clock sa nekom CPU app staviš neki profil sa setcpu ili sta već hoćeš...

Nazad
Vrh Dno