Moj je jos u servisu, nista mi ne javljaju. Inace samo se ugasio i nije mogao da se upali. Ne znam da li je to taj simptom koji vi ovde pominjete? Uzeo sam ga 18-og Juna a crkao mi je 31.12.
Paaa, 90% da je to. Uglavnom dobices novi ispravan i boli te uvo
Sale brate, ti se bar razumeš, pa jel moguće softverski rešiti problem fabricki neispravne memoruje? Izbiljno te pitam jer se žešće nerviram oko ovog problema. Ujedam se da ne pređem na full stock jer osećam da ako mi rikne telefon neće skroz nego će ostati aktivan download mod sa lepim crvenim uzvičnikom.
Sale kernel u lite 1.4 je stock LLA?
Glava me zabole od tema na XDA...Već postoji 3 načina da se vratimo na stariji bootloader, e sad niko nema pojma treba li da se vraćamo?
Uglavnom većina developera je sigurna da je FIX u kernelu za LLA i da se sveki put izvršava prilikom boot-a sistema (nije trajna opravka)...Već postoje neki izvori da se fix integriše u druge kernele. Ima i potvrđenog crkavanja na XXLLA romu ali sa SIJAH kernelom, tako da je još jedan dokaz da je kernel fix...
Triangle away radi i na LLA romu, samo treba flešnuti cf-6.4 i poništiti brojač, e sad uz 6.4 dolazi stock recovery ...
Ajmo ovako, da odgovorim delimicno Milku. Da se ja razumem, odavno bih se ubijao od para kao sto radi Chain, ali *** nisam takav strucnjak

Ako ti crkne, nece moci nista sa njim, ni download, ni recovery, nista. Crko je i kraj. Prema tome, opusteno. Proci ces kao Hector Ruiz. Sto se tice drugog pitanja, pa da to odgovorim ovako. Ako je nesto lose pa mu ti jos pomognes da mu bude jos gore, kao sto je uradio Sammy, onda se desava crkavanje. Ali ako je nesto lose a ti se potrudis da mu olaksas (fix), onda to moze da traje dooosta dugo
A sad, Vladi da odgovorim posto vidim da je krenuo da cita

. Ja sam legao sinoc u pola 3 i to kad je krenula najjaca svadja u recognized developer thread-u izmedju Chain-a i AndreiLux. Ne mogu vam opisati koliko je teskih reci bilo tu. Medjutim, morao sam da legnem jer se danas radi ali zato sam se probudio sat vremena ranije da vidim sta sam propustio. Lol, 26 strana, svadje, dokazivanja, ubedjivanja, psovanja... Nastavio sam na poslu da citam i zavrsio tek oko 11

Ukratko, Chain-a ne volim od samog starta, plus onaj njegov cuveni cf-root za S2 koji je s.ebao i moj telefon, plus oni njegovi komentari od sinoc, sad ga ne podnosim organski. Ni jedan jedini dokaz nije izneo u 26 strana, dok sa druge strane AndreiLux, koji je, videlo se, bio jako iznerviran, sve moguce optuzbe na racun Chain-a i Samsunga je potvrdio dokazima. Prava je steta sto covek odlazi sa S3, mora se reci da je veliki poznavalac i da je jedini koji iole moze da parira, ako ne i da nauci inzenjere u Sammy-u necemu. Pored njega tu je jos Odia koji je covek na svoju ruku, tj nesto ga i ne zanima sve ovo. Ako moze on ce uraditi nesto za 5min, ako ne moze boli ga uvo. O gokhanmoral-u (Siyah kernel), sve najbolje ali on ima previse privatnih i finansiskih problema i to veoma cesto. Svodi se na to da nam posle AndreiLux-a niko ne ostaje, osim ako neko ne ispliva.
Da se vratim na problem.
Da postoje 3 nacina da se vrati bootloader ali to nikoga ne zanima. To je najveca glupost koju je Samsung pustio, koliko ja pratim desavanja. Znate svi zasto.
Sad za fix. Fix nije u kernelu i ne izvrsava se osim ako nisi flesovao Perseus od sinoc. Ako jesi onda imas taj fix. To lako mozes proveriti
ovde , naravno ako se razumes.
Ako mislis na fix za Exynos, o kome vise niko nista ne prica, onda si u pravu. On je u tom kernelu. Naravno da ima crkavanja sa Siyah-om jer on nije ubacio fix ili nije znao da ga napravi ili nije hteo ili nemam pojma. Prvi fix je sinoc izasao kada sam vam i javio, tako da cekamo, ko zna, mozda i to nije fix, mada meni logicno izgleda