Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Mora full wipe, posle toga samo "gazis". Eksterna ti ne treba. Kopiraš rom na internu i uradis sva 3 wipe i format system u mounts and storage. Na kraju install rom-a. Tema će verovatno sutra pa možeš i nju da flesujes posle restarta i bez wipe

Ko je flesovao novi rom odinom ili novi bootloader, flesovao je, ko nije neka NE FLESUJE. Može samo rom bez bootloadera

Jel mislis tvoj novi ROM ili globalno poslednji. Tvoj sam instalirao pet minuta po izlasku a bootloader nisam mrzelo me :p kakve su posledice

a evo procitah izgleda da sa novim bootloaderom se malo teze resetuje flash counter sto kod mene nije bitno jer ionako nemam garanciju

Poslednja izmena:
Moj rom nema bootloader, takve mozes da flesujes ali vidim da su poceli neki sa bootloaderima da izbacuju romove. Mislim da treba preskociti takve, jos je rano za zakljucke ali... meni smrdi dosta. A i vec sam rekao, skoro 100% sam siguran da novi bootloader nema nikakav fix i da je to samo buva koju su pustili kosooki. Sam bootloader je napravljen u jul-u, a znamo kada je samsung izjavio da radi na resenju problema :)

Instalirao sam TWRP recovery i moram priznati da je mnogo dobar bar sto se tice lakoce koriscenja. Ne znam inace ima li nekih mana u odnosu na klasican cwm ali sto se tice navigacije kroz menije nema mu ravnog

I na kraju jel taj fix u romu ili bootloaderu (ako je u bootloaderu kako se to instalira :))?

@sale, vertu
pustite mi u privatnoj poruci brojeve racuna (nasih ako imate), a ako ne iscimacu se za paypal da vam pustim nekako.

Saletov poslednji rom i vertuova poslednja tema rade bez greške.Svaka čast.

Instalirao sam TWRP recovery i moram priznati da je mnogo dobar bar sto se tice lakoce koriscenja. Ne znam inace ima li nekih mana u odnosu na klasican cwm ali sto se tice navigacije kroz menije nema mu ravnog

Kroz twrp se mogu insralirati cwm zipovi ili mora neki posebni?

I na kraju jel taj fix u romu ili bootloaderu (ako je u bootloaderu kako se to instalira :))?

@sale, vertu
pustite mi u privatnoj poruci brojeve racuna (nasih ako imate), a ako ne iscimacu se za paypal da vam pustim nekako.

Okacio je Sale bootloader par postova iznad ja cu da ga sprzim cim stignem sa posla ako do tad ne iskrsne jos neka vest

@sale, vertu
Fix za sta? Za exynos je u kernelu i to se nalazi u rom-u. Za "crkavanje", jos uvek se nagadja da je u bootloaderu. Ja mislim da nije a ko zeli moze da ga flesuje odinom (PC). Vec sam rekao da ne preporucujem da se flesuje, jer nazad za sada ne moze :)

Drago mi je da vam se svidja i da rade odlično. Saletov poslednji rom v1.4 je bas smooth. I mnogo je bolje kad je bas bas lite. Doduše obrisao si mi all share, al smo vratili :)

Sto se tice donacija, najlakše je preko paypala. E sad ako baš neko hoće da nas casti, neka posalje pm pa cu dati racun. Može preko e-bankinga.

Takodje, ako je neko zainteresovan za moj Soul Bound paket za donatore nek mi posalje svoj email na pm. Za članove foruma je za dz. To sam pisao odavno, al cisto možda ima neko nov ovde, pa da zna :)

Aj živeli :) :) :)

posle flesovanja novog boot loader-a nema vracanja na stari?!
A na novom boot loaderu ne radi triangle away ?
Kako je to ZGODNO!!!
Sale hvala za twrp!

Ok, mogu i preko pejpala, da mi se brat javi iz svajcarske da mu kazem da vam pusti, bice za par dana.

Imam i jedno pitanje za tebe, napisao si da se ne instalira sledeca verzija teme preko postojece i kada su instalirani modovi. Koja je procedura onda? Nije mi jasno sta se brise sta se kojim redosledom instalira a svi izbacujete nove verzije na nedelju dana :)

Inace sve radi vrh neat1.4+vertu1.5.3, jedino me sad **** jkay aplikacija posto ne znam kako da je kupim :)

Poslednja izmena:
Ima li kakvih novih zvanicnih informacija o sudnjem danu?Zna li se tacno koji model?Ispravlja li fix to itd?Bilo koja informacija dobro dosla.

Nema pomoci, kod mene se telefoni nude za 150 evra!

posle flesovanja novog boot loader-a nema vracanja na stari?!
A na novom boot loaderu ne radi triangle away ?
Kako je to ZGODNO!!!
Sale hvala za twrp!
Radi ako flesujes stock recovery i cf-root 6.4 ali stoji uzvicnik koji za sada moze da se ukloni na jedvite jade i veoma je rizicno.
znaci sammy krece stopama apple-a, pokusava da spreci flesovanje :D

Ok, mogu i preko pejpala, da mi se brat javi iz svajcarske da mu kazem da vam pusti, bice za par dana.

Imam i jedno pitanje za tebe, napisao si da se ne instalira sledeca verzija teme preko postojece i kada su instalirani modovi. Koja je procedura onda? Nije mi jasno sta se brise sta se kojim redosledom instalira a svi izbacujete nove verzije na nedelju dana :)

Inace sve radi vrh neat1.4+vertu1.5.3, jedino me sad **** jkay aplikacija posto ne znam kako da je kupim :)
samo pratis romove kako izlaze, flesujes ih bez wipe pa posle toga isto tako i temu. nema greske :)

Ima li kakvih novih zvanicnih informacija o sudnjem danu?Zna li se tacno koji model?Ispravlja li fix to itd?Bilo koja informacija dobro dosla.
jos uvek su nagadjanja da postoji fix u bootloader-u. opet kazem, nikakvu razliku nismo videli ni u particionisanju niti u cemu drugom bitnom u novom bootloaderu. po meni su svi bitni parametri isti kao kod starog. Ma osim toga da je samsung pustio fix, valjda bi se udostojio neki od tih kineza da izda neko saopstenje. Zadnje je koliko ja znam da rade na fix-u :)

Nema pomoci, kod mene se telefoni nude za 150 evra!
gde to? ja cu ti dati 160 :p

Imam jedno pitanje pa da ne otvaram novu temu. Tiče se ažiruranja softwera. Kada kliknem na ažuriranje dobijem poruku "Access to the software update services is provided to users in the order in which they request it, Try again later". Ovo mi se od danas pojavljuje. Do danas je pisalo da nije pronađena nova verzija. Na telefonu je fabrički Rom, nija dakle rootovan , a verzija Softwera je 4.1.1 Jelly Bean. Googlovao sam u vezi ovoga ali nigde ne postoji konkretan odgovor, samo nagađanja. Jel zna neko zašto stoji ovo obaveštenje ?

Nisi još došao na red za update.

Zahvaljujem

Vert...čudna stvar...
na saletov lite LLA instaliram temu 153 sa jkay ali kroz TWRP sve prođe ok i podigne se sistem, ali nema teme nigde samo jkay framework ostalo sve isto...ja krenem da resetujem tel on zabode i neće da mi izbaci power meni...ponovim sve i opet ista stvar. Kroz CWM je sve proslo kako treba , čisto da imaš na umu da twrp nešto zeza...
Sale ovaj LLA radi kao lutka, izgleda da neću još dati tel za 150e!

Hvala Sale na odgovoru ako cujes bilo kakvu novu pouzdanu informaciju javi.Postalo je da kazem sad vec zabrinjavajuce.Ja sam se malo salio i nisam shvatao za ozbiljno al koliko vidim vrag odneo salu.Jest da je kod mene da kazem noviji crne boje al grom kad udari ne bira gde ce,vec gde mora.Sreca jos nisam prodao dvojku :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno