Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

bitno je da si ti bistar i da sve znas. nisi ni morao da odgovaras sa takvim stavom.

Lepo ti čovek rekao sta sad hoćeš...

Odin u ruke uzmi i fleshuj i biće sve u redu... Izabereš neki iCS, pa onda u pda i o da odabereš sve sta treba na svoje mesto da stane i onda start i onda on to odradi i onda ti se upali telefon i onda ti sinhronizujes brojeve i onda ne klikces na software update da se ne bi vratio na JB, ali ako baš hoćeš klikni i vrati se na JB i opet će biti onako... Prvi put vidim takve simptome... Hoće to da se dešava kada čovek ne zna da koristi telefon... Inače da si barem malo mućnuo glavom ili negde pročitao, znao bi da se factory resetom ne vraća operativni sistem, nego da se briše sve iz telefona...

Došao si sad na forum i odmah pomoć pomoć pomoć... E sad i jedan i drugi smo ti objasnili, ako ne budeš znao, nema ti pomoći... Na servis će morati telefon 7999 din je popravka, ako ti ne uspeš da nadjes i pročitaš kako se to radi...

Poslednja izmena:
Izvinjavam se na upadu. Skoro sam kupio telefon pa bih zeleo da ga zastitim od ogrebotinama nekom dostojnom futrolom. Mrzim one gumene univerzalne, a u jednoj prodavnici telenora sam video da postoje original samsung koje kostaju 2500din samo sto sam nasao samo belu boju. Da li su one ok ili ima boljih? I takodje jos jedno pitanje, da li ima svrhe kupovati onaj screen protector, video sam neki za oko 1500din na kome pise da ne ostaju otisci a da je crystal clear efekat? :)

Ja sam naručio na amazonu ovu http://www.amazon.co.uk/Samsung-Gal...1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1355234375&sr=1-1
Ima proreze za slušalice i mikrofon, tako da može da se javi na dugme i razgovara bez vađenja telefona.

Flip Case su takođe daleko jeftinije nego kod naših "uvoznika" http://www.amazon.co.uk/Samsung-Galaxy-S3-Flip-Case/dp/B0080CXR8M/ref=pd_bxgy_ce_img_y

Imas na kp da porucis od jedne devojke iz Krusevca, i ja sam uzeo jednu za S3 nema razlike u odnosu na original. Kvalitetne su i ne menjaju dimenziju telefona. Sve preporuke.
Na taj oglas sam i mislio jer sam jedino kod nje nasao da prodaje kod nas quicksand ali nisam znao kakvog je kvaliteta. Ali ako kazes da je isti kao original, narucicu od nje. Hvala na preporuci.

Jel' resio neko problem sporog punjenja na poljaku 4.1.2?
Celu noc stoji na punjacu i ne napuni se do kraja. Rekao bi da solidno drzi baterija (kad bi, ga napunio) :)

Nemoj tako da kazes :)
Problemi su poceli kad sam presao sa poljaka 4.1.1 na telenorov 4.1.1. Vidim da ima dosta tema o tome na xda.
Sad sam zabo htc-ov punjac od isto 1a pa cu da vidim.
Rekao bih da je bolje.

hectro probbaj da wipujes bbateri stats iz cmw

Ali to mora kada je baterija 100% i tada da se isprazni do kraja baterija bez dopunjavanja i još jednom sve ponoviti.

Nije mi rootovan pa nemam cwm. Ako ne uspe sa drugim punjacem ubacicu mu root pa cu da whipeujem :)

Izgleda da sam sjebao display. Iznervirala me keva, lupio sam ga od sto, bio je crn ekran, čuje se da radi normalno, ali nema slike, NIŠTA. Posle se pojavila neka zelena boja i sl...

Koliko može da košta zamena ekrana? Recite manje od 200e, hvala...

За ѕ2 је било око 150. Не знам каква је сад ситуација. Верујем да је за ѕ3 слична цена.
Зови ујутро бг електроник па их питај. Они су овлашћени сервисери.

Puni se malo sporije ali ništa strašno i puni se do kraja...
Čista instalacija posle socka 411

Prilozi

• uploadfromtaptalk1355264037633.jpg
    uploadfromtaptalk1355264037633.jpg
    46.1 KB · Pregleda: 234
probaj ugasenog da ga napunis.

Kako da nađem šta mi prži bateriju?Screenshot_2012-12-11-23-40-03.png

Poslednja izmena:
Better battery stats

Ova slika je iz better battery stats al ne vidim kako da znam šta troši bateriju.

Ova slika je iz better battery stats al ne vidim kako da znam šta troši bateriju.

Skini novoju verziju. Imas xda verziju koja je free i imas PS verziju koja se placa. Zadnja PS verzija je 1.11

Greska u koracima :D Na XDA ima i beta to me zeznulo.

Uglavnom treba da gledas kernel wakelocks i partial wakelocks. Tu ces videti sta ti najvise srce bateriju.

Izgleda da sam sjebao display. Iznervirala me keva, lupio sam ga od sto, bio je crn ekran, čuje se da radi normalno, ali nema slike, NIŠTA. Posle se pojavila neka zelena boja i sl...

Koliko može da košta zamena ekrana? Recite manje od 200e, hvala...

pa i manje je! kada sam zvao pre skoro 2 meseca, rekli su mi 21000. meni pao na pod i jos ga nisam popravio. cudi me da ne moze samo staklo da se promeni kao na ostalim modelima nego mora komplet. iako radi odlicno ovako

A joj sorry, bio sam na telefonu i 6 ujutru je bilo :)

Uglavnom napuni do kraja telefon i onda gledaj since charged i saltaj onu prvu opciju i videces, a ako neke code-ove ne razumes copy/paste na google, mora ti izaci neki rezultat, pa ces onda videti, jel code dobar ili nije

A joj sorry, bio sam na telefonu i 6 ujutru je bilo :)

Uglavnom napuni do kraja telefon i onda gledaj since charged i saltaj onu prvu opciju i videces, a ako neke code-ove ne razumes copy/paste na google, mora ti izaci neki rezultat, pa ces onda videti, jel code dobar ili nije

Ok, probaću. Hvala.

Kako se slika kada je objekat u kontra svetlu? Mogu da se zakunem da je imala ta opcija na kameri a sad ili je nema ili ne mogu da je nađem. Jel ima neka kamera app koja ima tu opciju, danas mi je baš trebalo al ki.ica.

JELLY BEAN DOMINATION v1.4.1 GT-I9300

Guys, please consider a small donation as appreciation for my hard work. I am doing this at very professional level, spending endless hours and days, so few pizzas and beers would mean much to me.

Thank you in advance.

12.12.2012. - v1.4.1 (4.1.2)
JB Domination v1.4.1 LK4_LKC UNIVERSAL

CHANGELOG

12.12.2012. - v1.4.1
- support for Jelly Bean (Android 4.1.2)
- fixed adding event in contacts
- minor graphical changes in framework
- minor layout changes in statusbar
- minor fixes/improvements

SOUL BOUND v2.3
XHDPI RESOLUTION (SAMSUNG GALAXY S III)

1iohtu.png

2ikzls1.png

2gxr8xs.png

Cheers
Vertumus

Верт...
шта је са дајлером?
Screenshot_2012-12-13-09-17-37.png
Stock 4.1.2 wipe svega pre instalacije nemam nikakve modove...

Izvinjavam se...sad sam video :lupko:

Nazad
Vrh Dno