Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ima i srpsku predikciju na tastaturi radi savršeno, prvo put sam počeo da koristim swipe.

Ok.Hvala na odgovoru.Reci cu drugaru da skine i instalira.

Imam jedno pitanje pa ako moze pomoc.Na sestrinom fonu s3 u podesavanjima za kameru pod opcijom scene mod nema night mod a kod mene ima.Isti softver je u pitanju.Verzija je 4.1.2 baseband version I9300XXDLID,KERNEL 3.0.31-487742 od 8.11.Build number JZO54K.I9300XXELK4
Evo sad joj instalirao preko odina poljsku verziju 4.1.2. i opet nema opciju u kameri za night mod.Zna li neko u cemu je problem da ne instaliram sve iz pocetka.

Nema ni kod mene, mada ga ne koristim i da sada nisi napisao ne bih ni provalio.

Pa bas me interesuje kako kod nekoga ima a kod nekoga nema a potpuno isti softver.

He.. Upravo flesnuh poljaka,butuje se i rekoh da probam kakav je sa dialer lagom i pozitivno se iznenadim :)
Medjutim,posle praznjenja ram memorije i jos jedne probe dialera,situacija je bila ista kao i uvek do sada tako da - sve po starom :)
Ostatak jos nisam nesto mnogo testirao ali opsti utisak je skroz ok. Za sada.

Radi poljak lepo i stabilno, bolje od leaka i baterija će biti bolja od leaka. Lag ima npr. za poruke možda za nijansu kraći. Ne znam kako im je ovo na ICS 4.0.4 bio neprimetan lag a na JB pokarabasiše i pokvariše, kad se setim kako je na stock 4.0.0 leteo u poruke :test:

jel mogu sa poljakom da pregazim samo ovu leak verziju, bez wipea?

Jel se mogu izmeniti ove precice u multi window-u ali da pouzdano radi?

Izashao FoxHound 1.6, ne znam razmishljam se dal da prelazim sa omege na foxhound, shta vi mislite? :)

Meni je ovo klasika od kad sam na 4.1.1 baterija curi i da ga ne dotaknem.

Poslednja izmena od urednika:
Kod njega uopšte ne curi, nisi lepo protumačio sliku :)

Na 4.0.4 posle onog updatea od 88mb za 10h u deep sleep modu izgubi 1-2% sa ukljucenim wf. Sad ide isto 1-2% ali po satu. Ne znam kako je na 4.1.2 ali se nadam da je bolje.
Edit.
Tek sad vidim da se samo dva puta budio za 10h ali svejedno je izgubio 11%.

Dobra ti matematika.Izgubio sam 3%.Na tačno 9,5 sati bilo je neverovatnih 2%,nažalost nisam snimio.11,49 je sat.Izlazi 0,21% po satu.

Nemojte citirati post koji je iznad vašeg, dosta sam editovao, kreću poeni.

@Tasic64

Znam, zeznuo sam se, gledao tvoj screenshot a svoje procente. :)
Ovo ti je odlično, tako je i meni bilo na IC.

Evo i ja sam malko oc moj s3 :D siyah kernel cpu na 1.7ghz

Prilozi

• OC.png
    OC.png
    144.2 KB · Pregleda: 198
  • OC 1.7GHZ.png
    OC 1.7GHZ.png
    290 KB · Pregleda: 188
Koji rom i kernel tasicu?
Meni je ics za noc sa ugašenim data i wifi trošio 1%

Rootovao sam S3 dok je bio na 4.0.4, posle odradio update na 4.1.1 i od tada kad odem na check for update izbaci mi poruku :"Your device has been modified. Software updates are not available". Jel imao neko taj problem i sta moze da bude?

Jedino da vratish sve na fabrichko stanje

Rootovao sam sa cf auto root kad ono nema cwm. Kako je sad najbolje da flashujem neki rom

Vrh Dno