Hvala, mada vidim ultima ima da ide, kreno zvanicni 4.1.2. Koji vrtis sada rom?Idi na OTA i skini UltimaROM_Cameras+Gallery_AROMA.zip .Nemoj da instaliraš galeriju note2.Imaš još tri opcije,mislim da druge galerije nemaju FC.
Imas u servisima zadnju masku za 1600.
Ako ne želiš da pomogneš zaista nema potrebe da mi držiš predavanja.
Hvala, mada vidim ultima ima da ide, kreno zvanicni 4.1.2. Koji vrtis sada rom?
Ima li negde onaj transparent dodatak za stock 4.1.1 ? Ubacivao sam neki sa predhodnih strana za 4.1.2 ali tw malo malo pa izbacije gresku.
leglo frustracija pojedinaca.
Kao što napisah, ako već ne želiš da pomogneš zaista nema potrebe da mi pametuješ. Nisu svi ovde upućeni u "materiju" kao ti i ostali. Zato valjda mogu da pitam, zar ne? Ako tebi to baš toliko smeta, iskuliraj, niko te ne tera da odgovoriš, ili glumiš moderatora i držiš mi predavanja o tome šta treba da uradim pre nego što pitam. Da si trud uložen u prepucavanje sa mnom iskoristio da pomogneš, možda bi, ako ne ja, bar neko drugi imao koristi od toga. Valjda je to jedna od poenti ovog foruma. Ili možda nije...? Ako je tako zaista se izvinjavam što sam postavio pitanje vezano za temu.
Није, ја сам синоћ ставио овај пољски...Ради исто као и леак, батерија је доста боља и слееп мод ради савршено!
Онај лаг са дајлером и имеником и даље постоји мада мени не смета...
Umesto korisnih diskusija, bench se pretvara u leglo frustracija pojedinaca. Valjda ima dovoljno zaposlenih da se ovo sasece u korenu.
Da nije exdialer-a i Dark Theme leteo bi S3 na oglas kao što je otišao predhodni beli S3, znači taj lag me izluđivao. Osta još ovaj sa otključavanjem displeja.Instaliraj exdialer.On nema lag kao fabricki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari