Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Super SU je instalira ali ne radi, to ti je povukao aplikacije sa google naloga.

Ok posto ne mogu da ih uninstaliram pa me malo cudilo ako je telefon nov da ih ima uopste a nisam obratio paznju pre ubacivanja naloga. Kako bi mogao da ih sklonim posto i posle ulaska u recoveru i wipovanja i dalje ostaju

Jel neko kupovao rezervni poklopac za bateriju ovaj moj nesto ne naleze u gornjem levom cosku kako treba

Poslednja izmena:
Idi na OTA i skini UltimaROM_Cameras+Gallery_AROMA.zip .Nemoj da instaliraš galeriju note2.Imaš još tri opcije,mislim da druge galerije nemaju FC.
Hvala, mada vidim ultima ima da ide, kreno zvanicni 4.1.2. Koji vrtis sada rom?

Ima li negde onaj transparent dodatak za stock 4.1.1 ? Ubacivao sam neki sa predhodnih strana za 4.1.2 ali tw malo malo pa izbacije gresku.

Imas u servisima zadnju masku za 1600.

U svakom vecem servisu,1600 je bilo pre 2 meseca kada sam pitao.Nisu imali odmah,mora da se naruci i stize za 2,3 dana.

Ako ne želiš da pomogneš zaista nema potrebe da mi držiš predavanja.

A vi drčni kada vam se nešto kaže da ne dižete nos, verovatno bi vam svako pomogao... Sta ste nesposobni da otvorite Google i da kucate problem?

Kao što napisah, ako već ne želiš da pomogneš zaista nema potrebe da mi pametuješ. Nisu svi ovde upućeni u "materiju" kao ti i ostali. Zato valjda mogu da pitam, zar ne? Ako tebi to baš toliko smeta, iskuliraj, niko te ne tera da odgovoriš, ili glumiš moderatora i držiš mi predavanja o tome šta treba da uradim pre nego što pitam. Da si trud uložen u prepucavanje sa mnom iskoristio da pomogneš, možda bi, ako ne ja, bar neko drugi imao koristi od toga. Valjda je to jedna od poenti ovog foruma. Ili možda nije...? Ako je tako zaista se izvinjavam što sam postavio pitanje vezano za temu.

Hvala, mada vidim ultima ima da ide, kreno zvanicni 4.1.2. Koji vrtis sada rom?

Ima li negde onaj transparent dodatak za stock 4.1.1 ? Ubacivao sam neki sa predhodnih strana za 4.1.2 ali tw malo malo pa izbacije gresku.

Transparentni vidžeti su za 4.1.2Nisam odavno ništa menjao,primarni rom je Wanam,a sekundarni Omega.Čekam Ultimu 4.1.2

Da li mislis da smo svi mi kad smo se rodili bili upuceni u materiju? Ja sam 3 dana citao o androidu i telefonu koji imam, sva sreca pa postoji google i tu ako ne moze da se nadje onda stvarno mi nije tesko ni meni niti bilo kome da odgovori, jer nije bilo tih pitanja? Da li bi poludeo kada bi te tvoj klinac (navodim samo kao primer, nek bude i moj da mene pita) jedno godinu dana, svaki dan kad treba da sednete za sto pitao kada mu kazes da ide da opere ruke, a on te pita: "A zasto?" Ne bi te to nerviralo? Super imas celicne zivce... Zasto svaka tema o telefonu ima hiljade i hiljade postova? Zato sto dodje neko koga mrzi da cita, da provede 2-3 minuta u potraznji i naravno sve dobija dzabe, a kada ti ja kazem gde si mogao da nadjes odgovor i usput ponesto da naucis novo, ti si se naljutio. Stvarno bez razloga. Niti je moje bilo da te uvredim, a ako si se zbog toga uvredio, prilicno si uvredljiv covek, sa malo tankim zivcima :)

Истерао те из такта па си омашио тему :)

Umesto korisnih diskusija, bench se pretvara u leglo frustracija pojedinaca. Valjda ima dovoljno zaposlenih da se ovo sasece u korenu.

Moderatori nisu zaposleni u Benchmarku i ne primaju platu za moderisanje, čisto da razjasnimo, to je dobrovoljni posao :)

leglo frustracija pojedinaca.

Klasika na svakom forumu. ;-)

Btw ko koristi stock tastaturu, ako zna nek mi kaže kako da isključim tupavu opciju da mi nakon tačke automatski stavlja razmak. Nervira jer kod predictive pisanja pravi problem. Sećam se kroz maglu da sam to negde uključio još tamo juna ali sad nema šanse da nadjem. Verujem da je negde pred nosom ali svejedno.

Није, ја сам синоћ ставио овај пољски...Ради исто као и леак, батерија је доста боља и слееп мод ради савршено!
Онај лаг са дајлером и имеником и даље постоји мада мени не смета...

Kao što napisah, ako već ne želiš da pomogneš zaista nema potrebe da mi pametuješ. Nisu svi ovde upućeni u "materiju" kao ti i ostali. Zato valjda mogu da pitam, zar ne? Ako tebi to baš toliko smeta, iskuliraj, niko te ne tera da odgovoriš, ili glumiš moderatora i držiš mi predavanja o tome šta treba da uradim pre nego što pitam. Da si trud uložen u prepucavanje sa mnom iskoristio da pomogneš, možda bi, ako ne ja, bar neko drugi imao koristi od toga. Valjda je to jedna od poenti ovog foruma. Ili možda nije...? Ako je tako zaista se izvinjavam što sam postavio pitanje vezano za temu.

poenta ovog foruma je razmena znanja i iskustava... ja sam bio slobodan da procesljam tvoj history postova i razmena je jednostrana, dodjes ovde da pitas sta ti treba, kad ti treba i da se bunis kad postavis glupo pitanje a neko pokusa da te nauci da pecas. ne ti hoces ribu sada i odmah, 'ebes pecanje. btw ni u jednom tvom postu ti nisi pomogao nekome... for what its worth...

da si otisao na google shvatio bi da root nema veze sa brzinom telefona, root je samo omogucavanje admin privilegija u operativnom sistemu... uostalom, ako si uradio root i mislis da je to uzrok tvog usporenja ti ga unrootuj, operacija prosta koliko i sam root i onda prati promenu... po svemu sudeci ti si posle roota ukljucio power saving ili tako nesto jer sam root tesko da ti je usporio telefon...

P.S. sad ces verovatno i meni da skreses iako sam ti ja odgovorio na pitanje... jer takav si lik, samo trazis i mislis da su svi na forumu usluzno osoblje za resavanje tvojih problema...

Poslednja izmena:
Није, ја сам синоћ ставио овај пољски...Ради исто као и леак, батерија је доста боља и слееп мод ради савршено!
Онај лаг са дајлером и имеником и даље постоји мада мени не смета...

Nisam se jos uhodao sa otkljucavanjem telefona i ubacivanjem custom ROM-ova, pa ne zelim jos da se igram time, da na neki nacin posle izgubim garanciju. Ali kakav se to lag desava, nisam primetio nesto?

Ако ништа не примећујеш, онда ћути и уживај :D

A recite mi, moram da primetim :D da ne izgleda kao da sam pao s grane

EDIT: Primecujem, ali tek sada, do pre par dana dok mi je bio onaj fabricki 4.0, cini mi se da nije bilo ovog laga :D pocece da me iritira sada ovo

Poslednja izmena:
Instaliraj exdialer.On nema lag kao fabricki.

Instalirao sam, dobar je nije los. A koja je najbolja navigacija, ovaj google maps previse budjavo izgleda?

@-=crusader=-, shvatio sam šta je root. Ali nisam uspeo da shvatim da li je možda nešto vezano za root moglo na neki način da izazove sporiju konekciju. Jer je to baš posle roota počelo. Zbog toga sam pitao. Još jednom se izvinjavam zbog toga. :) A razmena će postati dvostrana, samo da malo dublje uđem u tematiku. :)

Instaliraj exdialer.On nema lag kao fabricki.
Da nije exdialer-a i Dark Theme leteo bi S3 na oglas kao što je otišao predhodni beli S3, znači taj lag me izluđivao. Osta još ovaj sa otključavanjem displeja.
Ima li nešto za poruke tipa kao što je exdialer na dialer ali da je tako jednostavan i brz?

^ to ti je bolje da pitas u temi o aplikacijama... Nekad je go sms bio dobar, ali su ga kasnije pokvarili...

Koliko dobijate u Quadrant Standard Edition a koliko u AnTuTu Benchmark na 4.1.2 ?
Kod mene je Omega v33.3 uređena na prvom leaku 4.1.2, nije podizan radni takt:

Prilozi

• Screenshot_2012-12-05-19-24-12.png
    Screenshot_2012-12-05-19-24-12.png
    157.3 KB · Pregleda: 165
  • Screenshot_2012-12-05-19-08-55.png
    Screenshot_2012-12-05-19-08-55.png
    285 KB · Pregleda: 159
Nazad
Vrh Dno