Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

pa sam ubacio Motomoto temu i oplemenio sam je sa Raubkatze modovima (ima ih mnogo),ukusi su različiti,posetite njihove radove i odaberite šta vam odgovara
Ne uspevam ovo da nađem, može linak kada budeš imao vremena i hvala :)

Fala :)

Meni na 4.1.2 ne radi shutter sound na kameri, kakvo je kod vas stanje?

Da ti nije telefon na silent, ako jeste nece se cuti ni kamera.
Pogledaj I u settings kamere, da li ti je shutter sound na on ili off.
Ako nije ni jedno ni drugo, onda je neki bag. :)
Inače, i kod mene radi normalno.

Namuci me omega posteno... Prvi put sve lepo isao kako treba, ona 3 wipe-a instal sa sd kartice, i udje u omegin mod izaberem sta treba i kad kliknem instal vrati me na cwm, drugi put isto, i treci put "prokine i instalira se normalno. Pise reboot i krene da hoda onaj robotic i nikako da stane... ponovo udjem u cwm i reboot system now i sad kao radi :/
motomoto temu neci ni da instalira, krene do nekle, stigne skoro do kraja i opet izbaci u cwm mod...

EDIT: treci put prosla i tema wtf!! o_O

Poslednja izmena:
Vrlo česta pojava zadnjih par dana. Mislim i IC je pucao s vremena na vreme ali ne toliko često. Samo restart pomaže.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1353581499547.jpg
    uploadfromtaptalk1353581499547.jpg
    31.4 KB · Pregleda: 187
da li se neko igrao sam modemima?

Koristim najnoviju Omegu ali baterija mi se brzo trosi...pa sam pokusao sa par modema ali svi mi uglavnom daju iste rezultate...da li je neko nasao neki dobar modem za nasu zemlju, tacnije za Telenor?

Namuci me omega posteno... Prvi put sve lepo isao kako treba, ona 3 wipe-a instal sa sd kartice, i udje u omegin mod izaberem sta treba i kad kliknem instal vrati me na cwm, drugi put isto, i treci put "prokine i instalira se normalno. Pise reboot i krene da hoda onaj robotic i nikako da stane... ponovo udjem u cwm i reboot system now i sad kao radi :/
motomoto temu neci ni da instalira, krene do nekle, stigne skoro do kraja i opet izbaci u cwm mod...

EDIT: treci put prosla i tema wtf!! o_O

Problem je u tome što si pokretao instalaciju sa SD-a.Ako dalje ne radi kako valja,reinstal,ali sa int.memorije,obaveznan prvi wipe,druga dva nisu neophodna,zato što rom u toku instalacije sam briše keš.

Što se tiče žalbe na veći utrošak baterije,nisam primetio,ali treba da se uradi jedan korektan test.Nemam mnogo vremena,možda ću dati deci da ga pošteno izmaltretiraju za vikend,pa da vidimo rezultate.

Poslednja izmena:
Da li moze da se koristi za nesto (prakticno) NFC osim da lepim po kuci tagove i da S-beam-ujem slike.
Konkretno, da raznorazne ID kartice koje imam (za ulazak u firmu, koriscenje stampaca, itd) ucitam u telefon) ucitam u telefon i onda posaljem ID iz telefona na citac.
Uspeo sam da ocitam Busplus i jos jednu karticu, a mogu li sad te ocitane kartice poslati na citac?

jel ima ovde neko da se bavio clockovanjem? treba mi nesto sa cime cu lepo da istestiram cpu...

gpu sam podesio na 600Mhz i UV na 1025mV za maksimalni step i izvalio sam da je nenamark 2 keva za testiranje stabilnosti gpu jer dok ostali testovi ipak provrte i na manjoj voltazi u nenamarku se svaki cim i artefakt vidi pa se lako dodje do min voltaze i max clocka... na cpu sam mu spustio za pocetak -100mV na svim freq i podigao ga na 1600Mhz i to radi sasvim ok evo vec 2 dana ali danas mi je asphalt crashovao 2 puta za redom na identicnoj deonici mape pa sam spustio na 1500Mhz i onda je prosao... weird je da sam posle opet digao na 1600Mhz i nije vise crashovao na istoj mapi, uglavnom poenta price je da mi se cini da cpu nije sasvim stabilan i treba mi neki stability test... probao sam setcpu i njegov stress test ali on crashuje na defaultu pa cak i daleko ispod njega sto me navodi na misljenje da taj crash nije uzrok cpu vec mozda samog setcpu ili LKE4 leaka, who knows... jel imate neku preporuku?

jel ima ovde neko da se bavio clockovanjem? treba mi nesto sa cime cu lepo da istestiram cpu...

gpu sam podesio na 600Mhz i UV na 1025mV za maksimalni step i izvalio sam da je nenamark 2 keva za testiranje stabilnosti gpu jer dok ostali testovi ipak provrte i na manjoj voltazi u nenamarku se svaki cim i artefakt vidi pa se lako dodje do min voltaze i max clocka... na cpu sam mu spustio za pocetak -100mV na svim freq i podigao ga na 1600Mhz i to radi sasvim ok evo vec 2 dana ali danas mi je asphalt crashovao 2 puta za redom na identicnoj deonici mape pa sam spustio na 1500Mhz i onda je prosao... weird je da sam posle opet digao na 1600Mhz i nije vise crashovao na istoj mapi, uglavnom poenta price je da mi se cini da cpu nije sasvim stabilan i treba mi neki stability test... probao sam setcpu i njegov stress test ali on crashuje na defaultu pa cak i daleko ispod njega sto me navodi na misljenje da taj crash nije uzrok cpu vec mozda samog setcpu ili LKE4 leaka, who knows... jel imate neku preporuku?

Imam ja. Da ti to lepo batališ, nećeš videti neke koristi ni u pogledu bržeg rada telefona, ni značajno dužeg trajanja baterije.
Samo ćeš sebi navući bedu na vrat (u smislu raznoraznih gremlina kad ti najmanje trebaju). :)

Imam ja. Da ti to lepo batališ, nećeš videti neke koristi ni u pogledu bržeg rada telefona, ni značajno dužeg trajanja baterije.
Samo ćeš sebi navući bedu na vrat (u smislu raznoraznih gremlina kad ti najmanje trebaju). :)

+1. Oc samo za benchovanje. Probao i vratio na def. Nikakve koristi. Probaj Super Pi i Stability test to barem predlažu na xda.

Jeste na omega-romu sam :D Nego koju preporuku za rom omegu da skinem?

Ako si mislio,koji ti Omega-rom preporučujem,onda ovaj poslednji v33.2,on je JB 4.1.2.Možda ne radi dobro kamera (video),ali za to ima fix i možda imaš problema sa GPS-om (ima fix).Ovo,možda,zato što nekima sve radi,a neki se žale na ove dve stvari.Imam oba fixa,da ne tražite,ako nekome treba.

Skino sam v33.2 i planiram večeras da ubacim, ako ti nije problem ostavi linkove za fix ako zatrebaju :)

E baš večeras ne možeš, a ja samo refrešujem stranicu th_1sm074hole.gif :)
Naravno da nije hitno, za sad je sve ok na ovom što je ubačen sa predhodnih strana 4.1.2 što je neko ostavio link za proveren, ali ako ti kažeš da je bolji baš da probam :)

Probao sam je i ja (kao i mnoge druge) i ništa posebno nije bila i vratio se na stock, ali to je bila dosta starija verzija od ove v33.2. Probaću, imam trenutno vremena da dagubim i čačkam S3.

Ne mogu,zato što radim,linkove nemam,poslaću sutra na dropbox sa mog računara.I još nešto,nisam rekao da je bolji,zato što štok nisam probao.

Poslednja izmena:
E pa kad je tako evo stock 4.1.2 što vrtim, nemoj da me tasic64-u razočara Omega ;)
3G upaljen sve vreme, net, navigacija itd.

To je stock koji sam malo prečistio i prilagodio prema sebi (izbacio šta mi ne treba), na kraju mi ta kombinacija uvek ispadne bolja od nekog custom, ali sam rešio da probam omegu i ultimu kada se pojavi iako nisam ranije bio zadovoljan sa njima. Od dizanja radnog takta sam odustao, ništa se ne dobija sem grejanja telefona i curenja baterije.

sta fix radi tj sta nije valjalo pre? isto i za gps?

Nije slučaj kod svakog,kamera FC kad se uključi video.GPS,neki se žale da posle nekoliko minuta ispada,a da se zatim sporo povezuje.Ja sam imao problem sa kamerom i sa fixom je problem rešen,a GPS radi dobro,tako da mi fix za GPS nije trebao.

Nazad
Vrh Dno