Ne uspevam ovo da nađem, može linak kada budeš imao vremena i hvalapa sam ubacio Motomoto temu i oplemenio sam je sa Raubkatze modovima (ima ih mnogo),ukusi su različiti,posetite njihove radove i odaberite šta vam odgovara
Meni na 4.1.2 ne radi shutter sound na kameri, kakvo je kod vas stanje?
Meni na 4.1.2 ne radi shutter sound na kameri, kakvo je kod vas stanje?
Namuci me omega posteno... Prvi put sve lepo isao kako treba, ona 3 wipe-a instal sa sd kartice, i udje u omegin mod izaberem sta treba i kad kliknem instal vrati me na cwm, drugi put isto, i treci put "prokine i instalira se normalno. Pise reboot i krene da hoda onaj robotic i nikako da stane... ponovo udjem u cwm i reboot system now i sad kao radi :/
motomoto temu neci ni da instalira, krene do nekle, stigne skoro do kraja i opet izbaci u cwm mod...
EDIT: treci put prosla i tema wtf!!![]()
jel ima ovde neko da se bavio clockovanjem? treba mi nesto sa cime cu lepo da istestiram cpu...
gpu sam podesio na 600Mhz i UV na 1025mV za maksimalni step i izvalio sam da je nenamark 2 keva za testiranje stabilnosti gpu jer dok ostali testovi ipak provrte i na manjoj voltazi u nenamarku se svaki cim i artefakt vidi pa se lako dodje do min voltaze i max clocka... na cpu sam mu spustio za pocetak -100mV na svim freq i podigao ga na 1600Mhz i to radi sasvim ok evo vec 2 dana ali danas mi je asphalt crashovao 2 puta za redom na identicnoj deonici mape pa sam spustio na 1500Mhz i onda je prosao... weird je da sam posle opet digao na 1600Mhz i nije vise crashovao na istoj mapi, uglavnom poenta price je da mi se cini da cpu nije sasvim stabilan i treba mi neki stability test... probao sam setcpu i njegov stress test ali on crashuje na defaultu pa cak i daleko ispod njega sto me navodi na misljenje da taj crash nije uzrok cpu vec mozda samog setcpu ili LKE4 leaka, who knows... jel imate neku preporuku?
Ako si na Omega-romu shutter sound ne radi.Ni na njegovim ostalim romovima nikada nije radio.
Imam ja. Da ti to lepo batališ, nećeš videti neke koristi ni u pogledu bržeg rada telefona, ni značajno dužeg trajanja baterije.
Samo ćeš sebi navući bedu na vrat (u smislu raznoraznih gremlina kad ti najmanje trebaju).![]()
Jeste na omega-romu samNego koju preporuku za rom omegu da skinem?
Večeras ne mogu.Nije ništa hitno,možda će kod tebe da bude sve u redu.Skino sam v33.2 i planiram večeras da ubacim, ako ti nije problem ostavi linkove za fix ako zatrebaju![]()
E baš večeras ne možeš, a ja samo refrešujem stranicu Pogledajte prilog 101105
Naravno da nije hitno, za sad je sve ok na ovom što je ubačen sa predhodnih strana 4.1.2 što je neko ostavio link za proveren, ali ako ti kažeš da je bolji baš da probam![]()
Pogledajte prilog 101115Fix za video,on je mali,ne znam da li se aploudovao.Fix za GPS je 1,4 mb.
sta fix radi tj sta nije valjalo pre? isto i za gps?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari