Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

rom je branded i ima bas dosta bloatwarea mada cini mi se da sam video na xda i ociscenu verziju... ja sam instalirao prvi koji je izasao i cistio sam ga pola sata ali vredi!

sto se tice vracanja ti uvek mozes da uradis backup ali sa ovog roma neces imati potrebu da se vracas ;)

Meni je sve extra na ovome 4.1.2 i jedino sto sam primjetio za sad da me ono malcice nervira je kad me neko zovne, treba da prodje sekund-dva da bi mi se ukljucio ekran...pocne da zvoni, pa tek posle dvije sekunde se ukljuci ekran... to je jedina zamjerka, ostalo je sve super, cak i baterija je po meni malo bolja!

Nije :) Imam problema samo u pretrazivacima i fb kad listam stranice, ovako normalno sve. Ja bih rekao da se zabagovso ovaj ultima 5.0.2 koji mi inace lose radi...

Mozda se oseća usamljeno, pričaj sa njim :D

Jedino sto moze da priča je talk back i ništa više ne postoji u telefonu, gremlinčići neki :)

Da zabagovao je juce i onda je poceo da prica. :) inace sve mi vise baguje Ultima 5.0.2

Meni je ultima bio najlošiji rom koji sam probao!
Probao sa sve verzije ali su sve bile užasno spore sa mnogo laga?
Meni za sada najbolje rade stock verzije.

Meni je ultima bio najlošiji rom koji sam probao!
Probao sa sve verzije ali su sve bile užasno spore sa mnogo laga?
Meni za sada najbolje rade stock verzije.

Lepo je radio nekoliko dana a sada sve vise stuca i guta bateriju.
Koji stock da ubacim?

Da zabagovao je juce i onda je poceo da prica. :) inace sve mi vise baguje Ultima 5.0.2

Od 4.0 pa na tamo ultima nije bas naj naj... 5.0.2 posle par dana pocela dosta da laguje, a tek sam video koliko tu nesto fali kad sam flesnuo zadnji stock

Imate i dobar sgs3 skin za exDialer da vam se slaze

attachment.php

Gde ima ovo? Kako se zove? exDialer skin SGS3...

Poslao sam telep-u PM ali ne odgovara :(

ps. ladno pogrešna tema :)

Poslednja izmena:
Telekom stock radi dobro mislim na jedan jedini koji ima.
Mada i ovaj leak 4.2 otkida na stranu multi view i svašta nešto novo, sam rom je neverovatno brz i fluidan, kad ga ispeglaju biće ubica zmajeva. ..

Danas sam spojio s3 sa pc-em i ne mogu da updejtujem.

Pogledajte sliku.

Koji CSC da izaberem u meniu koji dobijem sledecom komandom *#272*imei#?

Hvala unapred.

Dodato: Bio je instaliran OMEGA rom preko CWM-a, zatim sam preko CWM-a vratio bekap koji sam napravio preko CWM-a pre Omega rom-a.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    5.8 KB · Pregleda: 190
Poslednja izmena:
Sinoć sam uzeo nov S3, bio na ICS, podigao kući na JB (I9300XXDLJ4) i nije izraženo toliko čekanje za imenik, poruke i birač kada nisu u kešu kao na predhodnom S3 koji je rutovan, promenjen kernel, rom.... Da li je moguće da mi "opravimo" sistem da ga toliko zeznemo i usporimo sa našim budženjem?

Kratko pitanje, vidim niko se nije žalio.
Neki dan regularno preko telefona odradio update na JB koji mi je ponudio, 4.1.1.

Slučajno sam "dodao" jedan ekran koji mi ič ne treba, pri pokušaja brisanja, zakuca se tel na 5 sekundi dobijem poruku i dobijem poruku "Unfortunately, TouchWiz home has stopped". Ovo se isto dešava i kad pokušam da obrišem/promenim ikonice sa lock screena. Restartovao fon, palio/gasio, ništa.
Ne radi mi se factory reset...

Inače mi je memorija baš zatrpana od kad sam uradio update, kad stavim "clear mem" od na jedva ~600, sa ICS je išao na ~400...

ako imas cmw clear kes i dalvik kes i trebalo bi da bude ok

ne jos uvek "I hope ill update theme soon for new Android 4.1.2"

Ne znam za vas ali ja sam i dalje na 4.1.2 i sve je i dalje odlicno. Najduze se zadrzao od svih :D

Pa ovaj 4.1.2 je cista perverzija, prosto nisam mogao da verujem da je ovaj telefon u stanju da radi ovako dobro. Duplo brzi I fluidniji. Samo vertovu temu da docekamo I nista vise ne treba.

Vrh Dno