Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Fox Hound 1.4 i nova launcher prime 1.3.2 kidaju sve to klokovano na 1.6ghz :D

Prilozi

• Screenshot_2012-11-16-00-22-23.png
    Screenshot_2012-11-16-00-22-23.png
    138.2 KB · Pregleda: 347
instalirao leaked 4.1.2 sa multi view kao na note 2

sljaka ko bombona, mozda najbolji jb do sad... ajde da ne trcim pred rudu updateovacu sutra kad jos malo razradim al za sad radi vrh!

multiview je perverzno odradjen i radi savrseno glatko, must see!

Screenshot_2012-11-16-01-07-23.png

sve stock ;)

Poslednja izmena:
Fox hound + nova launcher = ultimo 5.0.2 + apex launcher

Rade mi isto obe kombinacije. A to isto znaci odlicno :D
Morao sam da isprobam fox-a i trenutno sam na njemu.

Poslednja izmena:
Jedno pitanje pokusavam da uradim upgrade telefona (firmware update) preko samsung keys-a i prilikom download-a ostane zakucano na 99% i tako stoji i stoji...u cemu je problem ?

Nakon upgrade-a na JB sagovornici mi se žale da čuju svoj eho u razhovoru sa mnom. Gledao u podešavanja, ali ništa mi ne pada na pamet.

multitasking

a najbolje od svega je da je neverovatno fluidan... mozete da pustite hd video, youtube iz browsera i youtube aplikaciju istovremeno i nece ni jedna seckati... vr'!

sad su se izvukli za slack od letos

Prilozi

• Screenshot_2012-11-16-13-14-41.png
    Screenshot_2012-11-16-13-14-41.png
    376.7 KB · Pregleda: 237
  • Screenshot_2012-11-16-13-16-25.png
    Screenshot_2012-11-16-13-16-25.png
    423.3 KB · Pregleda: 226
Poslednja izmena:
nemogu mnogo da ti kazem jer ga koristim tek od sinoc i morao sam da dopunjavam ali za sada super izgleda, kao da je za nijansu bolja od DLJ5 a mozda ne bas sasvim na ICS nivou... mada, sve je to vrlo subjektivno... uglavnom nikakvih problema sa baterijom nema...

Prvi utisci su dobri,ne štuca,fluidniji je od indijca,nešto slabiji rezultati testova,ali se tokom korišćenja to ne oseća.Još uvek nema tema i modova,kao za njegove prethodnike,ali će uskoro da se pojave.Za sada se pojavio samo Omega 33.Ostaje da se vidi baterija.

Screenshot_1.png Screenshot_2.png Screenshot_3.png Screenshot_4.pngScreenshot_5.png

Multitasking bar nema mnogo opcija da se menja,ili ja to još nisam pronašao,a ima tu stvari,koje nikada ne koristim.Nema 4-way reboot.

http://www.youtube.com/watch?v=7nGgDU8g-TI

Poslednja izmena:
^^^ Instalirao 4.1.2 leak ...nema sta,za sada najbolji stock rom za S3 .

potvrdjeno!

i baterija je full... sa 10% baterije izvlacim 45 min screen on, malo igara, malo neta, malo podesavanja i cackanja tako otp pamtim i da je ICS radio!

Pa ti ćeš izvući oko 8-9 sati ako ovako nastaviš, tu je negde sa razr maxx-om :D

Jel to ovaj sa slike?
Koliko vidim ovaj rom je branded. Jel nam to nešto menja? Prerutovan? I koliko sam shvatio ne moram da radim wipe i ako je sve u redu posle instalacije ostaje mi sve u telefonu?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1353090853580.jpg
    uploadfromtaptalk1353090853580.jpg
    94.4 KB · Pregleda: 184
Pohvale za 4.1.2 i od mene :)
Za bateriju ne znam (a i ne opterecujem se) ali ostalo radi bas fino.

Ima li čekanje pri otključavanju displeja? Ulazak u poruke, imenik i dialer kada nisu u kešu?

:wall:

Ja sam imao plavi S3,po vasem misljenju jel je lepsi beli ili plavi?Mozda opet uzmem ovih dana nov S3 ali sada samo imaju u Telenoru u jednoj radnji koja mi je usput beli,ili cu se vratiti na pouzdan S2,videcu jos koliko mogu para da izdvojim.

Bih ali nema crni :(
Ovaj 4.1.2 bas izgleda mocno gore u slikama.Nema sta.

JA sam prvo imao beli, cim se pojavio i pukla mi je maska/oklop sa strane pa sam trazio pare nazad i uzeo HOX koji je bio jos budjaviji od s3 (pisao u temi o HOX) pre mesec dana sam uzeo plavi i nije mi se svideo NIKAKO sad mi je vec nekako simpatican i misim da je dobro sto nije ni crni ni beli (kao i svaki drugi teleon) vec je malo specifican, video sam i sivu verziju koja je takodje WOW, a crna je onako toralno bezlicna jedino sto se lako moze uklopiti uz neku masku/oklop....

Puknuh ovaj 4.1.2 stvarno radi jako lepo i tecno...skinuo sam gomilu nekog bloat-a pa cu da vidim curi li baterija nocas...

Uff sta li sam ovo s***o :) Odjednom kad udjem na fejs ili preko bilo kog pretrazivaca navodi me glasovno telefon i cita to sto pise na displeju i ujedno uokviri to sto cita narandzastim ramom... :) Jel ima ko ideju sta sam cacnuo?

Accessibility > Talk back

Gde se gasi ovde prijem cb poruka? Na svakih minut mi stize poeuka o imenu mreze? Popizdeh....

Nazad
Vrh Dno