Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ne razumem šta si hteo da prikažeš ovde? Ovako moj radi na sendviču. Mislim pritiskanje 15 puta 3 iste aplikacije:).

Da li je neko probao,druge slušalice na S3 osim ovih samsungovih?Neka preporuka?.Gledam Sennheiser CX 215,mnogo ih hvale.

Da li je neko probao,druge slušalice na S3 osim ovih samsungovih?Neka preporuka?.Gledam Sennheiser CX 215,mnogo ih hvale.

Imao sam ja te sluške na ip4 ništa posebno samo su bile na popustu pa sam uzeo. Inače ja ne vidim razliku u sluškama na ip4 ili s3. I jedan i drugi imaju relaticno loš i slabašan output.

POSTOJI LI mogucnost da flashnem taj rom a da mi ostanu sva podesavanja.. tj. samo da se apgrejduje sistem..

Osnovna preporuka svakog devsa,da onaj ko dolazi sa drugog roma uradi wipe data,partition i dalvik.Ako dolaziš sa istog roma dovoljno je da uradiš poslednje dve stvari.Možeš da probaš samo wipe partition i dalvik,ali pitanje je kako će ti rom raditi.

Ja sam za sgs uzeo cx300II i stvarno su odlične slušalice.

@milkobgd što se tiče VIP-a, usled promene paketa ne radi im servisi, mozes pozvati call centar i saznati koliko si potrošio i nece ti obračunati 10 dinara...

Sto se tice widget-a 2g-3g switch to ne radi od iCS-a, jer je promenjen code... Radi samo na CM ROMovima.

e da.. ovi custom romovi od kuvara.. da li vecina ima one specificne aplikacije/opcije svojstvene samsungovom gs3 telefonu... tipa ono 'beam' 'nfc' ovo/ono ili nema tih opcija..? cisto me zanima..

Nema, ako custom rom nije zasnovan na Samsungovom. NFC ima na JB stock, ostale stvari ne.

hmmm. hvala.. nije da su mi te stvari preko potrebne i od zivotnog znacaja. ali nije lose imati ih (koji djavo ih telefon hardverski podrzava, mozda ce mi u buducnosti i zatrebati, ako ne mogu da ih iskoristim u praksi. ..).. naravoucenije: koristiti kuvane romove bazirane na samsungovim - ko hoce sve custom opcije sa sgs3..

E ovo sam baš hteo da flešujem jer poljski JB sve više odbija saradnju. Hoću malo pravi stock, ne ovo samsung smeće koje ne radi. Javljam utiske kada flešujem.

E nemoj da fleshujesh, ja probao juche sve leti pogotovo net otvara stranice duplo brzhe al dzabe kad kamera baguje, znachi kad upalim blic i kliknem na ekran gde cu da fokusiram izbaci me iz kamere force close

Ovako radi na JB. Ovde komentarišu da im sporo otvara dialer po nekoliko sekundi na JB.

Tako radi jb ako su aplikacije koje ti na snimku pokrećeš u cache-u, a tebi su očigledno bile.
Problem je kada nisu u cache-u, tada im treba najmanje sekunda da se pokrenu.

@Gizmo,
ja se rešavam već par dana da probam taj rom, baš me interesuju utisci. :)

Poslednja izmena:
Tako radi jb ako su aplikacije koje ti na snimku pokrećeš u cache-u, a tebi su očigledno bile.
Problem je kada nisu u cache-u, tada im treba najmanje sekunda da se pokrenu.
Istina, pisao sam da i mene nervira ta sekunda čekanja, ali to nije par sekundi kako su pisali da im se dešava. Uglavnom sve je brže od kako sam izbrisao gomilu nepotrebnih stvari sa titaniumom, ostalo je da se sredi brzo pokretanje kada nisu u kešu.

Istina, pisao sam da i mene nervira ta sekunda čekanja, ali to nije par sekundi kako su pisali da im se dešava. Uglavnom sve je brže od kako sam izbrisao gomilu nepotrebnih stvari sa titaniumom, ostalo je da se sredi brzo pokretanje kada nisu u kešu.

Ja ne mogu da shvatim da sgs2 brže otvara najosnovniju funkciju a to je dialer. Dal je to sekunda ili dve, svejedno. Meni je večnost

Ja ne mogu da shvatim da sgs2 brže otvara najosnovniju funkciju a to je dialer. Dal je to sekunda ili dve, svejedno. Meni je večnost

Takođe i meni tako deluje (kada nije u kešu) jer sam sa S2 prešao na S3, očekivao sam onaj wow efekat kao kada sam uzeo S2.

JELLY BEAN DOMINATION v1.4 GT-I9300

Guys, please consider a small donation as appreciation for my hard work. I am doing this at very professional level, spending endless hours and days, so few pizzas and beers would mean much to me.

Thank you in advance.

LETS HANGOUT TOGETHER ON SOCIAL NETWORKS. ADD ME AS YOUR FRIEND!!!

THE MOST VIEWED THEME ON XDA, OVER 2 MILLION PEOPLE!!!
ONE OF THE MOST COMPLETE THEME OUT THERE!!!
ONE OF THE MOST DOWNLOADED THEME EVER!!!

ULTIMATE LEVEL OF EXPERIENCE ON SGS III, WITH UNIQUE FEEL AND STYLE OF REAL JELLY BEAN

THEMED BROWSER. HOLO STYLE!!!

w85hs9.png

SOUL BOUND v2.2
XHDPI RESOLUTION (SAMSUNG GALAXY S III)

1iohtu.png

2ikzls1.png

2gxr8xs.png

CHANGELOG

19.10.2012. - v1.4
- themed browser
- added original JB progress bar in browser
- fixed cutted tabs in music player
- fixed cutted tabs in video player
- fixed cutted tabs in browser
- minor fixes
- minor changes in framework
- various graphical changes/improvements
SOUL BOUND v2.2
- new Fancy and Dark Side icons
- JB AOSP launcher powered by VERTUMUS

Sincerely,
VERTUMUS

Mogu li da fleshujem ovu noviju verziju na ultima romu preko one stare?

jel probao neko XXDIJ1 ?

na xda ga hvale da je mnogo bolji od poljaka.

@ Vertumus molim te da prefarbas ove oblacice u podesavanja za alarm ogavno je i strasno me nervira :(

Screenshot_2012-10-19-08-13-30.png

Svakim danom me sve više razočarava ovaj oficijalni poljski JB. Jednostavno sve lošije i lošije radi. Počev od trivijalnih stvari kada upalim ekran pa mi časovnik pokaže pogrešno vreme pa se sekund kasnije prebaci minutima unapred i pokaže koliko je stvarno sati.

Ili na primer juče sedim na nekoj prezentaciji, pogledam ekran i vidim zove me šef koji sedi pored mene, da bi se nekoliko sekundi kasnije ispostavilo da me neko potpuno drugi zove, baguje se i treba vremena da se osveži. Ili kada pišem poruku, tastatura se ukoči na par sekundi i onda izbaci karaktere koje sam kucao u međuvremenu. Sve je manje i manje smooth i počinje da secka, a ništa značajno nisam dodavao od aplikacija. Radio sam full wipe čak i format internog skladišta pre nego što sam flešovao, tako da nije do toga. Kakva su vaša iskustva?

Identicni problemi + losa autonomija! Znaci gori rom nisam doziveo.

Identicni problemi + losa autonomija! Znaci gori rom nisam doziveo.

Ma taj poljski je izbačen samo da bi koliko toliko ispoštovali rok za update na jb koji su obećali.
Verujem da ga nisu ni testirali kako treba (ako su ga uopšte testirali :wall:) pre objave.

Svedski je bolji od poljaka.

Nazad
Vrh Dno