Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Bilo bi lepo..
Jes da nije nesto bas neophodno ali je totalno kul :D

Stalno citam razne komentare i ne mogu da verujem cime se ovde ljudi opterecuju te postignut skor na benchmark-u ovaj ili onaj, brzina ovog ili onog, vreme otkljucavanje ekrana, skrolovanje, 4 jezgra, memorija, a do juce koristili telefone kojima je trebalo i vise od 5 sekundi za bilo koju operaciju i tome daju znacenje kao da im nedostaje brzina svetlosti, da se konacno, presele na drugu planetu, nalik zemlji i tamo zapocnu zivot u potpunom savrenstvu... :)
Ti se lepo vrati na komodor 64 i ostani na svojoj planeti a ja za svoj novac očekujem određene stvari da dobijem od ovakvog parčeta hardvera.

@Djilkosh_N, dobro je da ima rešenje, hvala. Hoće li skratiti vek bateriji nešto mnogo? Ovako na stock sa stock kernelom baš lepo gura, minimum 4h upaljen ekran po jednom punjenju :)

Galaxy S3 I9300 Gets Android 4.1.2 Jelly Bean Update with Root Box ROM
http://www.ibtimes.co.uk/articles/3...-i9300-android412-jellybean-update-rootbo.htm

Poslednja izmena:
Znas kako, nisam isprobavao, tako da ne znam... Morao bi da pokusas... Mada citao sam pre za to budjenje iz deep sleep-a npr. na GS1 je pravila problem mom drugaru memorijska kartica (da da znam jako glupo) na gs2 na primer na stock-u mi lepo radi 0-1sec, a na AOSP/AOKP 1-2sec... Tako da ima podesavanja i moze sigurno da se namesti... :)

Stalno citam razne komentare i ne mogu da verujem cime se ovde ljudi opterecuju te postignut skor na benchmark-u ovaj ili onaj, brzina ovog ili onog, vreme otkljucavanje ekrana, skrolovanje, 4 jezgra, memorija, a do juce koristili telefone kojima je trebalo i vise od 5 sekundi za bilo koju operaciju i tome daju znacenje kao da im nedostaje brzina svetlosti, da se konacno, presele na drugu planetu, nalik zemlji i tamo zapocnu zivot u potpunom savrenstvu... :)
Meni je ipak sampionski kaze odlicno radi dual boot :D

Ne znam gde sam procitao, ali je neko rekao nesto na foru:

Flesovanje custom romova je glupost-potrosite dane zivota da bi ste ustedeli sekunde

Taj koji je to rekao je u pravu, ali mnogi (medju kojima sam i ja) vole da svoj uredjaj utegnu da radi najbolje moguce. Koj ce mu djavo quad core i par gb RAM memorije kad mu treba par sekundi da se otkljuca-to bi trebalo da radi u delicu sekunde, jer je delic sekunde trebao dumb Nokijama od pre par decenija.

ja za svoj novac očekujem određene stvari da dobijem od ovakvog parčeta hardvera.

ali prva greska je sto das tolike pare za uredjaj koji posle moras jos da budzis da bi bio brzi za koju sekundu... zar nije jednostavnije kupiti parce na kom je uskladjen hardware i software i koji je isto brz (ako ne i za nijansu brzi) kao i taj budzeni?

Mislis, Nexus? :p

Ti se lepo vrati na komodor 64 i ostani na svojoj planeti a ja za svoj novac očekujem određene stvari da dobijem od ovakvog parčeta hardvera.

@Djilkosh_N, dobro je da ima rešenje, hvala. Hoće li skratiti vek bateriji nešto mnogo? Ovako na stock sa stock kernelom baš lepo gura, minimum 4h upaljen ekran po jednom punjenju :)

Galaxy S3 I9300 Gets Android 4.1.2 Jelly Bean Update with Root Box ROM
http://www.ibtimes.co.uk/articles/3...-i9300-android412-jellybean-update-rootbo.htm

Ti ocigledno ne znas ni kako je radio komodore 64, ja sam za tvoju razliku jos od toga pa do dana danasnjeg koristio sve generacije racunara, a takodje i prvi android telefon koji je izasao, verovatno ce ti trebati google da saznas koji je to model, naravno vise nikada nisam pozeleo da koristim nesto drugo osim android platforme, tako da vrlo dobro znam i kako se kretao njegov razvoj u svim segmentima, a kolko ja mogu da primetim kod mene radi sve u jednoj sekundi tako da ti verovatno ne umes ni da koristis to sto imas! Ivane, to sto si se ti osetio prozvanim to je tvoja stvar, ja samo zelim da ukazem da par stotinke prve ili druge sekunde nije neki zaista veliki problem u poredjenju na celokupan rad S3 i njegove mogucnosti... ;)

Bulzai! :D
Jedino ako nije mislio na "kristalni", kako ga Igoritza nazva?

@DJ Dzarma, ti si tvoj sgs2 na miui utego ko fića pred tehnicki pregled, blago tebi i drago mi je da si ti zadovoljan ali ima neko ko nije zadovoljan i ima pravo na svoje mišljenje jer komentariše S3 tj. svoje parče hardvera iz svog ugla :)
Šta mi znači 4 jezgra ako ima kašnjenje, to kašnjenje sam imao i na SGS2, ako ga imam i na jačim modelima šta je onda peonta novijeg modela jačeg hardverski, mogao sam da ostanem na SGS2. Nemoj molim te aplle filozofiju "to tako treba" i "pa šta ako je tako" ;) ako imam S3 koji je napucan hardverom očekujem i određene stvari od istog da izvršava u skladu sa tim hardverom i specifikacijama. Šta tebi smeta što meni smeta ta sekunda i što objektivno i realno komentarišem svoj telefon umesto da ga dižem u nebesa i pevam hvalospeve o istom? Meni ta sekunda kvari celokupan rad i utisak telefona i to je moje mišljenje.

Poslednja izmena:
O cemu li ti pricas, ja kao prvo imam sve modele od SI>SII>SIII, tako da ja komentarisem isto sto i ti...

Poslednja izmena od urednika:
Na predhodnoj strani ti je bio prvi komentar u ovoj temi a sećam se da si komentarisao zadnji telefon SGS2 i da si zadovoljan sa MiUi :)

dali postoji nacin da otkljucam s3 sa telenora za dz, ako ne koliko dodje otkljucavanje?

to sam probao al stoji mi na waiting for checkout information, ne znam sta da radim

da, CF-Root-SGS3-v6.4 instaliran preko odina

Nevidjena stvar se desila. Instalirao sam Beats audio i posle reboot-a ostao na samsung logou :(. Ne mogu nikako da izadjem iz toga. Samo se restartuje i kad pritisnem home+power+volume up. Nece ni onaj CWM da udje. WTF???
Edit: Ufff uspeo sam u DL mode da udjem i da flesujem poslednji fw. Dobro je. Bem ti aplikaciju i onoga ko je napravi.

Poslednja izmena:
Ima li stvarno razlike u kvalitetu samo softverski instaliranjem Beats audio? Ili ništa bez dobrih sluški?

Ništa bez pristojnih slušalica, one što dolaze uz telefon su užasne.

Tako sam i mislio, ništa bez nekog Sennheiser-a. Razmišlajm se da uzmem Jays slušalice - Jays One Heavy Bass Earphones. Ima li neko iskustva sa njima?

Ima li stvarno razlike u kvalitetu samo softverski instaliranjem Beats audio? Ili ništa bez dobrih sluški?

Placebo efekat,nema poboljšanja.Provereno radi dobro STweaks,dolazi sa SiyahKernelom S3-v1.6.8.Ima brojna podešavanja u sebi,čak i OC.Muzika se čuje odlično,čak i na onakvim slušalicama,koje dobijamo uz telefon.

op op, taman jutros pomislih kako prodje skoro mesec dana bez novog fw.

chage log neki ?

Nazad
Vrh Dno