Ti se lepo vrati na komodor 64 i ostani na svojoj planeti a ja za svoj novac očekujem određene stvari da dobijem od ovakvog parčeta hardvera.Stalno citam razne komentare i ne mogu da verujem cime se ovde ljudi opterecuju te postignut skor na benchmark-u ovaj ili onaj, brzina ovog ili onog, vreme otkljucavanje ekrana, skrolovanje, 4 jezgra, memorija, a do juce koristili telefone kojima je trebalo i vise od 5 sekundi za bilo koju operaciju i tome daju znacenje kao da im nedostaje brzina svetlosti, da se konacno, presele na drugu planetu, nalik zemlji i tamo zapocnu zivot u potpunom savrenstvu...![]()
Meni je ipak sampionski kaze odlicno radi dual bootStalno citam razne komentare i ne mogu da verujem cime se ovde ljudi opterecuju te postignut skor na benchmark-u ovaj ili onaj, brzina ovog ili onog, vreme otkljucavanje ekrana, skrolovanje, 4 jezgra, memorija, a do juce koristili telefone kojima je trebalo i vise od 5 sekundi za bilo koju operaciju i tome daju znacenje kao da im nedostaje brzina svetlosti, da se konacno, presele na drugu planetu, nalik zemlji i tamo zapocnu zivot u potpunom savrenstvu...![]()
Stalno citam razne komentare i ne mogu da verujem cime se ovde ljudi opterecuju te postignut skor na benchmark-u ovaj ili onaj, brzina ovog ili onog, vreme otkljucavanje ekrana, skrolovanje, 4 jezgra, memorija, a do juce koristili telefone kojima je trebalo i vise od 5 sekundi za bilo koju operaciju i tome daju znacenje kao da im nedostaje brzina svetlosti, da se konacno, presele na drugu planetu, nalik zemlji i tamo zapocnu zivot u potpunom savrenstvu...![]()
Flesovanje custom romova je glupost-potrosite dane zivota da bi ste ustedeli sekunde
ja za svoj novac očekujem određene stvari da dobijem od ovakvog parčeta hardvera.
Ti se lepo vrati na komodor 64 i ostani na svojoj planeti a ja za svoj novac očekujem određene stvari da dobijem od ovakvog parčeta hardvera.
@Djilkosh_N, dobro je da ima rešenje, hvala. Hoće li skratiti vek bateriji nešto mnogo? Ovako na stock sa stock kernelom baš lepo gura, minimum 4h upaljen ekran po jednom punjenju
Galaxy S3 I9300 Gets Android 4.1.2 Jelly Bean Update with Root Box ROM
http://www.ibtimes.co.uk/articles/3...-i9300-android412-jellybean-update-rootbo.htm
Ima li stvarno razlike u kvalitetu samo softverski instaliranjem Beats audio? Ili ništa bez dobrih sluški?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari