moraš da instaliraš i folder sa podacima koji ide uz njega jer ne podržava od običnog igo-a i prebaci karte išta već imaš i radiće perfektno!!!Instalirao sam iGo Primo, nece da radi, izbacuje gresku cim se pokrene aplikacija, jel imao neko ovaj problem?
naravno da radi, kies ti "treba" samo da ti instalira usb drivere...![]()
Ili jednostavno skines samo usb drivers for samsung phones sa googla.
A kako to sve da uradis i prebacis na komp koji nema net?
A kako to sve da uradis i prebacis na komp koji nema net?
Prebaciš sve što ti treba na S3, poveži sa pc i instaliraj sa S3 ako već ne nosiš usb memoriju.
Kapiram ja vas sve..Ali evo desila mi se jedna situacija...Bio sam u nekom selu gde nema neta...Ljudi imaju komp...I hteo sam da imam net preko S3, ubodem u usb i naravno nece da prepozna trazi drajvere....Nista od neta....
U tom slucaju treba da nosim neki usb sa drajverima ili kiesom i onda install na komp pa onda tek da proradi.
Ali to je bre mnogo peske !!!
pitanje je da li moze, ja bih odma presao na rom koji podrzava mass storage...
recimo u kolima nemogu da prikacim s3 na usb ulaz na playeru jer ne cita nista... a to sam mogao sa bilo kojim telefonom do sad...
da li se nekom dešava da telefon neće da zvoni svaki put nego se samo čuje bip! Prošli put sam ovaj problem rešio sa resetom ali bi mi bilo lakše ako bi mi neko otkrio lakši način!!! :wave:
moraš da instaliraš i folder sa podacima koji ide uz njega jer ne podržava od običnog igo-a i prebaci karte išta već imaš i radiće perfektno!!!
kada se otključava ekran (kada pritisnete on/off taster i do paljenja ekrana nekad prođe 1-2sek. da bi mogli da prevučete prst)
sta si izbacio ? na koji nacin si uninstalirao ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari