Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

IGO PRIMO 2.0 FULL SCREEN Samsung Galaxy SIII I9300(1).rar
Ovo radi u full na s3

IGO PRIMO 2.0 FULL SCREEN Samsung Galaxy SIII I9300(1).rar
Ovo radi u full na s3
1280x800

ne, ali mozes da vratis na stock vip-ov rom pa onda reklamacija.

Kako to da odradim, kada pokusam preko ODIN-a zabode mi na onom Samsung logo skrinu i nista se ne desava. Da li postoji neka posebna procedura kada se vraca sa JB na ICS?

Upali ga sa volup+home+power odradi full reset i reset chashe i upalice se. Tako je mene mucio. Ova procedura ce ti izbrisati sve sa telefona (slike,programe) da znas.

Kako to da odradim, kada pokusam preko ODIN-a zabode mi na onom Samsung logo skrinu i nista se ne desava. Da li postoji neka posebna procedura kada se vraca sa JB na ICS?

Nadam se da si odradio backup svih slika i ostalih stvari, onda brisi cache i dalvik i idi na reset neki mora da ima (ni ne secam se kako izgleda samsungov recovery) mora da ima neki wipe tamo

Poslednja izmena:
Pogledajte navitel, mapa NS-a deluje dobro urađena, ima sve nove puteve ucrtane.

Hvala ljudi, odradio sam povratak na VIP-ov oficijalni ROM, medjutim i dalje imam problem sa mikrofonom. Morace na servis.

off topic
A preko cega bi mogao da programiram cip ? Programiras cip na plus kartici , kontrolor uzme da je ocita i aktivira se funkcija neka na njegovom aparatu xd Jel ovo izvodljivo ili sam pogresno razumeo ?

Mislim da cip ne mozes da programiras. Mozes,kao oni,da ubacis u sistem da dozvoli ili ne dozvoli nekakvu radnju za ocitani kod sa cipa. Oni su pasivni. Kada kupis dopunu za busplus oni samo u sistemu za taj kod cipa produze ili omoguce voznju.

Kako da odložim zauvek update? Da me ne smara svaka 3 sata nego da ja proverim kad se setim?

JB stock, nije loše uopšte, dosta bench testova i igranja igrica je bilo kao i neta:

JB, upaljen 3g celu noć i potrošio 7% za 9 sati, manje od ICS:

Stabilizuje se baterija na JB, trajaće duže od ICS :)

Imam dva roma na mom aparatu.Primarni-Ultima rom (moj stari rom,inače JB) i sekundarni - Jelly King HDBLOG (AOKP-rom).Probao sam DualBoot i mogu da kažem da su prvi utisci dobri.Prvo i najvažnije,da moj stari rom radi bez greške,kao i ranije i da je ostao netaknut,sa svim starim podešavanjima.Za sekundarni rom morate imati minimum 2 GB slobodnog prostora na internoj memoriji,syah CWM i syah kernele na oba roma.Jedino mi na sec.romu ne radi stweeks.Sutra ću rešiti taj problem.Interesantno je da za jedan minut prelazite sa roma na rom,što možete da menjate,koji će vam biti sec. a koji prim. što možete jedan,koji je sređen i za svakodnevnu upotrebu da ne dirate,a sa drugim da se zezate do mile volje.Uslov je syah CWM i kerneli na oba roma i jedan rom mora da je JB,a drugi AOKP ili CM10.
koristan link http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=27385922&postcount=7

Izvinjavam se ako je o cirilicnoj tastaturi bilo reci, ali ne mogu da pronadjem nacin da kucam ustavom zagarantovanim pismom, he he he

Ako stock tastatura to ne podržava, instaliraj sa Play store aplikaciju "Slavdroid" ili "Serbian Input Method", pa spusti notification bar i izaberi da ti method unosa bude jedna od ove 2 tastature.

Ljudi gledam ove vase slike trajanja baterije i nikako mi nije jasno kako uspevate da izvucete 3+h screen on vremena. Meni baterija rikne posle recimo 30h, mnogo manje ako se igram naravno, ali mi screen on bude plafon 2 i po sata, sve ostalo pojede network. Gresim li negde?

Grešiš zato što štediš bateriju. Potrošnja baterije je obrnuto srazmerna vremenu uključenog ekrana. Ako imaš screen on vreme od 4 sata, baterija će ti trajati dosta kraće od tih 30 sati.

@Pile
Naravno da ne gresis :)
Svako koristi telefon prema svojim potrebama,ovo nije takmicenje u izvlacenju sto duzeg screen on-a..

jel koristio neko telefon kao modem ? Razumeo sam da treba da spojim pc i telefon i onda treba nesto da se konfigurise ali nisam radio to pre pa me zanima jel probao neko ? Zbog prirode posla imam vekiki paket kod mts-a u kome izmedju ostalog ima 10gb prenosa (prenosi se ne pitroseno u sl mesec) pa da iskoristim posto na telefonu nmg da potrosim....

jel koristio neko telefon kao modem ? Razumeo sam da treba da spojim pc i telefon i onda treba nesto da se konfigurise ali nisam radio to pre pa me zanima jel probao neko ? Zbog prirode posla imam vekiki paket kod mts-a u kome izmedju ostalog ima 10gb prenosa (prenosi se ne pitroseno u sl mesec) pa da iskoristim posto na telefonu nmg da potrosim....

U podesavanju za mrezu imas:da napravis wifi spot pa da se konektujes racunarom preko wifi karte na telefon,da prikacis usb i uklj deli podatke preko usba i da delis net preko blututa ako komp ima-ni u jednom slucaju ne treba ti dodatni softver vec samo drajveri za fon i tacno uklj odgovarajuce opcije na telefonu.

Poslednja izmena:
@Ivan I. Hvala ...Instalirao i sada je rezolucija super... Nego buni me kod nove mape za Srbiju... Pre neki dan sam isao za Zemun i ladno nema da se ukuca u grad Zemun a kada u Bg ukucam ulicu nija ta koja mi treba (nalazi se u Bg).
Vratio sam stariju mapu i ima i ulica i Zemun?!

Ako na laptopu imas win7 samo spoji kablom,sacekaj da win instalira drajvere i u "more settings" izaberi tethering pa usb tethering i to je sve,imas net na laptopu.

Poslednja izmena:
Za povezivanje S3 sa racunarom t.j koriscenje telefona kao modema nikakvo podesavanje wi-fi nije potrebno,bas nikakvo,znam jer tako i idem na net.Ja imam 3 gb-a brzog i 9 gb-a sporijeg neta u Telenoru pa svakodnevno idem na net.Moras skinuti Samsung Kies samo.Nikakvo podesavanje na telefonu.Kada spojis S3 i racunar pojavice ti se prozorcic sa podacima iz telefona pa tek onda stikliras na telefonu USB VEZIVANE i tada prozorcic nestaje i mozes ici na net.Ali bez Samsung Kiesa nece,probao sam kada mi je pao sistem pa nisam mogao ici na net niti mi je racunar video telefon dok nisam skinuo Samsung Kies.

Samsung Galaxy SIII je osvojio T3 nagradu za najbolji telefon godine!

http://www.t3.com/news/t3-gadget-awards-2012-phone-of-the-year

uspeo sam , radi i bez kies...

Ja koristim program Easy Tether Pro.Instalacija na telefonu,instalacija jednog programa na pc (imaš link za program) u početnom podešavanju programa na telefonu.Fon i pc se prepoznaju u sekundi,nakon povezivanja preko USB-a,radi bez greške.Imaš i free verziju na marketu,ali ne znam kako radi.

Vrh Dno