Kako to da odradim, kada pokusam preko ODIN-a zabode mi na onom Samsung logo skrinu i nista se ne desava. Da li postoji neka posebna procedura kada se vraca sa JB na ICS?ne, ali mozes da vratis na stock vip-ov rom pa onda reklamacija.
Kako to da odradim, kada pokusam preko ODIN-a zabode mi na onom Samsung logo skrinu i nista se ne desava. Da li postoji neka posebna procedura kada se vraca sa JB na ICS?
IGO PRIMO 2.0 FULL SCREEN Samsung Galaxy SIII I9300(1).rar
Ovo radi u full na s3
1280x800
Kako to da odradim, kada pokusam preko ODIN-a zabode mi na onom Samsung logo skrinu i nista se ne desava. Da li postoji neka posebna procedura kada se vraca sa JB na ICS?
off topic
A preko cega bi mogao da programiram cip ? Programiras cip na plus kartici , kontrolor uzme da je ocita i aktivira se funkcija neka na njegovom aparatu xd Jel ovo izvodljivo ili sam pogresno razumeo ?
@Pile
Naravno da ne gresis
Svako koristi telefon prema svojim potrebama,ovo nije takmicenje u izvlacenju sto duzeg screen on-a..
jel koristio neko telefon kao modem ? Razumeo sam da treba da spojim pc i telefon i onda treba nesto da se konfigurise ali nisam radio to pre pa me zanima jel probao neko ? Zbog prirode posla imam vekiki paket kod mts-a u kome izmedju ostalog ima 10gb prenosa (prenosi se ne pitroseno u sl mesec) pa da iskoristim posto na telefonu nmg da potrosim....
jel koristio neko telefon kao modem ? Razumeo sam da treba da spojim pc i telefon i onda treba nesto da se konfigurise ali nisam radio to pre pa me zanima jel probao neko ? Zbog prirode posla imam vekiki paket kod mts-a u kome izmedju ostalog ima 10gb prenosa (prenosi se ne pitroseno u sl mesec) pa da iskoristim posto na telefonu nmg da potrosim....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari