Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Sramota,dugo iscekivan a njesra...ccccc

Nije još izašla finalna verzija firmware JB za S3 osim za Poljsku, čeka se još uvek :)

Što se tiče baterije, prvo veče JB bez uključenog neta, za 1% više srkno od ICS (ICS v.4.0.4 potroši 1%):

Poslednja izmena:
Moram da podelim moje iskustvo sa vama...Pre neko vece nisam imao origanalni punjac od S3 i uzeo sam od S2 da napunim tel, kao i svaki put pred spavanje pa celu noc do ujutru...
Taj dan nakon punjenja sa tim punjacem baterija mi je trajala vise od dan i po sa istim koriscenjem telefona (inace traje jedva 18 sati)
da li je moguce da punjas od S2 bolje puni bateriju..??

Ne moze kapacitet baterije da se menja sa promenom punjaca:)

Ja koristim punjač od S plusa. Možda mi zato baterija traje tako kratko? :D

Vreme je da se krene na sledeći nivo.Šta mislite o ovome ■Dual-booting .Većina vas dolazi sa S2,gde je ovo odavno u upotrebi (možda je neko probao).Juče je Gokhan izbacio CWM za dual-boot i kernel za S3.

pa sem egzibicije cemu to tacno sluzi? jel moze da dize jos nesto pored androida? a i da moze, ios nemoze to je garant, sta da dizem badu, symbian ili ubogi win? :D

ok je, ljudi prave projekte da pokazu sta sve moze etc, podrzavam 100% i neka ali zaista su to ponekad stvari koje sve da korisniku i padnu na pamet upotrebnu vrednost nemaju... sem nekog ko hoce da ima dragon rom pored oficijalnog a tom vec svaka cast!

bilo je i ovde, video za aplikaciju koja cita nfc tag i pokrece neku radnju... zanimljivo, jeste... upotrebljivo zaista ne vidim kako, sta da izlepim kucu nfc tagovima pa da trazim koji mi je tag za wireless i gde sam ga meto? ma ajte molim vas... :)

P.S. ako neko moze da me prosvetli, ne bezim od toga i ne znam sve, za sada stojim iza recenog ;)

Poslednja izmena:
To za NFC tagove je jako praktično jer možeš da podesiš telefon u momentu onako kako tebi odgovara na odreðenoj lokaciji.

Recimo, NFC tag ti stoji na poslu na tvom radnom stolu. Stigneš na posao, provučeš telefon pored NFC tag-a i time na primer:
- Smanjiš ton i uključiš vibraciju
- Aktiviraš sinhronizaciju
- Uključiš Wifi i povežeš se na internet u firmi

Ume da bude korisno i svaka čast Sony-ju za tu ideju.

^ Ta aplikacija ne "programira" NFC chipove, već pročita ID tog chipa i u aplikaciji mu dodeliš funkciju. Isto to piše i u opisu aplikacije.

Pojavio mi se danas problem da me sagovornici ne čuju. Ja njih savršeno čujem oni mene ne. Kad upalim speakerphone onda me čuju. Gasio sam noise reduction i onda me čuju ali jako slabo kao da sam odmakao telefon od sebe.
Šta li može biti? Da li je moguće da je mikrofon otkazao?

i meni danas bio problem sa sagovornicima u prepodnevnim časovima, možda je mreža...

Da li moze rezolucija sa S2 IGO navigacije da se instalira na S3 a da bude full screen. Posto mi je jako sitno sada u odnosu na S2 IGO. Ili bar da li moze da se smanji rezolucija a da se vidi full screen.

Ne bi trebalo da ima veze sa tim posto kada odem na voice recoreder i kada pokusam da snimim sebe kako govorim dobijem taj priguseni zvuk samog sebe, odnosno jedva se cujem.

Da li moze rezolucija sa S2 IGO navigacije da se instalira na S3 a da bude full screen. Posto mi je jako sitno sada u odnosu na S2 IGO. Ili bar da li moze da se smanji rezolucija a da se vidi full screen.

Ne moze,trebati igo apk koji je za 1280x720 rezoluciju.

Ne moze,trebati igo apk koji je za 1280x720 rezoluciju.

Vec je 1280x720
byvydade.jpg

Jako mi sitno ovako ne vidim nista dok vozim...

Poslednja izmena:
Pa igo sa s2 moze da bude samo jos manji jer ce stojati na 2/3 ekrana.Probaj sygic ili navigon,mozda ti one budu bolje.

^ Ta aplikacija ne "programira" NFC chipove, već pročita ID tog chipa i u aplikaciji mu dodeliš funkciju. Isto to piše i u opisu aplikacije.
off topic
A preko cega bi mogao da programiram cip ? Programiras cip na plus kartici , kontrolor uzme da je ocita i aktivira se funkcija neka na njegovom aparatu xd Jel ovo izvodljivo ili sam pogresno razumeo ?

Steta koristim igo vise od 4 godine i navikao sam na nju.

Imaš iGO Primo koji radi super na 1280*720, skroz preko celog ekrana, bez bilo kako razvlačenja, ja ga imam već više od mesec dana na telefonu. Samo skini baš za S3, ne za One X jer on ima dole ono polje za meni(tri tačkice). I ja sam se malo pomučio dok sam našao.

Kako da vratim fabricki VIP rom? Pokusao sam preko ODIN-a ali ne ide. Sve uspesno prodje i onda se zabode na onom Samsungovom logou. Imam oficijalni Poljski JB trenutno.

Mislim da ne kapirate šta čoveka muči (a i ja bih to voleo). On hoće igo preko celog ekrana ali da sve bude krupnije. Ovo sada što imamo je lepo kad držim tel u ruci ali kada ga stavim na šoferku još ako nosač vibrira ne vidim ništa da pročitam. Na žalost rešenja za ovo nema.

Poslednja izmena:
Mislim da ne kapirate šta čoveka muči (a i ja bih to voleo). On hoće igo preko celog ekrana ali da sve bude krupnije. Ovo sada što imamo je lepo kad držim tel u ruci ali kada ga stavim na šoferku još ako nosač vibrira ne vidim ništa da pročitam. Na žalost rešenja za ovo nema.

Da to me nervira...Bas je glupo sto ne moze da se smanji rezolucija ....

Nazad
Vrh Dno