Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

da li se nekom dešava da telefon neće da zvoni svaki put nego se samo čuje bip! Prošli put sam ovaj problem rešio sa resetom ali bi mi bilo lakše ako bi mi neko otkrio lakši način!!! :wave:

Kapiram ja vas sve..Ali evo desila mi se jedna situacija...Bio sam u nekom selu gde nema neta...Ljudi imaju komp...I hteo sam da imam net preko S3, ubodem u usb i naravno nece da prepozna trazi drajvere....Nista od neta....
U tom slucaju treba da nosim neki usb sa drajverima ili kiesom i onda install na komp pa onda tek da proradi.

Ali to je bre mnogo peske !!!

Prebaciš sve što ti treba na S3, poveži sa pc i instaliraj sa S3 ako već ne nosiš usb memoriju.

Kapiram ja vas sve..Ali evo desila mi se jedna situacija...Bio sam u nekom selu gde nema neta...Ljudi imaju komp...I hteo sam da imam net preko S3, ubodem u usb i naravno nece da prepozna trazi drajvere....Nista od neta....
U tom slucaju treba da nosim neki usb sa drajverima ili kiesom i onda install na komp pa onda tek da proradi.

Ali to je bre mnogo peske !!!

Skines driver na phone, prikljucis phone na komp, mount-ujes SD instaliras driver i to je to.

Nemoguće da još niko od devova nije napravio mod za mass storage?!

pitanje je da li moze, ja bih odma presao na rom koji podrzava mass storage...

recimo u kolima nemogu da prikacim s3 na usb ulaz na playeru jer ne cita nista... a to sam mogao sa bilo kojim telefonom do sad...

Ja na aosp jb romu na mojoj Xperiji imam mass storage, ako je neko probao aosp na GS3 neka javi da li ga i on ima.
Ja sam i na stock ICS romu mogao da prekopiram šta sam god hteo na telefon plug-and-play metodom, nije mi trebao nikakav dodatni softver, niti računar zakačen na net, mada tada telefon nije bio u mass storage, već u mtp modu.

da li se nekom dešava da telefon neće da zvoni svaki put nego se samo čuje bip! Prošli put sam ovaj problem rešio sa resetom ali bi mi bilo lakše ako bi mi neko otkrio lakši način!!! :wave:

Meni se desilo isto par puta, svaki put dok je fon bio kuci na WiFi

I mene ovo brine- nervira.... S1 sam mogao da vezem-punim na klavijaturi preko usb-a, a S3 nema sanse, stalno se konektuje-diskonektuje... Glupost ziva...

Samo da pohvlaim Samsungov ovlasceni servis ProMobi u rekordnom roku su mi popravili uredjaj. Zamenili su mikrofon.

^ lepo, jel si odneo direktno njima ili preko vipa ?

Nema izmeni za gornji post.

Ovo je stock JB koji sam malo sredio prema sebi izbacivši meni nepotrebne svari:

Konačno sve leti i bez čekanja od po 1-2sek. kada se otključava ekran (kada pritisnete on/off taster i do paljenja ekrana nekad prođe 1-2sek. da bi mogli da prevučete prst) ili posle Stand-by nekog vremena kada se čeka ponovo 1-2sek. da otvori poruke ili imenik.

kada se otključava ekran (kada pritisnete on/off taster i do paljenja ekrana nekad prođe 1-2sek. da bi mogli da prevučete prst)

ovo nisi mogao da resis jer nije resivo jer tako funkcionise super amoled, a realna je stvar da sva "ubrzanja" koja mislis da si dobio uninstaliranjem aplikacija sa stock roma su placebo. ;)

evo malo za razmisljanje... ako nekoj operaciji treba 100mb rama da bi se izvrsila da li ce ti 400mb slobodnog rama doneti brze izvrsenje te aplikacije u odnosu na 200mb slobodnog rama?

odgovor: ne.

Poslednja izmena:
sta si izbacio ? na koji nacin si uninstalirao ....

Titanium Backup Pro i brisao šta mi ne treba.

@-=crusader=, nema više čekanja za poruke, imenik, ali ima čekanja za otključavanja ekrana ali mislim da je sad tipa 1sek. a bilo je 2sek.
To je ono što me nervira na telefonu sa 4 jezgra, otključavanje displeja nisu rešili, hebo 4 jezgra :wall:

Poslednja izmena:
Ivane podigni minimalni takt procesora i brže će ti se paliti ekran.

Stalno citam razne komentare i ne mogu da verujem cime se ovde ljudi opterecuju te postignut skor na benchmark-u ovaj ili onaj, brzina ovog ili onog, vreme otkljucavanje ekrana, skrolovanje, 4 jezgra, memorija, a do juce koristili telefone kojima je trebalo i vise od 5 sekundi za bilo koju operaciju i tome daju znacenje kao da im nedostaje brzina svetlosti, da se konacno, presele na drugu planetu, nalik zemlji i tamo zapocnu zivot u potpunom savrenstvu... :)

hmm.. kad imas hardver koji to bez problema moze da odradi ( quad 1 gb rama sl.. ) onda trazis i da softver to isprati :)

@t

Azzijatska verzija ima Multi window =] pa ce verovatno uskoro neki mod ili update i za i9300

Vrh Dno