Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Razumem ja sve to matori. Nisam fanboy ni jednih ni drugih ali bih voleo da dobijemo više za ono što platim toliko. Nije mi u cilju poredjenje ali imao sam samo ip4 tako da to mogu da uporedim. Veruj mi probao sam i gsm only opciju veoma je slična potrošnja. Ja izadjem na home dugme i onda pogasim sve na Remove all kada držim home dugme duže. To bi trebalo da je dovoljno. Svidja mi se mnogo Android os i ne bih ga menjao sada ni za 10 iOS ali uvek postoji onoali nažalost. Ajde neću da kukam više ko baba :)
Kako da prebacujem fajlove preko nfc? Uvek pukne na pola ili neće uopšte izmedju s3 i Nexus7. Slike i muzika rade ali fajlovi neće ili ja ne radim nešto dobro.

Ma opušteno nisam ni ja rekao da jesi nego ne može se porediti zato ;) veći ekran, LTE, android (ne kažem da je loš, ali treba da se ispegla) ja kad sam video Gnex sa JB, zanemeo sam koliko je ono ispeglano očekujem tako i kod s3 kad dodje official... Inače radiš kontra efekat što se tiče task managera što mislim ubijaš aplikacije... Pusti da on to radi, samo izlazi na back i to je to, ne moraš da ih ubijaš, uostalom evo text za tebe, a i ostale "neverne Tome" koji misle da je dobro ubijati aplikacije www.androidcentral.com/ram-what-it-how-its-used-and-why-you-shouldnt-care

Polako, moras malo i da čitaš, teško je kad se predje sa iOS-a na Android pogotovo za nekog korisnika koji ono odmah poredi kako je bilo tamo, a kako je sada :) moraš malo i xda da pogledaš ima dosta dobrih tekstova, što se tiče i ROM-ova i kernela i ostalih stvari, polako, uhodaces se i kupices i sebi vidim ja GS3, ali kad budeš kupovao, kupi international verziju ;)

Jel koristi neko CM 10 ? cisto da prenese utiske bas me zanima kako radi sobzirom da nije baziran na zvanicnom jb-u ?:)

@TH, kolega je koristio SGS2 toliko puno da je jedini nacin bio da ima dve baterije :) Nisam pitao da li je uzeo SGS3 sada, ali sumnjam da se tu ista promenilo. Za poslovnu primenu, obavezna stvar. Za prosecnog korisnika - nepotrebno jak telefon (quad core doduse), plus cesto koriscenje ekrana, dovodi do slicnog zakljucka.

Ponovo pitam posto niko ne odgovara... kada trosi vise bateriju kada je stalno na edge ili 3g?

ja zadovoljvan totlani kako drzi baterija sobzirom daga ni malo ne pazim. stalno mi je ukljucen 3g stalno mi je upaljen wifi.. jedino sto je ekran na auto.
Screenshot_2012-08-25-13-00-59.jpg

Screenshot_2012-08-25-13-00-52.jpg

Narucio sam SGSIII preko vip-a i trebalo bi da stigne sledece nedelje. Momak koji radi tamo mi je rekao da ce biti zakljucan, a posto vise vremena provodim u inostranstvu treba da ga otkljucam. Nasao sam na netu da moze da se root-je, skine program sa marketa i otkljuca. Ali kad odem na market ne mogu da ga nadjem. Jel zna neko kako mogu da ga otkljucam?

Hvala. Kad ga rootujem, jel posle mogu da ga vratim nazad? Pitam zbog garancije u slucaju da moram da ga nosim u servis?

Mozes. Cim ga update-ujes izgubis root i vrati se simlock. Inace ovaj zadnji software moras sa drugom aplikacijom da otkljucavas. Ima link u prethodnim postovima.
Sto se tice baterije, posle sensationa - drzi extra. 4h on screen je extra za ovoliki displej.

Реч стручњака. :wc:
Sta sam ja tu pogresno rekao?
Zar bi ti dao tolike pare za uredjaj a da se bar malo ne raspitas o trajanju baterije ako mu je to od tolike vaznosti.
Ako bi uzeo bez ikakvog raspitivnja o telefonu onda si ti jos veci strucnjak od mene :)

Postao sam Vlasnik S3 - plavi
VIP mreza
i9300xxalf2

Odradjen root
GalaxySimUnlock instaliran, provericu da li moze druga kartica kada nadjem drugu microsim
Prijavljen na dropbox (dobijeno 48gb),
iGo primo preko celog ekrana (3D malo secka kada se seta po mapi)
PES 2012 radi odlicno
Intesa aplikacija radi odlicno
Ubacena Swiftkey tastatura mada i dalje mi je nexusICS 4.0.4 tast na HD2 bolja.
Moj VIP apk mora da radi preko mreze i to mi se bas i ne svidja :(

Timo Hibrid silikonska obloga,Zaštitna folija stavljnei posle 2 dana.

Planiram Samsung 32gb class 10.

Smeta mi lag koji se javlja pri kosriscenju. Brze mi je radio HD2 sa nexusICS 4.0.4.

Moj Vip meni ne radi...
Prikazuje racun koji nisam platio...i stalno kaze da ima nova verzija..kad kliknem na to baci me na gplay i nema update...par puta instalirao i deinstalirao i ne radi...
5d56041f-129f-af94.jpg

Poslednja izmena:
sada sam i ja pokusao perko mreze i meni se isto desava

Evo ovako je uvek...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1345925068457.jpg
    uploadfromtaptalk1345925068457.jpg
    31 KB · Pregleda: 263
Jel postoji neki nacin da se odradi backup TW5 podesavanja? Kao sto na primer Apex ima backup settings i desktop configuration? Ne trazim da bude kao u Apex-u ,ali da ima neki nacin kada se odradi wipe da mogu brzo da vratim precice,widgete i direct dial kontakte ?! ?

mislim da tw nema back-up jedino da probas sa Titanijumom data/app da back-up..

Stavim ja jutros oko 2 da se puni telefon, baterija je bila oko 1-2%, ustajem jutros oko 7 telefon se jos puni na 99%. Udjem u Settings-Battery pise "Charging (USB)", izvadim i punjac i usb iz telefona, opet ubacim punjac u stek i usb u telefon pise "Charging (AC)". Nije mi jasno nista.

kreni eliminacija, punjac pa kabl jer je to najlakse... ako ispolji isto na ostalim kombinacijama onda je telefon, mozda cak i za reklamaciju... who knows

QC kod S3 je sub par, bar od primeraka koje sam ja video...

Poslednja izmena:
Evo da javim da radi ova aplikacija sto je user cvrklj rekao.Moja sestra je kupila fon pre dve nedelje i bio je zakljucan za telenor mrezu.Pomocu voodo aplikacije smo otkljucali fon i sve je radilo do jutros dok joj fon nije ponudio update.Posle update-a na verziju I9300XXBLH1 fon se ponovo zakljucao.Videvsi da je user cvrklj zakacio link sa xda foruma sa novom aplikacijom probali smo preko nje i uspesno ga otkljucali.Fon posle uradjenog update-a mora da se rootuje i mora sa play stora da se skine busybox.Prethodno treba uraditi backup EFS i ja sam to uradio preko programa HC-kTool koji sam takodje skinuo sa play stora.E sad da li ce ostati sim unlock i kad se ubace noviji romovi ne znam dok ne probam.l nadam se da je fon trajno otkljucan.Jos da se zahvalim useru cvrklj koji je okacio ovaj link sa xda foruma.
Cekam i drugara da me zove za otkljucavanje fona.On je s3 kupio u vipu i bio je zakljucan za vip mrezu.Isto sam mu preko voodo aplikacije otkljucao fon.Ali njemu malo kasnije ponudi update fona i verovatno ce se zakljucati pa cu morati ovom aplikacijom sa xda da mu otkljucam.

Da, voodoo vise nije aktuelan, jer ne radi na najnovijim romovima.
Bolje da odmah upotrebis ovaj:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1846451

Ostace ti sim unlock i kada ubacis novije romove. Provereno :)

Poslednja izmena:
Stavim ja jutros oko 2 da se puni telefon, baterija je bila oko 1-2%, ustajem jutros oko 7 telefon se jos puni na 99%. Udjem u Settings-Battery pise "Charging (USB)", izvadim i punjac i usb iz telefona, opet ubacim punjac u stek i usb u telefon pise "Charging (AC)". Nije mi jasno nista.

Pre nego sto stavis na punjac telefon, idi u task menager (home dugme 3-4 sec) pogasi sve i stavi ga na punjac.
Meni je tesko punio bateruju jer sam imao dosta aplikacija u pozadini. Po batery statusu, bio je na punjacu 5 sati a napunio je oko 60%.

Probaj jednom ugašenog da napuniš. Meni nije hteo preko 95% dok ga jednom nisam ugašenog do fula napunio.

Nazad
Vrh Dno