Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Negde sam procitao da se neko zali da mu je konstantno na S3 popunjeno oko 600 mb od oko 850 mb slobodnih iako nema nesto puno instaliranih aplikacija,pa kazite kakvo je stanje kod vas.Ja dok sam imao S2,maksimalno mi je bilo zauzeto oko 450 mb od slobodnih 800 mb pa bi i na S3 trebalo da bude slicno.

Nema veze koliko je RAM-a zauzeto, Android ima puno drugaciji RAM management nego npr winxp. Ako ce Andoidu zafaliti RAM-a on ce ubiti aplikaciju koja se nekoristi a kesirana je u ramu za brze pokretanje...

Pazarih danas ovu Samsungovu micro sd, class 10, 32 GB za 3500 din. Kingston je bio preskup.
Za sad radi fino, 1080p film bez problema.

Nisam nasao na netu pa da pitam...
Kako stoji situacija sa hardverskom kontrolom muzike? Tipa, dugmici za Next/Prev, ili moze da se koristi mikrofon dugme na mic/sluske, kao kod Sony-a?

Nisam nasao na netu pa da pitam...
Kako stoji situacija sa hardverskom kontrolom muzike? Tipa, dugmici za Next/Prev, ili moze da se koristi mikrofon dugme na mic/sluske, kao kod Sony-a?

U powerampu - dupli klik na pause hw dugme na slušalicama = next song, triple = prev i to je to..

Da li se nekome desava da kada klikne hw key za wake up fon pocne sam da pokrece operu,internet,kontakte? :confused:

^ no

jel sam se ja utripovo ili je power dugme uvucenije ( ima manji hod) od volume dugmica ?

hey folks, da vas pitam dali se jos kome desaje da mu se tel onako random restartuje, ovo mi je se pocelo desavati od kako sam neki update instalirao...

iGO Primo

Mala pomoc insatlirao sam iGO Primo i prekopirao ostale fajlove na sd kartici i kada pokrenem navigaciju dobijem odgovor:Missing or incomplete folder:/data/data/com.navngo.igo.javaclient/license....Hvala

Kako trajno otkljucati S3? Bio sam po servisima u mom gradu i nisu uspeli da iscitaju Unlock-Unfreeze code preko box-a :(

Danas svratih u Telenor ali jos nisu dobili S3,mozda u petak.Obe boje su lepe,od napred lepsi nekako plavi ali kada okrenem ledja telefona,nekako se bas puno presijava boja na poklopcu baterije,nesto ide na rozikasto,i deluje mi da se vise vidi na plavom nego belom,ne znam,cudi me da tako sljasti zadnja strana telefona,sto nije bio slucaj sa S2.

Mala pomoc insatlirao sam iGO Primo i prekopirao ostale fajlove na sd kartici i kada pokrenem navigaciju dobijem odgovor:Missing or incomplete folder:/data/data/com.navngo.igo.javaclient/license....Hvala

Pa kao sto ti i sama aplikacija kaze fali ti Licence folder sa licence kljucevima unutar u iGO folderu na SD kartici.

Pozz svima.... preko mesec dana zbog razlicitih prepreka nikako da odem da obnovim ugovor u telekomu i uzmem telefon... Kako su zadovoljni ljudi koji ga imaju.. Ja kao tootalni n00b za android ne bih se uplitao u rootovanja i modove.. koristio bih to sto mi je dato :)

Danas svratih u Telenor ali jos nisu dobili S3,mozda u petak.Obe boje su lepe,od napred lepsi nekako plavi ali kada okrenem ledja telefona,nekako se bas puno presijava boja na poklopcu baterije,nesto ide na rozikasto,i deluje mi da se vise vidi na plavom nego belom,ne znam,cudi me da tako sljasti zadnja strana telefona,sto nije bio slucaj sa S2.

Sljaste obe i mikro ogrebotine na laku se brzo pojavljuju na donjem delu. Na plavom se vise vidi nego na belom.

Kakva su vam iskustva sa Omega romom, stabilnost?

Ovo sam naso da ima da se uzme kod nas i deluje dobro pa cu da narucim u ponedeljak.

big-2563559_nillkin-siva-s3-3.JPG

big-2563559_nillkin-siva-s3-5.JPG

Plastika prekrivena gumom tako da deluje fino za ruku.

btw Vertova tema sabija =]

Stiglo mi ovo i mogu vam reci da je jako dobro! :)

15082012211.jpg

15082012209.jpg

Jako lepo lezi na telefonu, i jos lepse lezi u ruci! Preporuka! :)

btw kad stavljate folije za ekran, visak vazduha ( baloncica) samo ististinete sa kredinom karticom ili licnom kartom novom i bude savrseno :)

Poslednja izmena:
Lepjivom trakom to rade i u slucaju da se pojavi neka prasina odlepi foliju,i samo lepljivim delom trake preko tog dela i leze posle toga odlicno!

Poslednja izmena:
U Telenoru imate neke silikonske futrole,cena je oko 2800 kako sam bacio pogled,u Knez Mihajlovoj,kao i eksterna baterija i ona je oko preko 2500,a ima i Hd tv kabl on je cini mi se 2500,nije bas malo,ali kome sta od ovoga treba,neka uzme,eto da znate.Sve je izlozeno izmedju probna 2 modela pa pogledajte.Zadnja maska mi smeta sto sljasti,ne znam,pitao i danas da li je stiglo,kazu jesu par komada ali samo za one koji su porucili pre neki dan!!!A pogledam One X zadnja strana maska je dosta kvalitetnija nego na S3 sto jes jes,nema lazi,ali je ipak S3 bolji model.

Da li neko zna da li je u telenoru ova nova tura s3 zakljucana ili je sim free.Treba sutra da uzmem s3 u telenoru pa me interesuje da li su zakljucani ili ne.I ako su zakljucani kako da ih otkljucam posto je sa play stora povucena aplikacija voodo samsung s3 sim unlock.

Nazad
Vrh Dno