Prijatelj2708
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.07.2007
- Poena
- 345
ma tih plastinich ima zilon, ono sto meni uzasno smeta kod njih je to sto su klizvi kao i sam telefon, hocu nesto sa texturom!
Javlja mi se na samsung galaxy s3 problem pri zvanju i primanju poziva: izbaci da je com.android.phone prestao da radi i cim kliknem ok izbaci me sa mreze. Uopste ne mogu da prihvatim poziv a ako pri zvanju ignorisem onda i mogu da obavim razgovor. Probao sam factory reset i ponovo se javio problem. Zna li neko nesto o tome?
Telefon je sa telenora i koristim telenor karticu ako ima ikakve veze. Softver nije menjan niti je fleshovano ista.
Telefon je drugarov, moj radi odlicno
Juce ga je uzeo i malo je bezze da se desava sa premium modelom![]()
Aaaaahahahahahahahahahahahahaha umiranje, a top komentar... "Sounds that all this "test" made him horny"![]()
Do have parkinsons?
hmwillow 45 minutes ago 2
A jel on zalio to kako valja?![]()
Ovo i rock bi leglo ko dupe na noshu![]()
Torbica, rock, jos neka silikonska preko rocka pa sve to u torbicu, i metalna kutijica na kraju da se sve to ubaci.
Jel' neko od vas koristi widgetsoid na s3?
Sve widgete sam preuredio preko ove aplikacije osim weather widgeta tu koristim accu weather i posle desetak dana korišćenja ove aplikacije osim što kretanje po home screenovima lepše izgleda nema više wake up laga.
Miki je napisao(la):Torbica, rock, jos neka silikonska preko rocka pa sve to u torbicu, i metalna kutijica na kraju da se sve to ubaci.
Ako nema wake up laga to znaci da ti fon vise ne ide u deep sleep, tj. da proc stalno radi, a to znaci i da ce ti baterija manje drzati. Pokreni Cpu spy pa proveri.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari