Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

*** sta vi radite sa telefonima pa vam trebaju ozbiljne futrole- maske? :)
Dao sam 2.5 usd za najobicniju mekanu vrecicu i telefon je savrseno zasticen. Iste takve vrecice sam koristio i za prethodnih par telefona koje sam imao po godinu dana i uvek su ostajali u fabrickom stanju.

Poslednja izmena:
Daj link odakle si naručio, hoću i ja nešto ovako uz Rock.

Ma kupite rolnu bubble wrap-a i pravite sami te kesice :-devil-:

Ovo sam naso da ima da se uzme kod nas i deluje dobro pa cu da narucim u ponedeljak.

big-2563559_nillkin-siva-s3-3.JPG

big-2563559_nillkin-siva-s3-5.JPG

Plastika prekrivena gumom tako da deluje fino za ruku.

btw Vertova tema sabija =]

Kako se zove ona aplikacija sa ovog phona sto uz pomoc prednje kamere nedozvoli da se ekran ugasi ako gledate u njega? Predpostavljam da se moze instalirati na svaki phone koji ima prednju kameru?

ma tih plastinich ima zilon, ono sto meni uzasno smeta kod njih je to sto su klizvi kao i sam telefon, hocu nesto sa texturom!

Ja sam uzeo mnogo dobar silikonski case. Nije sa texturom ali ima grip fantastican plus sto je jos bolji kad su ti ruke blago znojave :) Textura ne garantuje da ces imati dobar grip...

Javlja mi se na samsung galaxy s3 problem pri zvanju i primanju poziva: izbaci da je com.android.phone prestao da radi i cim kliknem ok izbaci me sa mreze. Uopste ne mogu da prihvatim poziv a ako pri zvanju ignorisem onda i mogu da obavim razgovor. Probao sam factory reset i ponovo se javio problem. Zna li neko nesto o tome?
Telefon je sa telenora i koristim telenor karticu ako ima ikakve veze. Softver nije menjan niti je fleshovano ista.

Telefon je drugarov, moj radi odlicno :)
Juce ga je uzeo i malo je bezze da se desava sa premium modelom :rolleyes:

*** sta vi radite sa telefonima pa vam trebaju ozbiljne futrole- maske? :)
Dao sam 2.5 usd za najobicniju mekanu vrecicu i telefon je savrseno zasticen. Iste takve vrecice sam koristio i za prethodnih par telefona koje sam imao po godinu dana i uvek su ostajali u fabrickom stanju.

Ovo i rock bi leglo ko dupe na noshu :D

Javlja mi se na samsung galaxy s3 problem pri zvanju i primanju poziva: izbaci da je com.android.phone prestao da radi i cim kliknem ok izbaci me sa mreze. Uopste ne mogu da prihvatim poziv a ako pri zvanju ignorisem onda i mogu da obavim razgovor. Probao sam factory reset i ponovo se javio problem. Zna li neko nesto o tome?
Telefon je sa telenora i koristim telenor karticu ako ima ikakve veze. Softver nije menjan niti je fleshovano ista.

Telefon je drugarov, moj radi odlicno :)
Juce ga je uzeo i malo je bezze da se desava sa premium modelom :rolleyes:

A jel on zalio to kako valja?:rolleyes:

Aaaaahahahahahahahahahahahahaha umiranje, a top komentar... "Sounds that all this "test" made him horny" :D

covece kakav freak, kao neki manijak iz south parka

Do have parkinsons?

hmwillow 45 minutes ago 2

:d

Slazem se Prijatelj2708,ja sam 7 meseci S2 nosio u slicnoj obicnoj futroli,vrecici od 150 dinara i taman je stajao u nju,i tackicu nije imao.Gde si kupio ovu i jel S3 staje taman u nju?

Poslednja izmena:
Jel' neko od vas koristi widgetsoid na s3?
Sve widgete sam preuredio preko ove aplikacije osim weather widgeta tu koristim accu weather i posle desetak dana korišćenja ove aplikacije osim što kretanje po home screenovima lepše izgleda nema više wake up laga.

Jel' neko od vas koristi widgetsoid na s3?
Sve widgete sam preuredio preko ove aplikacije osim weather widgeta tu koristim accu weather i posle desetak dana korišćenja ove aplikacije osim što kretanje po home screenovima lepše izgleda nema više wake up laga.

Ako nema wake up laga to znaci da ti fon vise ne ide u deep sleep, tj. da proc stalno radi, a to znaci i da ce ti baterija manje drzati. Pokreni Cpu spy pa proveri.

Miki je napisao(la):
Torbica, rock, jos neka silikonska preko rocka pa sve to u torbicu, i metalna kutijica na kraju da se sve to ubaci:).

Pa sve u sef, pa pod metar betona! :D

Poslednja izmena:
Ako nema wake up laga to znaci da ti fon vise ne ide u deep sleep, tj. da proc stalno radi, a to znaci i da ce ti baterija manje drzati. Pokreni Cpu spy pa proveri.

Tačno. Ne ide u deep sleep, najniže do 200 mhz ali ne primećujem da mi baterija kraće traje u odnosu na preth. period.

Edit
Ipak ide čim ga zaključam, samo si me zeznuo da obrišem widgete i aplikaciju :p

Sad dodji da vratiš sve widgete kao što su bili. :)

Poslednja izmena:
Ako ide posle brisanja aplikacije, to znaci da ona nije dala procesoru da ode u deep sleep :)
Ne treba ti cpu spy, ako pre brisanja aplikacije nisi imao wake up lag, a sad imas, to je to :)

Nisi pročitao post do kraja. I sa instaliranom aplikacijom(widgetsoid) ide u deep sleep normalno. Evo baš nekih sat vremena već gledam, aplikacija instalirana, gomila njenih widgetsa po homescreen-ovima i spy cpu(prethodno resetovano stanje) pokazuje da je najduže trajanje deep sleep stanja, onda rad pri 200mhz pa onda vrlo malo rad pri ostalim frekv.

Wake up laga nema u deep sleep ide normalno.

Ma ok. ;-)
55deb43e-d62e-fd83.jpg

Evo i kako to izgleda.

Meni se čini da je "wake up" lag više do rama(nedostatka) nego do (ne)zauzetosti procesora jer widgetsoid grupiše sve one glomazne/zahtevne/animirane vidžete u jednu prostiju(manje zahtevnu) celinu pa zato i nema laga.

jel ima negde u setovanju da ogranicim gmail da u odredjeno vreme tj. nocu ne svira kad stigne mail. sms bih ipak ostavio ukljucen.

Negde sam procitao da se neko zali da mu je konstantno na S3 popunjeno oko 600 mb od oko 850 mb slobodnih iako nema nesto puno instaliranih aplikacija,pa kazite kakvo je stanje kod vas.Ja dok sam imao S2,maksimalno mi je bilo zauzeto oko 450 mb od slobodnih 800 mb pa bi i na S3 trebalo da bude slicno.

Vrh Dno