Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Sacekacu ja jos malo za ta cuda..kad sve bude leglo na svoje..hvala u svakom slucaju :)

Ja dobih ovo sa stock fw..ste videli da su ga kloknuli na 1.8 u rezultatima?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1344373522399.jpg
    uploadfromtaptalk1344373522399.jpg
    58.6 KB · Pregleda: 255
Poslednja izmena:
Stock. Znaci oko 12k se vrte rezultati. :)
E sad znaci li to sta nekom:p

Poslednja izmena:
izasao je update za Vodafonove SGS III.Vipovci vidite da li ima nesto i za Srbiju..I9300BUBLG3

Iz ovih rezultata sa Antutu benchmark testova možemo da zaključimo da su približne vrednosti štok i kustom roma,što pokazuje ozbiljnost Samsunga.Ranije smo imali situacije da fabrički romovi dosta zaostaju iza kuvanih.Sada je slučaj da developeri rade male,kozmetičke promene,koji se baziraju na poslednjem štok-romu.Postavlja se pitanje,ima li svrhe raditi nadogradnje,kada uvek postoji rizik da se nešto zezna (ne daj bože,brikuje uređaj).Moj savet vlasnicima novih uređaja je,ćutite,apdejtujte fabričke romove preko kiesa,a u slučaju da se pojavi nešto novo,revolucionarno,mi koji smo već na kuvanim romovima,javićemo da pređete prag.Mada,se uvek može uraditi unroot (moj post,nekoliko strana iza).

Ne zanosite se sa tim testovima, oni nisu nikakvo merilo realnog rada telefona.

ok. to je tvoj savet. moj savet je skroz kontra od tvog :p

Moj savet je upućen neiskusnim,koji se prvi put sreću sa mogućnošću da sami nešto promene i da ne zavise od onog što su dobili u kutiji.Naravno da ovaj savet ne važi za iskusne,pogotovu ne za tebe.

Kakve su ove Samsungove micro SD?

Videh danas po gradu Samsungove CL10 16gb 2200 din. 32gb isto CL10 3500din. dok Kingston i Transcend 32 gb CL 10 nema ispod 4500 din a isto njihove od 16 gb CL10 su ispod 2000 din.

Nisam imao nikad Samsungove memorije pa memam nikakvo iskustvo s'njima dok sa Kingston i Transcend memorijama imam ok iskustvo.

Šta je najbolja kupovina od ovoga da odem sutra i pazarim jednu?

Kakve su ove Samsungove micro SD?

Videh danas po gradu Samsungove CL10 16gb 2200 din. 32gb isto CL10 3500din. dok Kingston i Transcend 32 gb CL 10 nema ispod 4500 din a isto njihove od 16 gb CL10 su ispod 2000 din.

Nisam imao nikad Samsungove memorije pa memam nikakvo iskustvo s'njima dok sa Kingston i Transcend memorijama imam ok iskustvo.

Šta je najbolja kupovina od ovoga da odem sutra i pazarim jednu?

Ja imam 16 ticu vec 3 meseca....radi mi odlicno, nikakvih problema nemam ide snimanje u 1080p ...
Imam S2

Nista, bicemo strpljivi. :)

Btw, kad sam prodavao S2, na njemu bio NEAT i Vertova tema. Kad je tip video kako radi i izgleda, nije mi dao da odradim factory reset (da se nesto ne poremeti, kako rece :) ) nego sam morao rucno da brisem kontakte i druge podatke.

Sretnem ga pre par dana, covek jos uvek odusevljen. Toliko je bio srecan da sam pomislio da ce da mi doplati jos neki evro. :)

Uzeh pre nedelju dana S3, zver od telefona, ali bas zver... Sve je super, radi odlicno, ali imam problema sa Gameloft-ovom igrom NOVA 3. Telefon je u stock stanju, kupljena NOVA 3 (preko SMS-a), sve instalirano (1.5GB+), ali igra kada se pokrene sa ne root-ovanim telefonom prijavi gresku i pukne, sa root-ovanim, blokira telefon (mora da se vadi baterija).

Ima li neko ideju sta bi mogao da bude problem (ovde je par ljudi skinulo/igra istu igru bez problema)?

P.S.
Na isti nacin sam skinuo Asphalt 7, radi sve odlicno, bez ijedne greske...

Hvala!

Poslednja izmena:
Uzeh pre nedelju dana S3, zver od telefona, ali bas zver... Sve je super, radi odlicno, ali imam problema sa Gameloft-ovom igrom NOVA 3. Telefon je u stock stanju, kupljena NOVA 3 (preko SMS-a), sve instalirano (1.5GB+), ali igra kada se pokrene sa ne root-ovanim telefonom prijavi gresku i pukne, sa root-ovanim, blokira telefon (mora da se vadi baterija).

Ima li neko ideju sta bi mogao da bude problem (ovde je par ljudi skinulo/igra istu igru bez problema)?

P.S.
Na isti nacin sam skinuo Asphalt 7, radi sve odlicno, bez ijedne greske...

Hvala!

imam isti problem, sve mi je stock, znaci kad pokrenem igru, samo me izbaci i vrati na homescreen, isti problem sam imao i sa batmenom kontaktirao sam gameloft i sredili su ovo u vezi betmena al evo jos nista mi ne javljaju za novu 3.

Boga mi, ispade crni najljepsi:D

Nazad
Vrh Dno