Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Danas je izašao poljski kao što sam vam juče rekao i kažu da je bolji. Ja ga nisam probao jer sam na odmoru. Možda njega možeš da flesujes? Da bi saznao da li je wipe ili ne otvori ga winrarom i napisi mi koji su fajlovi unutra.

Gde ima poljski da se dluje?

Jos jedan novitet. Pojacivac zvuka. Sa desne strane ikonica. U toku razgovora.

zna li neko kako u "igo my way" da se pogledaju POI??? pitao sam vec... ali se diskusija rasplamsala...

Ljudi,kies je progledao-skida nekakav apdejt sa datumom 12.07.,ima li još koji vipovac da konačno vidi? :eek:

Lol skinuo je apdejt i nadogradio se na istu podverziju firmwera,wtf? Sramota...:banghead:
Sada ne radi ota apdejt..ne može da se konektuje na server,eee tugo moja..

izgleda da je najbolji nacin rootovanje, pa odinom one rom images sa xda-dev :)

ili ne treba rootovanje za odina, sudeci po nekim odgovorima

Da, konačno prepoznaje telefon ali osim toga ništa.

Ne treba root za odin

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1708763 ,neverovatno mala potrošnja baterije.Posle 2 dana intenzivne upotrebe imam 25%,uz normalnu upotrebu sigurno bi izdržao još jedan dan.Inače proizvod iz kutije stvarno radi odlično,tako da osim ovog benefita ne vidim da je omega nešto bolja od štoka.Neko je pitao da li apdejt preko odina briše sve.Nisam probao,fajl je u md5 formatu,moje skromno mišljenje je da će verovatno da obriše sve.Rešenje:root,titanijum,bekap,apdejt preko odina,root,na kraju vratiš sve titanijumom.

Meni nista nije obrisao na Note-u kada sam uradio update preko pc odina sa GB na ICS

kako ti nije dosadilo da ponavljaš jedno te isto već godinu dana :)

JB preview #8 ima fenomenalan battery managment :p jest' da nisam nesto previse ak'o telefon danas, ali za 12 sati izgubio je 20%, screen on 45 min i 30min razgovora.

To je brutalan rezultat. Stvarno ce S3 i JB biti ekstra kombinacija.

Ja sam prezadovoljan za sada. Dva bug-a koja sam nasao do sada su : youtube - kada se okrene u landscape zakuca se slika a ide zvuk .... skype, u video pozivu ne radi kamera, tj daje neke zelene mrlje preko celog ekrana. Verovatno postoji jos bug-ova jer ovo cak nije ni nightly, ali za sad je vrh.

znas koliko me je zao sto apple prodaje manje od samsunga....?

problem je samo sto su preskui i jedni drugi telefoni..
a apple se ponasa sektaski i jednom kad kupis telefon, sve je okrenutu tome da ti uzmu jos i jos para..... zatvoren sistem

kod androida se oseca taj neki slobodarski duh.. problem je samo sto telefoni koji su hardwer za taj softwer.. kostaju i previse

Ljudi menjao sam one x za s3 :D mogu sad da se hvalim sa 30 frejmova :D xaxaxa

@xWolf i onda posle 1 generacije vise nema updatea za Android. To mislim da je jedini problem trenutno.

ma za ovako popularne telefone kao sto su samsung galaxy i slicni... bice podrske dosta godina.... ako ne zvanicne onda od zajednice..
cekaj samo dok se ljudi malo izuce .. ima da stancaju romove brze i vise nego za htc hd2 svojevremeno :)

p.s.
utoliko vise sto je vecina developera u samsung vodama tu dosla iz htc-hd2 tabora... :)

posle ovog update-a kao da su mi dali novu bateriju , mnogo duze traje

kojeg update-a? :)
mislim, koje verzije

@xWolf i onda posle 1 generacije vise nema updatea za Android. To mislim da je jedini problem trenutno.

+1

Znaci koliko bi tek onda bio dobar development bruka, da cooker-i dobijaju source-ove ih milina :)

cookeri se snadju.. zato sto postoji cyanogenmod zajednica... a novi kernel i novi android se relativno lako prekompajliraju.....
jedino ako drasticno ne promene driver model.... ali i tome ima leka... nekad sami proizvodjaci hardwera izbace biblioteke za nove androide, a vezano za njihove karakteristike

Rekao samsung da će vam vratiti local search i da ga je greškom ukinuo u prošlom update-u.

Vrh Dno