Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

da li se i vama desava kad pricate telefonom.. da se cuje neka sitna interferencija u pozadini...
tj. od vibracija zvuka sa zvucnika koji ide "na uvo" kao da nesto metalno blago vibrira unutra (kao da nije lepo "leglo")....

vec danima me muci... kad telefon jace pritisnem uz uvo "pod odredjenim uglom" to sr*nje se ne cuje, ali kad pricam opusteno i lagano ga drzeni.. glas iz zvucnika je blago obojen nekim metalnim vibriranjem
grrrrrrr

Elektromagnetno polje zvučnika pomera blendu kamere koja ionako zvecka napred nazad?

hmm pa tu ima 2 zvucnika.. onaj pozadi i onaj napred... kad radi onaj spoljasnji zvucnik tj. slusam mp3 i slicne stvari, igrice, zvucni efekti.. nema tog metalnog prizvuka..

medjutim u 3 od 5 javljanja na telefon (mozda cak i u 4 od 5) unutrasnji zvucnik ima "specijalne efekte" :)

Probaj da menjas ekvilajzere za zvuk u slusalici pa vidi dal ce nesto od toga da poboljsa stvar.

Phone/settings/additional settings/noise reduction iskljuci opciju..

Ruter? Mozda imas ogranicenje na max broj korisnika (postojeci uredjaji su memorisani prema MAC adresama...)

Resetuj ruter (eventualno dhcp u okviru podesavanja) pa probaj...

11gb raspolozive memorije korisniku,tako i stoji na gsm areni. 1gb odlazi na system i 1gb odlazi na cache.

Inace, svaka memorija dolazi sa manjim brojem gb-a od deklarisane. Npr moj ssd umesto 120 imam 110 nakon formatiranja.

Sta to moze da bude, kuci kad se kacim na WiFi stalno mi stoji na Obtaining IP Adress i nikako da se poveze. Laptop se normalno kaci, dok tel nece. Na druge WiFi se poveze normalno. Dal zna neko u cemu je caka?

Koji ruter koristis? Mozda si slucajno blacklistovao tvoj telefon. Ili si obrisao mac adresu iz white liste.

Ako se kacis laptopom pristupi mu kroz browser i lepo ga resetuj softw putem :)
Mene je zezao glupi pirelli ruter sa gs2 svojevremeno, reset je resavao problem.

ovako stoji stvar:
dosao sam do faze kad me interesuje flash firmware-a
firmware koji je trenutno u telefonu (plavac, uzet kod telenora prosle nedelje): I9300XXALF2
I9300XXALF2 Download (Thanks To SamMobile!)
Base Firmware: I9300XXALF2 (4.0.4)
Region Europe
Country: United Kingdom
Carrier: Unbranded
Build Date: 5 June 2012
Modem: XXLF2
CSC: OXALF2
Change List: 671647

najnoviji firmware:
I9300XXBLFB Download (Thanks To SamMobile!)
Base Firmware: I9300XXBLFB (4.0.4)
Region Europe
Build Date: 26 June 2012
Modem: XXLFB
CSC: OXABLFB
Change List: 782020

SMEM LI DA FLESUJEM NOVI PREKO STAROG? da li je to jos neko radio.. napominjem da mi sam telefon ne nudi nikakav update jos uvek

informacije preuzete sa sajta, kao i link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646610

hmmm.. a ima li neki info sta je izmenjeno (changelog)... i/ili potvrda nekog sa foruma ko je to vec uradio?

i slag na tortu: ako vec postoje updates, zasto ih samsung ne nudi kroz integrisani update sistem nego mi javlja "no updates available" (malo sutra?)

ovako stoji stvar:
dosao sam do faze kad me interesuje flash firmware-a
firmware koji je trenutno u telefonu (plavac, uzet kod telenora prosle nedelje): I9300XXALF2
I9300XXALF2 Download (Thanks To SamMobile!)
Base Firmware: I9300XXALF2 (4.0.4)
Region Europe
Build Date: 5 June 2012
Modem: XXLF2
CSC: OXALF2
Change List: 671647

najnoviji firmware:
I9300XXBLFB Download (Thanks To SamMobile!)
Base Firmware: I9300XXBLFB (4.0.4)
Region Europe
Build Date: 26 June 2012
Modem: XXLFB
CSC: OXABLFB
Change List: 782020

SMEM LI DA FLESUJEM NOVI PREKO STAROG? da li je to jos neko radio.. napominjem da mi sam telefon ne nudi nikakav update jos uvek

informacije preuzete sa sajta, kao i link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646610

Ja sam bas taj I stavio

i koja je razlika? ili je sve isto :)

cudi me da nema nijednog update-a iz jula...

e da... ako ubacim novi firmware.. hocu li izgubiti podesavanja i/ili instalirane aplikacije i igre. Ne da mi se da ponovo sve podesavam i instaliram "od nule" :)

Poslednja izmena:
Pa root-uj telefon, uradi backup sa Titanium Backup, posle odradi restore. 10 minuta posla.

kako se najlakse rootuje telefon i mora li to za stock firmware

i koja je razlika? ili je sve isto :)

cudi me da nema nijednog update-a iz jula...

e da... ako ubacim novi firmware.. hocu li izgubiti podesavanja i/ili instalirane aplikacije i igre. Ne da mi se da ponovo sve podesavam i instaliram "od nule" :)

Manje vise sve isto. Ako ne uradis backup moras sve nanovo. A root ti je 5min posla posle flashovanja.

Ja uvek idem sve od nule tako mi je najsigurnije nisam tako imao nikakvih problema a probao sam par puta da samo pretabam. Sve bude gotovo za 10-15min.
Moja preporuka ti je neki custom rom ja koristim Dragan ICS V3.1 i radi extra a i jako lepo izgleda.

foxhound rom definitivno,probao sam 10-ak i on mi se definitivno najbolje pokazao,naravno kome ne trebaju saamsungove gluposti neka proba paranoidandroid

Ne znam dal je bilo vec :)

Samsung Galaxy S3: Connectivity demo

Kupih u samsungu original silikonsku poledjinu1600 ,mnogo je bolja od onih plasticnih zadovoljan sam , i kupih neku silikonsku podlogu za ekran "cellular line" to cu tek videti kako ce se pokazati....

Hmm. Meni preuzme softwer pocne da instalira i prekine. Kaze poseti Samsung korisni servis ili koristi Samsung kies. Mozda je problem sto sam instalirao Vertovu temu?

Poslednja izmena:
I meni isto prijavi. Mora preko kiesa.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1343207340317.jpg
    uploadfromtaptalk1343207340317.jpg
    63.3 KB · Pregleda: 174
  • uploadfromtaptalk1343207359603.jpg
    uploadfromtaptalk1343207359603.jpg
    32.6 KB · Pregleda: 162
Nazad
Vrh Dno