Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Plavi iz vipa,na pakovanju piše zemlja porekla Korea,zemlja dobavljač Austrija a kupac vip Srbija. Hm,mogli su ubaciti još koju ruku između-kao i za svinjske vakcine,malo je ovo ruku..

`oš se kladiš da ima jos jedna ruka?
Samsung Slovakia ;)

futrola za Samsung Galaxy S3 ???

...ali ne bilo koja nego ona sto ide na kais, sa stipaljkom i/ili gajkom... i tzv. "side".. znaci nesto kao za naocari za sunce...

znate na sta mislim... ima li to po radnjama i gde... ako neko zna neka ostavi link
ako neko prodaje ili se bavi time posredno, javite mi se na PM

znaci trazim bas za samsung galaxy s3 zbog dimenzija je problem naci odgovarajucu.. i ne futrolu za dzep nego za "na kais"

svaka pomoc dobrodosla :)

Danas dobijam S3 iz Telekoma, al koristim 063, pa ako neko moze da mi prosledi neki link sa upustvom za root i/ili unlock...
Pozz

Vec se pricalo o tome u temi o S3.

e hvala ti bas si mi pomogao...
mogao si bar da ostavis link ka postu od koga pocinje prica o tome...

grrrrrr

Pa da li mora da se otvara nova tema samo zbog futrole??

umesto da mi odgovorite (bilo mi je hitno) vi ulazite u neke price koje nemaju veze sa sustinom...
ako necete ili ne zelite da pomognete, zasto jednostavno ne iskulirate?

Samo Samsung, Apple i Sony imaju povećanje prodaje, ostali svi imaju drastican pad u odnosu na prošlu godinu, LG čak 41%...

Ovi kinezi takođe napreduju opasno, samo što za njih podaci nisu kompletni, ne zna se koliko od svih prodatih tefefona predstavljaju pametni.

Jel ima neko predlog za "čarapicu", onako malo debljeg materijala, u koju bih stavljao S3 sa hard case-om. Nešto što bi imalo tračicu koja se zategne, da ne ispadne. Mislim na kupovinu kod nas, ako je neko video nešto slično.

Jel ima neko predlog za "čarapicu", onako malo debljeg materijala, u koju bih stavljao S3 sa hard case-om. Nešto što bi imalo tračicu koja se zategne, da ne ispadne. Mislim na kupovinu kod nas, ako je neko video nešto slično.

Sasijes kod nekog kako ti odgovara :)

Danas dobijam S3 iz Telekoma, al koristim 063, pa ako neko moze da mi prosledi neki link sa upustvom za root i/ili unlock...
Pozz

Koji je u stvari najbolji nacin za otkljucavanje? Znam za ovaj - rootovanje pa unlock nekim programom sa marketa,,,, Sta jos ima, i najvaznije pitanje sta je najbolje (ne bih da stavljam custom rom)???
Ajde neko ko ima iskustva, samo u par recenica da mi odgovori?

^ to je najjednostvni i najbrzi nacin. root i apk sa mekata.

Da li ste primetili da vam telefon jace vibrira na jednoj strani?
Meni se jace oseca vibracija na levoj strani kada drzim telefon.

Ja koristim za S22 obicnu platnenu vrecicu koja ima na Zelenom vencu u maloj radnjici kod Djaka,ima kanap z aoko vrata,najobicnija torbica od tkanine,S2 staje taman u nju,a posto je S3 1 cm duzi od S2 virece samo 1 cm iz futrole,kosta 150 dinara,kakvi silikoni i futrole na kais,to je meni odvratno.

Da li ste primetili da vam telefon jace vibrira na jednoj strani?
Meni se jace oseca vibracija na levoj strani kada drzim telefon.

Na toj strani je motorcic za vibraciju-dole levo kad se gleda u displej.Desno je procesor i tacno osecam kako se tu prvo zagreje.Ja nesto nisam primetio to.

@Zekiyu
Moj tel iz telekoma je simfree

Koji je u stvari najbolji nacin za otkljucavanje? Znam za ovaj - rootovanje pa unlock nekim programom sa marketa,,,, Sta jos ima, i najvaznije pitanje sta je najbolje (ne bih da stavljam custom rom)???
Ajde neko ko ima iskustva, samo u par recenica da mi odgovori?

Ja sam svoj sa VIP-a otkljucao na taj nacin. Prvo root (ne moras da stavljas custom rom, samo root), pa zatim app sa marketa. Veoma jednostavno, cela procedura traje desetak minuta.

Sa marketa sam skinuo Voodoo Galaxy S III Sim Unlock. Ne znam da li ima jos neka, ova odradi sve za 5 sekundi.

Poslednja izmena:

Odes u bilo koju opticarsku radnju i trazis kesicu POLAR GLARE. Odlicna je i od istog materijala i sa jedne i sa druge strane. Ujedno i brise displej jer sluzi i za ciscenje naocara

ionako je prevelik :)

Puca ko ledenica, ovo nije od padova nikakvih :D Ima tu uticaja i velicina i kvalitet naravno! Sa ovakvim kucistem bi im se svaki prepolovio ovoliki telefon! Sreca pa su manji ostali! Kako Nexus ne puca a iste velicine :) Na ovoj Galaxy seriji debelo zakidaju sve na ustrb hardware-a!

Poslednja izmena:
Odes u bilo koju opticarsku radnju i trazis kesicu POLAR GLARE. Odlicna je i od istog materijala i sa jedne i sa druge strane. Ujedno i brise displej jer sluzi i za ciscenje naocara

To mi zvuči jako tanko, treba mi nešto deblje što će ublažiti pad i sačuvati ekran ako mi eventualno ispadne dok je u njoj.

Iskreno me mrzi da jurim snajdere, zar je moguce da nema gotovo resenje?

koliko GB interne memorije vam pokazuje sg3? meni nesto oko 11-12GB .. to je ustvari nesto kao interni SD.. koliko ima RAM-a ovo cudo?
uzeo sam plavi tj. danas mi je stigao.. trenutno jurim neku koznu futrolu za "na kais"

koristi li neko onaj samsung account za sinhronizaciju..

koji fajl sistem koristi sg3 sa eksternu microSD.. ja sam pripremio jednu od 8GB u fat32 i na njoj neke podatke... kad sam to ubacio u sg3 kuka mi kako je sd kartica ili prazna ili je nepoznat fajl sistem
alo bre, nepoznat fat32?????

Meni prijavljuje da imam 11.8 gb interne. Izglda da su bas odlucili da stede na Adriatic regiji sto nije nista novo tbh. Sinhronizacija preko gmaila i ostalih, ali ne koristim samsungov acc

Vrh Dno