Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

nisu svi, beli koji sam uzeo u Telenoru na početku je bio South Korea, plavi koji je kasnije uzet je China..

Plavi iz vipa,na pakovanju piše zemlja porekla Korea,zemlja dobavljač Austrija a kupac vip Srbija. Hm,mogli su ubaciti još koju ruku između-kao i za svinjske vakcine,malo je ovo ruku..

Plavi iz VIP-a mi je bio by Vietnam, beli iz Telenor-a by Korea.

beli,mts...na kutiji zemlja porekla kina, zemlja uvoza austrija...a na telefonu made in korea by samsung

Nađem u Ušću silikonsko odelce sa aluminijumskim leđima,nije loše mada je završna obrada jadna-3500 din! Znači za ne poverovati. U samsungovoj radnji dobili originalan silikon-1600din i ona plastična leđa sa preklopom sa strane za ekran-oko 3600din čini mi se a ista takva u telenoru oko 2500 din! Kako se ovde dere koža e,pa mislim,stvaaarno...:banghead:

Dobio na poklon :) Posluzice dok ne stignu Rock Quicksand.
Tesktura je slicna, tvrda, hrapava plastika.

20120716_155328.jpg

20120716_155340.jpg

20120716_155356.jpg

I meni, nekako mi je bolji osecaj sa ovim case-om iskreno. Odlican je na dodir, odusevljen sam za oko 5e je vrhunski.
Jedva cekam Rock kazu da je na dodir isti kao pesak tj. kamen da dodirujes :)

Jos da nema ovaj teracell natpis koji ce vremenom poceti da se guli.. :)

Dobro, dobijas ti tu stenu :D Ali teracell nije bas poznat po kvalitetu, mislim i sam imam silikonsku oblogu i natpis je brzo poceo da iscezava :d pa sam mu pomogao da pusti dusu :d

Šteta što nema sa jabukicom :p

Gde ima ovo da se kupi? Bas ovo trazim.
Belu i crvenu. Lol :)

@Emix ajde plz neku sliku telefona spreda u tom case da vidim kako cuci bela varijnata na plavi telefon :)

Ne mogu sada nikako nisam kuci. A ustajem sutra rano zbog posla pa ako budem imao vremena slikacu kasnije.
Izgleda odlicno. Skoro da se i ne vidi jer ide samo do onog plavog okvira oko telefona, ne dodiruje staklo.
U svakok slucaju mnogo bolje nego neki crni hard case bar po onome sto sam video na netu. Telefon uz ovakav case nekako dobija na robustnosti, preporucujem svima.
I na S II sam imao slican onaj genuine Samsung sa rupicama.

Poslednja izmena:
Kako vam nije zao da stavljate tako lepe telefone u raznorazne case-ove?
Uzmite ZAGG maximum coverage.

Ja imam kombinaciju beli fon + sivi Teracell kao ovi iznad i mogu reći da mu stoji odlično. Čak mi se sviđa što su hw dugmići sa strane sada malo uvučeni i ne moram da pazim da ih slučajno ne stisnem, posebno tokom slikanja.

Nazad
Vrh Dno