Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

@shatrogistro, ne kazem problem, ali odokativno sad ti nista ne znaci pogotovo kad neko kaze 650ms... Zato je bilo ono sto je pitao Uros, kako se to meri :)

E ***, lakse bilo da se napise 650ms, nego stalno da pisem "Manje od sekunde, a vise od pola sekunde". Nebitno, bilo sta bilo, sad smo se valjda razumeli.

Pa to je najbitnija stavka koja postoji kada se radi o smart telefonu, posto vreme je novac a znas li ti koliko ja para mogu da zaradim za tih pola sekunde sto cekam telefon da se otkljuca.

Pa bitno je pogotovu ako si navikao da ti odma upali ekran a drugo koj su mi moj stavili precice na lock screen pogotovu za kameru kad mi sa ovim lagom izadje na isto kao da otljucam sgs1 i upalim kameru.

Pitanje. Nešto sam morao da radim wipe telefona te iskoristim da csc kode prebacim na Austriju i dobijem regularno upgrade na ICS 4.03. Sad vidim ja neke promene, ali neke i ne vidim pa mi nije jasno. Npr. kad citam sta je novo u ICS recimo spominju se "New lock screen actions" neki virtuelni dugmici ovo ono, a ja to nemam.

Ima li veze sto sam tutnuo neki Franco kernel? Koji kernel se vama pokazao dobro (za sad jos nisam u fazonu, citaj mrzi me da provaljujem kako da ubacim citave romove). Inače je rootovan telefon cim sam stavio ICS.

EDIT: hebem mu greska, molim moderatora da prebaci ovo u Galaxy NOTE temu :)

Upravo nadjoh manu mom S3. (zbog koje "ozbiljno razmisljam" da predjem na Iphone xD)
Ne mogu da se saltam pesme u Music Playeru preko slusalica (mogu samo da menjam Volume i Play/Pause dugme). Znaci moracu cesce da vadim telefon u javnosti. :)
I malo sam se razocarao sto uz Blue telefon idu bele slusalice.
A da li se Lock screen pali za 650ms ili 1s meni svejedno obzirom koliko je telefon u svim drugim aspektima ODLICAN.

Drzis play/pause dugme za menjanje pesama, a mozes i u plejeru da podesis sta ti koje dugme radi, bar u poweramp-u moze ;)

Jel moze neko da mi kaze sta je ovo u notification baru :confused:
Pricao sam preko skajpa i nisam znao da se tada ne gasi ekran tako da sam obrazom ko zna sta sve ispritiskao tokom razgovora :mad:
Ni restart nije pomogo...

To ti je ovo notifications pored mobile data

Prilozi

• uploadfromtaptalk1340712288492.jpg
    uploadfromtaptalk1340712288492.jpg
    48.2 KB · Pregleda: 195
@dusanspc,kursula
Hvala hvala,snasao sam se ubrzo,napisah gore.
Mada cudna ikonica za oznacavanje iskljucenih notifikacija u svakom slucaju :)

ajde da zamolim nekog ko ima malo vremena da napravi jedno detaljno uputsvo za otkljucavanje telefona sa mreza provejdera?:)

Brate ne treba ti upustvo.Nadji na marketu Galaxy S3 SIM Unlock ... I to ti je to,nista komplikovano..

A S-beam radi samo izmedju S3?

Ali wi fi direct bi trebalo da može da strimuje full hd film direktno na tv, a tih 1.7gb za 21min mi deluje malo za to.

Zapitaj se kada kopiraš nešto na kompu, jedan veliki fajl i brdo malih fajlova, da li je ista brzina? E pa ista je situacija sa gomilom manjih slika.

Ljudi da li postoji iGo u full rezoluciji za ovaj mobilni?
Ako ne koju navigaciju instalirati???

@ djilkos

Nisam ja izmerio 650ms nego sam tako procitao na xda pa upotrebio taj izraz,jer neki ljudi ocigledno znaju zbog cega se desava i zasto bas 650ms.Ako te interesuje proguglaj imas temu "wake up lag" od 30 strana.
"Wake up lag is the exynos chip waiting for the modem to wake up. Changing your lockscreen will not help dude, unless it prevents your phone from going to sleep, which will decimate your battery life."
ili
"t can't be improved to be less than 650ms. If that's "instant", which for some people it is as the have "no lag", than that's it.

Below 650ms will never, repeat NEVER, be possible.

People who claim to have "no lag" have a lag of minimal 0.6 seconds. Gingerbread, ICS, kernel X or Y, all irrelevant. No lag, without inducing unwanted wakelocks, is impossible"

Fora je u samsungovim procesorima,zato se na masi telefona ne desava.

Jos nesto da li je neko dobijo 50gb od Dropbox-a ja sam najvise dobijo 3gb?
Kontaktiro sam ih preko foruma nista mi neodgovaraju.

Zna li neko resenje?

Jos nesto da li je neko dobijo 50gb od Dropbox-a ja sam najvise dobijo 3gb?
Kontaktiro sam ih preko foruma nista mi neodgovaraju.

Zna li neko resenje?

Moras da aktiviras. Verovatno su ti poslali link na mail odradis redom sta ti traze i to je to.

Pa to je najbitnija stavka koja postoji kada se radi o smart telefonu, posto vreme je novac a znas li ti koliko ja para mogu da zaradim za tih pola sekunde sto cekam telefon da se otkljuca.

Hahahahaha, teško da će te sprečiti nešto da zaradiš ako budeš kasnio pola sekunde. Jedino ako nisi bio sarkastičan pa i da razumem. Inače big LOL:).

Nego ... jel' radio neko backup preko Titanium, flashnuo CM i odradio restore ? :) Znam da pishe da se to ne radi, ali ne mogu vishe da gledam stock telefon ... a opet s' druge strane, ultra me mrzi da instaliram ponovo sve app-ove i podesavam i tome slicno...

Pitanjce za one koji su uzeli telefon u Telenoru. Jel se dobija miro sim card uz telefon ili i obicna i mikro ili neki konverter ? :)

^ meni treba kontra. Kad budem uzeo telefon sa paketom verujem da ce mi dati odma micro SIM, ali taj broj ce se koristi u drugom telefonu koji ima standardnu karticu.

Pa trazi im da ti daju SIM. A ima i adapter micro sim/sim.

Vrh Dno