Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Na note sam imao bas ovakav odziv nekad 2s pa pomislim da nisam mozda ni pritisnuo dugme. Na sgs3 mi je ispod sekunde sto i nije toliko strasno.

Blago vama Note-ovcima, na ICS za S2 je to još uvek prisutno.
Čak i na CM9, gde su ispravili Home button lag, nisu uspeli da reše Wake-up lag :(

Ono kada ti zvoni alarm ujutro u 6:30 a probudiš se u 8?
Izgleda i ja imam to

E to to...

Jel nas ubacujes il stvarno ne znas? To je kad hoces da upalis ekran na fonu a njemu treba sekundu, pa i vise, da se sabere. Na gNote je to bio slucaj na 2.3.6, ali se sredilo na ics. Mada paranoid npr ima iako je ics

Ma pretpostaviljao sam da je tako nesto ali me zanimalo tacno objasnjenje, koliko mu treba sekundi da se sabere itd...

Edit:
Jeste probali neki custom kernel? Cini mi se da ROM nema prevelikog uticaja na to...

Poslednja izmena:
S2 vratis na Gb i opet je dobro.Nije instant ali je skroz ok.Otprilike 0.5sec ili 650ms kao sto neki pricaju.na ics-u je bilo mozda duplo.Ja sam se vration na gb zbog toga.I ovo je u buduce stavka na koju definitivno obracam paznju kad budem kupovao fon.Sve iznad 1s mi dodje da ga izlupam cekicem

sve do 1s je skroz ok. Tako je na ICSu za note, oko 650ms. Kada sam ubacio Criskelo's rom, gotovo instant se palio ekran

Meni je na S2 oko 300 ms mislim da je to sasvim ok.

Odokativno :) ma vidim covek lupa, pa da i ja nesto reknem na tu temu

@ Vertumus

Svaka cast.. :)

Ali "who is master Vertumus?" :D

Ladno ste merili za koliko se pojavi lock screen :) ne verujem :). Ne mogu da verujem da ovo nekom moze da smeta, mislim probudio se za pola sekunde ili sekund isti djavo. Opustite se i koristite telefon.

Blago vama Note-ovcima, na ICS za S2 je to još uvek prisutno.
Čak i na CM9, gde su ispravili Home button lag, nisu uspeli da reše Wake-up lag :(

Na Neat romu je minimalno (ali baš minimalno) primetan kad se odključa u meni i neprimetan kad se odključa u aplikaciju.

Odokativno :) ma vidim covek lupa, pa da i ja nesto reknem na tu temu

Sreca pa je tebi svaka ko u Njegosha, mora i knjigu da pises. Covek pre mene je rekao 650ms, sto je izmedju pola sekunde i sekund, i savrseno dobro je odgovaralo subjektivnoj (odokativnoj) proceni. Bar za ubuduce da znamo da si bukvalista, pa da te ne zbunjujemo.

Ladno ste merili za koliko se pojavi lock screen :) ne verujem :). Ne mogu da verujem da ovo nekom moze da smeta, mislim probudio se za pola sekunde ili sekund isti djavo. Opustite se i koristite telefon.

Pa to je najbitnija stavka koja postoji kada se radi o smart telefonu, posto vreme je novac a znas li ti koliko ja para mogu da zaradim za tih pola sekunde sto cekam telefon da se otkljuca.

Sreca pa je tebi svaka ko u Njegosha, mora i knjigu da pises. Covek pre mene je rekao 650ms, sto je izmedju pola sekunde i sekund, i savrseno dobro je odgovaralo subjektivnoj (odokativnoj) proceni. Bar za ubuduce da znamo da si bukvalista, pa da te ne zbunjujemo.

I na tebe i na njega sam mislio... Prosto ne mos' reci da je toliko kada ne znas i ne mozes da izmeris...

Niko nije uzeo stopericu i merio koliko treba telefonu da se upali, nego subjektivna procena, i da bi ostali znali otprilike kako to izgleda. Svaka vama cast koji date 500e za telefon i ne smeta vam kada telefonu treba 2 sekunde da odreaguje na pritisak tastera. Ispod 1s je ok, prekotoga je za moje standarde nedopustivo. Ako vec tako kazes, sto je onda problem ako secka dok koristis telefon? Ili secka kamera? Ili puca wifi mreza? Nije kao da zaradjujes pare od toga.

@djilkosh- ne znam sta ti nije jasno u vezi sa terminom "odokativno"? Dakle, ako nije instant paljenje, a nije ni sekundu, onda je nesto izmedju, 0.7 il slicno. Ne znam u cemu je problem?

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi kaze sta je ovo u notification baru :confused:
Pricao sam preko skajpa i nisam znao da se tada ne gasi ekran tako da sam obrazom ko zna sta sve ispritiskao tokom razgovora :mad:
Ni restart nije pomogo...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1340706931624.jpg
    uploadfromtaptalk1340706931624.jpg
    39 KB · Pregleda: 180
Upravo nadjoh manu mom S3. (zbog koje "ozbiljno razmisljam" da predjem na Iphone xD)
Ne mogu da se saltam pesme u Music Playeru preko slusalica (mogu samo da menjam Volume i Play/Pause dugme). Znaci moracu cesce da vadim telefon u javnosti. :)
I malo sam se razocarao sto uz Blue telefon idu bele slusalice.
A da li se Lock screen pali za 650ms ili 1s meni svejedno obzirom koliko je telefon u svim drugim aspektima ODLICAN.

Poslednja izmena:
Izguglah onu glupost odozgo...
Iskljucio sam bio notifications iz toggle bara :/

Jel moze neko da mi kaze sta je ovo u notification baru :confused:
Pricao sam preko skajpa i nisam znao da se tada ne gasi ekran tako da sam obrazom ko zna sta sve ispritiskao tokom razgovora :mad:
Ni restart nije pomogo...

To oznacava da su ti iskljucene notifikacije.U notofication baru ukljuci notifikacije i to je to.

Mislim da nije, wifi direct je bas dobra stvar :)

@shatrogistro, ne kazem problem, ali odokativno sad ti nista ne znaci pogotovo kad neko kaze 650ms... Zato je bilo ono sto je pitao Uros, kako se to meri :)

Vrh Dno