Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Malopre sam bio do usca u telenoru i nemaju nijedan komad s3.Kazu da moze da se proveri pozivom na broj 063-9000 u kojoj poslovnici imaju s3 na stanju.Kazu mi da plavi s3 ocekuju do prvog jula u telenoru.Za sada imaju samo u beloj boji.
Da li neko zna da li su u telenoru s3 zakljucani ili su sim free?
Gde to? U Telenoru mogu da ti kazu da li je stigao, kada ce, da li ima na stanju, cak mozes i da rezervises primerak.

Jao danas sam video koje sve kupio ovaj telefon, strašno. Slična situacija kao onomad kada sam bio u društvu momka i devojke, oboje sa ip4s i drugar im objašnjava neki put kojim da idu, a oni njemu kažu da ne mogu tuda jer nemaju navigaciju.
Samsung se stvarno pretvorio u novi apple.

Što se tiče toga da će ip5 biti bolji od sgs3,to je gotovo izvesno, ali isto tako će i note 2 biti mnogo bolji od ip5.

Da li koristite s voice, onu glupost da telefon sam bira najbolju sliku, i ono da zove kada se prinese uvetu?

Poslednja izmena:
S obzirom da je u vipu, i nije skupo. Al da je najobicnija, to jeste :)

Najjace lik pre koju stranu sto ode i dade 1300din za foliju, a da mu nije ni trebala jer imao sa futrolom u pakovanju :d

Ladno 1300din za foliju! eej, fooliju! 99din sam platio za Note i legla je da se ne vidi da je tu

***, svi se mi u zivotu za****mo nekad :D elem, ja sam vec uzeo Case mate, ali cu ipak otici do Vipa da vidim kakva je ta njihova, valja li cemu :)
Ipak mislim da onaj Samsungov Slim case ce da pase ko budali samar, al dok se to pojavi...

Jao danas sam video koje sve kupio ovaj telefon, strašno. Slična situacija kao onomad kada sam bio u društvu momka i devojke, oboje sa ip4s i drugar im objašnjava neki put kojim da idu, a oni njemu kažu da ne mogu tuda jer nemaju navigaciju.
Samsung se stvarno pretvorio u novi apple.

Što se tiče toga da će ip5 biti bolji od sgs3,to je gotovo izvesno, ali isto tako će i note 2 biti mnogo bolji od ip5.

Čekam da drugar dobije preko firme, pa ću se igrati malo duže.

Da li koristite s voice, onu glupost da telefon sam bira najbolju sliku, i ono da zove kada se prinese uvetu?

Cemu ovakvi maliciozni komentari? Zasto mislis da postoji odredjena osoba koja treba ili ne treba, sme ili ne sme da kupi GS III ili neki drugi telefon tipa One X ili Note?
Svako svoje pare trosi onako kako zeli... mozda se nekome svidja izgled, nekome kamera, nekome nesto sasvim 10-o, kada procitam ove kometare tipa: "Joj kada vidim ko je sve kupio to i to..." smuci mi se najiskrenije.

To sto neko mozda ne posecuje tech forume i ne zna bas svaku mogucu funkciju na telefonu ne znaci da ne treba da kupi high-end Android telefon (Mozda po prvi put u zivotu?)

Poslednja izmena:
Pa ako daš 500e za telefon, onda valjda treba da znaš da možeš na njega da staviš navigaciju, a čak i da to nemaš možeš da iskoristiš gmaps koji sigurno imaš. Ne moraju svi da rutuju telefone, ali neka se barem potrude da nauče da koriste to što imaju, a ne da ceo život budu glupi.

Pa ako daš 500e za telefon, onda valjda treba da znaš da možeš na njega da staviš navigaciju, a čak i da to nemaš možeš da iskoristiš gmaps koji sigurno imaš. Ne moraju svi da rutuju telefone, ali neka se barem potrude da nauče da koriste to što imaju, a ne da ceo život budu glupi.

Da li ja moram da koristim GPS ako kupim G III recimo? Sta ako nema prilike i potrebe?
Reci da je neko glup na osnovu toga sto neku funkciju telefona ne koristi ili mozda ne zna da koristi je jako povrsno, generalizujes stvari.

Ne znam na sta konkretno mislis kada kazes: "Jao kada vidim ko je sve kupio GS III" da li pratis ko je kupio, gde to pratis? I sta je to GS III pa ne smeju svi da ga kupe? Space Shuttle?

Znaci ja ako kupim 4s recimo i ne koristim Siri ili kupim G III i ne koristim onaj S Voice ili kako se vec zove, zato sto mislim da je to nepotrebna budalastina, ja sam glup i ne znam da koristim svoj telefon? Sve moguce funkcije na telefonu moram da koristim odmah? Svasta

Poslednja izmena:
Hajde vrati se i pročitaj ponovo šta sam napisao.

A evo ti jedna laka analogija :
Kupiš kola i ne smeš da ih parkiraš na nizbrdici jer ne znaš da ti kola imaju ručnu kočnicu.

Naravno da ne pratim ko je kupio, ali igrom slučaja sam danas bio u društvu takve osobe.

I mogao bi neko da mi odgovori na pitanje koje sam postavio :)

Poslednja izmena:
Losa ti je analogija. Kao i takav nacin razmisljanja.

S voice ne koristim, prvenstveno jer bih se osecao kao ***** da idem ulicom i pricam sa telefonom na engleskom, a i ne vidim neku prednost istog u Srbiji.
Onu glupost da telefon sam bira najbolju sliku takodje ne koristim, tacnije nisam je ni probao, kamera na fonu mi uglavnom sluzi za CameraScanner i za to mogu da kazem da radi fantasticno.
Prinosenje uvetu mi je najzanimljivija stavka od svih novotarija i bilo mi je najlakse da se na istu naviknem, tako da to zapravo i koristim.

uradi wipe, partition clear... sve ono, i instalirao ponovo adobe flash player i opet isto , zabada .... pustim uporedo na s2 i s3 .... i s3 zabode, a s2 sljaka cool ..... kamera mnooooogoo loshija, nego na s2 ... ima i noise, i losiji frame rate ....ode u oglase, ostao mi je jos note da uzmem ... poceo da me smara samsung ....

Očigledno nešto nije u redu sa tim telefonom, treba da ga odneseš u servis, ne u oglas.

Evo dajem ti ja moj S2 da se menjamo :p

Drugari, dok ste vi sedeli u klonji i trazili crne rupe, ja sam bio vredan :))) status bar skoro pa zavrsen

4df31c19-3e0f-a7ae.jpg

Taj hard case je savrsen, ne verujem kako mocno izgleda, mnogo bolje nego sam telefon bez njega.
Zasto ne pogledas i onaj Samsung flip case, skida se poklopac pa se telefon stavlja u case i preko ekrana ide "poklopac", takodje je dobar.

Nesto slicno ovom rock sand imam ja za galaxy nexus :)

Taj hard case je savrsen, ne verujem kako mocno izgleda, mnogo bolje nego sam telefon bez njega.
Zasto ne pogledas i onaj Samsung flip case, skida se poklopac pa se telefon stavlja u case i preko ekrana ide "poklopac", takodje je dobar.

Video sam, to mi je totalno bezvezno rešenje, nudi samo zaštitu za ekran, plus nikako ne volim flip case-ove.

Rock Sand je stvarno dobar, ali kada bih nekako mogao da dobijem neki ultra fast shipping u okviru Amerike, pošto ortak kreće ovamo 26-og, a ja previše odlažem kupovinu case-a :) . Drugi način je da naručim na moju adresu, ali ima da se klacka najmanje 15 dana dok stigne...

Poslednja izmena:
Ja sam nekad voleo te futrole ali sada nikako ne mogu nijednu da svarim. Ovako u džep i to je to.

Ja cu poruciti za sebe Invisible Shield. Na svim telefonima se pokazao kao perfektno resenje ko nece futrole/silicon cover.
Jeste to gorilla glass ali se i dalje grebe tako da treba nesto i na staklo.

Gizmo pa case je to od 20$, sto se toliko razmisljas pobogu :p Evo ti na amazonu sivi i crni. In Stock. Ships from TX, United States.

Ja imam ovaj flip case koji gizmo ne volE :) i totalno sam prezadovoljan. Samo covek treba da se navikne da savija isti skroz na poledjinu telefona pa da se javi na telefon :)

Btw danas mi je pocuclao bateriju u rekordnom vremenu.

Screenshot_2012-06-21-17-52-41[1].png Screenshot_2012-06-21-17-52-55[1].png Screenshot_2012-06-21-17-53-15[1].png

Video sam, to mi je totalno bezvezno rešenje, nudi samo zaštitu za ekran, plus nikako ne volim flip case-ove.

Rock Sand je stvarno dobar, ali kada bih nekako mogao da dobijem neki ultra fast shipping u okviru Amerike, pošto ortak kreće ovamo 26-og, a ja previše odlažem kupovinu case-a :) . Drugi način je da naručim na moju adresu, ali ima da se klacka najmanje 15 dana dok stigne...

Sta kazes za ovo? :) Deluje bas kvalitetno, 30$ a imaju 2 modela za sada a bice ih jos uskoro.

http://www.seidioonline.com/samsung-galaxy-s-iii-surface-case-black-p/csr3ssgs3-bk.htm

@Vertumus

Hoću, poslao sam poruku ovima iz Four Covers Inc da vidim da li je izvodljivo da bude isporuka pre 26-og u Columbia City u Missouri-u, pošto vidim da piše nešto additional 2-3 days processing, plus ide vikend... Ako nije izvodljivo, onda da naručimo da stigne ovamo, podelimo shipping cost barem.

Neko je bio pametan i spalio svoj S3 namerno blowtorchom radi publiciteta. Razmisli malo, u tom delu nema ničega što bi moglo da se zapali, plus nema šanse da uređaj koji koristi hebenu bateriju napravi ovakvu štetu. Da kažem da je bio prikačen na punjač, pa ajde...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno