Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

@jafazec pa isti ti ljudi su pljuvali HOX i kao kako moze uredjaj koji kosta xyz eura da ima takve felere ... bla bla truc. Samo sam na sve te "zlobne" komentare rekao cekajmo da izadje SGS3 :)

Upravo sam dosao iz vipa i situacija sa kamerom je ozbiljnija nego sto sam mislio. Kupac ima pravo da u roku 72h vrati neispravan tel i uzme drugi. Posto sam bio u drugoj poslovnici a ne onoj u kojoj sam uzeo nisam mogao da zamenim tel. Al rekoh kad sam vec ovde da probam njihov i situacija ista cak mozda i gora. Iritirajuce stucanje pri snimanju. Ovo mi nebi bilo cudno da nisam ovo proverio na izlozenim modelima u uscu gde je video bio tecan. Jel moze jos neko ovo da mi potvrdi u pitanju je beli model sa vipa. Jel se ovo desava sa vasim modelima. Ekran je kod mene extra bez tih mana o kojim pricate i rado bi pristao na to da imam krstenu kameru.

sta treba da se testira konkretno?

Jel neko testirao kameru u mraku kakvo je stanje sa fps-om?

Sta bre manja rezolucija i dijagonala, jel ti vidis da ekrani nisu okej. Kako ne mogu da se porede kada ih stavis jedan do drugog i - uporedis???

To je kao da porediš VW motore 1.4 sa 80ks i 2.0 sa 210 ks, pa kažeš da je 1.4 bolji jer se manje kvari. Nigde veza sa vezom.

Mislis, stisnes home dugme i umesto da stoji sve kako je bilo, on ih grune odjednom dok se sabere? Sve ce to da resi neki baja sa xda. You gotta love those guys

Ne home dugme iz opere izlazim na exit dugme, a ovo za gruvanje je tacno.Ma mogli bi oni to nekim updejtom sami, ne da im zavrsava xda:D

Ma gruva na svakom telu Android me znam za ostale . Ono kao nestane sve sa displeja pa se učita nakon 2 sekunde:banghead:

Meni najjace da su svi kukali na HOX kako ima gomilu problema :) A lepo sam rekao, cekajte da izadje SGS3 bice isto tih problema ... svaki telefon ih ima, samo zavisi od apetita ko je spreman da ih prihvati ili ne.

Znam,isto sam pricao,zato i ovu prethodnu poruku napisah bas tim tonom:) ***,hiper produkcija je donela ovakve nemarnosti. Ali dobro,fanovi su tu da zazmure i na mnogo gore stvari ;-)

Za one koje zanima navigacija, Copilot super radi i ima ok mape ;)

Zanimljivo je da sam probao sa lgcamera pro i dobio sam fenomenalan video. Znaci njegova kamera pravi problem.

@strajder - Ne radi mi translator tako da ne razumem šta pričaš. Mislim da slike govore i više od reči. Ne vidim nigde tvoke slike...

Poslednja izmena:
@Oki
Ako se sećaš u temi za (tvoj ako se ne varam) Arc S sam naveo da i ja imam Xperiju. Nemam S3 niti planiram da ga kupim u dogledno vreme. Možda padne neki S2 oko Nove, ali S3 neće sigurno.
Ja ne branim S3, ali on se nikako ne može porediti sa S2, zato što je u svakom segmentu bolji, a to se pogotovo odnosi na ekran.
Što se tiče slika koje si postavio pitanje je da li su svi uređaji imali osvetljenje podešeno na iste vrednosti. Ako jesu, onda to svakako predstavlja očigledan primer fušerisanja, kako neko reče.

Verovatno evo sad sam otvorio isti broj slika i isao za exit u operi izbacio mi home ekran za stotinku.

Probaj da snimas video sa ukljucenom stabilizacijom. Znaci polako kreci kameru kao da slikas panoramu i vidi dal imas ispustene frejmove tj. stucanje

Meni ne stuca, evo sad probao

Evo kako baterija drzi kod mene. Sve je na max. Brightness 100%, non stop 3g, sync etc

b2de0e0b-2ceb-69eb.jpg

b2de0e0b-2cfb-2e0b.jpg

b2de0e0b-2d06-ba5c.jpg

b2de0e0b-2de4-7cc8.jpg

Poslednja izmena:
Ko je pitao za igo, ovo je max koji sam izvukao
b2df048f-2d42-0a10.jpg

A evo i potrošnje.
b2df048f-2dd2-ba6c.jpg

Danas sam ga akao malo manje. Svakako mi nije jasan rezultat.

Poslednja izmena:
@Oki
Ako se sećaš u temi za (tvoj ako se ne varam) Arc S sam naveo da i ja imam Xperiju. Nemam S3 niti planiram da ga kupim u dogledno vreme. Možda padne neki S2 oko Nove, ali S3 neće sigurno.
Ja ne branim S3, ali on se nikako ne može porediti sa S2, zato što je u svakom segmentu bolji, a to se pogotovo odnosi na ekran.
Što se tiče slika koje si postavio pitanje je da li su svi uređaji imali osvetljenje podešeno na iste vrednosti. Ako jesu, onda to svakako predstavlja očigledan primer fušerisanja, kako neko reče.

Pa o tome i govorim sve vreme a i ljudi sa xda foruma.. Koja je i bila poenta da stavljaju min, auto i max brightness.. ja znam da "dva jaja" ne mozes nikada naci ista ali brate mili razlike su vise nego ocigledne. To je def. hardverski problem.

Poslednja izmena:
Nikad mi nije bilo jasno zasto neko drzi srpski na nekom ovakvom telefonu (ili bilo kom for that matter). Neki put nemam pojma sta su hteli da kazu..

Mislis, stisnes home dugme i umesto da stoji sve kako je bilo, on ih grune odjednom dok se sabere? Sve ce to da resi neki baja sa xda. You gotta love those guys

Šta ima tu da se sredjuje??? Ljudi hoće za tu lovu da telefon radi kako treba i to nov. Šta ima ja da čekam nekog baju da rešava probleme tek izašlog telefona??? Smešno, isto takva priča bila i za je.... iPhone. Telefoni od 600$ a ovakve stvari se ponavljaju. Kakvi bre fanbojevi to su mala deca. Briga me za brend hoćuda radi kako treba kako to nekima nije jasno?

13s 42m 37s <- 13sec i 42min i 37sec :-D

Btw koliko moze max da se izvuce iz lgcamera-e?

Šta ima tu da se sredjuje??? Ljudi hoće za tu lovu da telefon radi kako treba i to nov. Šta ima ja da čekam nekog baju da rešava probleme tek izašlog telefona??? Smešno, isto takva priča bila i za je.... iPhone. Telefoni od 600$ a ovakve stvari se ponavljaju. Kakvi bre fanbojevi to su mala deca. Briga me za brend hoćuda radi kako treba kako to nekima nije jasno?

Ko zna sto se to njemu desilo, mozda nakrcao nesto pa zastucao. Ne radi to stalno, nego eto desi se. ***, kako je tako je, njima ne ide u korist da naprave savrsen telefon, jer niko onda ne bi kupovao nove modele cim izadju kao sad sto se radi.

***, masovna proizvodnja, ovo ono, ljudi kupuju, njima parice idu u dzep, iako ima problema ljudi ce kupovati... Ceka se Iphone5 da vidimo sta ce biti sa njim...

***, masovna proizvodnja, ovo ono, ljudi kupuju, njima parice idu u dzep, iako ima problema ljudi ce kupovati... Ceka se Iphone5 da vidimo sta ce biti sa njim...

Sta ima da cekam kad ce da ima ekran cija velicina odgovara periodu od pre 2 i po godine? Nema sta tu da se poredi, moze da radi kako hoce, dzaba mu sve. Ja sam od HOXa odustao zbog 4.7 naspram 5.3, a 4" je danas jednostavno neprihvatljivo malo. Kao 32'' televizor da kupis najnoviji model sa 3D- jednostavno je bedno iskustvo da ckiljis

Lgcamera daje 30+fps onoliko koliko bi trebao da da stock. plus podesavanja kojih nema na fabrickom.

Poslednja izmena:
Sta ima da cekam kad ce da ima ekran cija velicina odgovara periodu od pre 2 i po godine? Nema sta tu da se poredi, moze da radi kako hoce, dzaba mu sve. Ja sam od HOXa odustao zbog 4.7 naspram 5.3, a 4" je danas jednostavno neprihvatljivo malo. Kao 32'' televizor da kupis najnoviji model sa 3D- jednostavno je bedno iskustvo da ckiljis

Jesi normalan.. Ne kupuješ pokretni TV da ga nosas u dzepu.. To ljudi i cijene najviše kod iphone.. Ako hoćeš velike ekrane imaš tablete:)

E pa nekima je granica 4.3" kao i meni, tako da 0.3" nece znaciti nista... A posle nekog razmisljanja pre bih uzeo Tablet od 7" + telefoncic oko 4" nego Note... Imam taman sake za Note, ali zasto da se mucim...

P.S. Razmislicu dva puta da li cu kupiti opet Samsung... SGS1 nije dobio ICS iako je mogao... SGS2 je imao yellow tint, problem sa kamerom(kao moj sto ima, doduse ne snimam puno, vise slikam, ali me nervira) SGS3 ima probleme... HOX ima probleme... Zao mi je svega volim android (4godine se druzim s njim), ali ovo je neprihvatljivo... Drugar mi ide u Ameriku pocetkom sledece godine, ako bude oko 600$ uzecu IP5 samo zato sto ja nikad nisam cuo da se brujalo oko lose kamere, neceg loseg, da si morao pre kupovine da zagledas i pritiskas sa svih strana... Neprihvatljivo da ponovim, ako sam se odrekao nekih stvari (jer nisu male pare) hocu sve da bude pod konac!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno