Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

16:9 odnos ekrana. 16:10 je idealan odnos, odnos koji je poznat i kao zlatni presek koji se vekovima provlaci kroz umetnost kao odnos koji najvise prija coveku i raznorazna svojstva mu se pripisuju.

Kao matematicar, mogu da ti kazem da si pogresio. Zlatni presek je (1+sqrt(5))/2 :p

16:10 je idealan odnos, odnos koji je poznat i kao zlatni presek koji se vekovima provlaci kroz umetnost kao odnos koji najvise prija coveku i raznorazna svojstva mu se pripisuju.
Tacno tako. Univerzalna konstanta u prirodi, odgovarajuca za oko kao za svojstvo "lepote", da se tako izrazim.

Sad čitam po netu da je ovo danas datum u kome će se "ozvaničiti postojanje" (?!) S3 modela, zvaničnog naslednika Galaxy dvojke a da se tek u narednih nedelju dana očekuju konkretni detalji o izgledu, specifikacijama, itd..

Previše je ovo zavlačenja za moj ukus...tako da što se mene tiče ako danas ne objave sliku u 360° sa svim karakteristikama, benchmark test o njemu ću čitati na One X-u. ;)

Saša Popović će predstaviti novi Galaxy :D

Mislis Grandlaxy? :d

Vidim opet ios vs android bitka.. boris lozac rece da je ios losa kupovina jer je slaba podrska kod nas itd.. slazem se ali.. da li ste svesni koliki je procenat ljudi u zerbiji kojima bilo koji ajfon na stolu kafica znaci vise nego Galaxy S III od titanijuma sa f 1.8 kamerom sa xenon-om itd? :) :d Pa makar ajfon 3gs imao softver Siemensa mc60, samo da je ajfon :d

Ja se ne zezam, postoji jedan veliki krug ljudi koji stvarno misle da je 3gs bolji od svih premium Androida, a o ajfonu 4 da ne pricam, to je kategorija za sebe i tako ce ostati jos 10 godina :d

Ali se slazem i sa telepom i ostalima koji su zgrozeni da masa vlasnika SGS II, Sensation-a itd drzi stock Wallpaper, ama sve stock cak i melodije. Zasto su oni kupili SGS II i slican Android model od 400e ne zna nijedno bice u galaksiji :d

Malopre negde procitah da se odlaze kao SGS III, cekaju Apple kao, ma nema sanse, nece propustiti da prodaje jedno 10 milki pre i za vreme olimpijade :D

Poslednja izmena:
Matematičari, vreme u Londonu je -1 sat u odnosu na nas, dakle u 21:00 počinje :)

Nadam se da ce ovaj put govornik znati engleski :d a ne kao prosle godine u Barseloni.. :d

Sad sam i ja zbunjen, na sajtu piše 7PM UK time, zar nije trebalo 8PM da bude?

Evo imam čoveka koji hoće da menja iphone star 24 sata sim free za moj 10 meseci star s2, pojede mu#a što je kupio 4ku i dao 550 eura za isti koji lik... Ja mu tražim još 100 evra, a on se misli...

To je onda to, Thu May 03 2012 20:00:00 GMT+0200 (Central Europe Daylight Time), kod nas je po ovom letnjem računanju isto +2, navikao sam da je +1.

Konferencija pocinje u 19h po vremenu u Londonu. Kod nas znaci pocinje u 20h.

Jel imamo nekog u Londonu, kod njih je već počelo (19h) pa da nam prenese :d:d

Ниси лепо разумео.Није још почело у Лондону. Тамо је сат мање него код нас, значи сад је тамо 18.15.

Ja ipak mislim da se lik malo zezao :d

@hsv.stoned Jok nisam :D

@Vertumus Jel je ima na App Store-u :D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno