Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

OMG, i app je izasao... Koji hajp, i sam Dzobs im se iz groba divi, Boze me oprosti.

Aplikacija je izasla jos 24. aprila :)

Jos gore... :D ***, tek sad sam je video.

A tek sad vidim i tvoj signature... :D

S2 uskoro postaje bestbuy, cim mu padne cena a masa se popali na S3 ;)

Poslednja izmena:
:)
ima li negde "prenos" preDstavljanja?
Na rts nema...

Trebalo je da ostave za petak kod Ivana Ivanovica ;)

Ma sigurno ce na RTS-u da bude.

Niste informisani, Zika sarenica je dobio ekskluzivno pravo na medijsko pokrivanje!

E ali ako ovo bude konacni dizajn, ovo kocksto parce plastike... big fail! :S:

Inace ekskluziva kod Lee Kis veceras premijerno GS III, Keba dobija prvi primerak...

Poslednja izmena:
^Fail за тебе, а за милионе других ће бити добар. Вероватно ће се Samsung CEO забринути што ти нећеш купити исти, па ће теби понудити кућиште од армираног бетона :p

Bravo!! Aplauz! Ala si mi odgovorio, potresen sam...
Znam ja da ce ga mnogi kupiti i da mirise na go*no, napravio je Samsung od svojih korisnika lagano nesto poput Apple od svojih.

Poslednja izmena:
@emix, kakav je tek onda fail Iphone 4s kad je isto kuciste uzeto od cetvorke? Ovo bar izgleda drugacije... Ljudi ce ga kupovati zbog HW-a... Ja ako budem dosao do viska para kasnije isto bi ga uzeo, zato sto vise volim kad mi je telefon lagan...

@krkojzla Galaxy S bila je bas dobra prodaja... Galaxy S II jos bolja... Kontam da ce S III da bude tu negde oko 20 milki prodatih... Cisto sumnjam da ce prodati bas toliko kao GS2, ali prodace dosta...

Poslednja izmena:
Ау бре Ђилкоше ништа не капираш, ајфон нема андроид, а еmix је Антиандроид фанбој. Све мора да ти се црта :p

Nemojte Emix-a da mi dirate, dobar je on, samo nekad popije, pa odvali nesto :D

Taj onda stalno pije :p

Iskreno...
da Ajfoun prave od titanijuma ja bi' opet uzeo plasticni android...
Znaci za prenos da ne brinem, ja se nadao RTS-u zbog babe ona gleda smo rts1 ostalo od vremena serpi i pistaljki, a sva je grdna nestrpljiva zbog novog cipseta i trajanja baterije...

Iskreno...
da Ajfoun prave od titanijuma ja bi' opet uzeo plasticni android...
Znaci za prenos da ne brinem, ja se nadao RTS-u zbog babe ona gleda smo rts1 ostalo od vremena serpi i pistaljki, a sva je grdna nestrpljiva zbog novog cipseta i trajanja baterije...

Takođe.

Napredna ti baba. Blago tebi, ima od koga da učiš ;)

Koliko vi nista ne znate o iphone-u i iOS-u, to je tek za pricu. Pa ako kojim slucajem nov iphone bude imao 4,5" ili cak vecu velicinu ekrana, nece moci da se poredi sa njim nista. Najzaninljiviji su komentari ljudi koji govore da je SVE ZAKLJUCANO, ***, stvarno je problem sto nema copy-paste pa da svaka dzudza moze da ga koristi :)

Koliko vi nista ne znate o iphone-u i iOS-u, to je tek za pricu. Pa ako kojim slucajem nov iphone bude imao 4,5" ili cak vecu velicinu ekrana, nece moci da se poredi sa njim nista. Najzaninljiviji su komentari ljudi koji govore da je SVE ZAKLJUCANO, ***, stvarno je problem sto nema copy-paste pa da svaka dzudza moze da ga koristi :)

Jel mozes u stock galeriju da sliku serujes na fejsbuk na iOSu?

ne možeš, integracija je izvršena samo sa twitter-om

Krkojzla, ajde nauči nas majke ti, pošto smo takve neznalice, a ovo je savršena tema za tako nešto...

Nece preci 4" jer to bi onda bilo kako vijaju Samsung i HTC, a oni to ne rade jel?

Vrh Dno