Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ja samo kažem da oni ne smeju opet da spakuju telefon u plastično kućište. Po meni je to toliki trash da je to nenormalno, iako sam koristio dugo S2, više nisam mogao da držim onu plastiku od 50din u džepu. Možda preterujem ali, to je moje mišljenje.

Ne preterujes, ja sam u nedelju [opet] koristio SGS II preko pola h, jeste lepo spojena plastika tj zavrsna obrada je i ok ali je kvalitet plastike smesan za premium uredjaj, ma plastika je kao izbor materijala uopste smesna. Raspad Bada telefon iz Wave serije od 170e spakuju u aluminijum a SGS II u seljacku plastiku.

Pa zato sto badu skoro da i ne prodaju a kad prodas 10 miliona uredjaja to mu vec dodje kolicina, e sad preracunaj kolika je to usteda love, kad se trpa jeftina plastika umesto aluminijuma a vide ljudi da ide. Igrali su na tu kartu namerno znajuci da konkurencija ima q...
od ekrana, sad vec to i nije tako pogledajte samo kakav ekran ima htc one x. Nije vise za zezanje, morace da unaprede kvalitet izrade.

Ma znam, ogromna je to usteda na preko 20 miliona prodatih SGS II nego samo konstatujem koliko je to kulovski potez, ali sta ces, kapitalizam..

Meni to lici kao neko test kuciste u kojem su dali operatorima na test... pa je uglavljen taj nexus displej.... Ako je ovo s3... Ne svidja mi se...

ja jedini kome se svidja haahahah :) zadnji deo mi je extra bas

Ako je ovo finalni proizvod,u sta sumnjam,po meni je rame uz rame sa s2 po izgledu,znaci nije rasan :d

Ma odvratan je! Kakvi su ovo uglovi, kakva je ovo elipsa oko ekrana, šta je sa ovim ogavnim dugmetom, kakva su ovo užasna leđa??? Skoro nisam video ružniji telefon. Možda samo tako izgleda na slikama, ali nadam se da ovo nije finalni proizvod.

original.png

baš čudna slika, toliko je umazan, i još se po refleksiji vidi da ga je lik slikao Ipadom :d
u stvari ova "zaštita" na ekranu nam onemogućuje da ga bolje vidimo
Btw definitivno se ne slaže sa onom slikom ispod
ali ne vidim nikakvu vezu ovog uređaja sa onim "kapima" sa postera?

Poslednja izmena:
^kako ne vidis, pa toliko je ogavan da ti se place :d

Lici mi malo na ovo po obliku sispleja i dugmeta...bez tog laznog kucista...:banana:
samsunggalaxysiiiconcep.jpg

Lici i na Nexus, mada meni bi odgovarao ovakav dizajn iako nije nista revolucionarno :) Videcemo

Samo da ne bude plastika..Koliko god mi bilo mrsko sto i sam ovo kazem,niko ne zeli top class uredjaj od plastike..Bez obzira na to koliko je ona funkcionalna..

LOL kakva saraga od plastikenera pogotovo zadnji deo, nadam se da neće ovako da igleda.

Ako bude ovako ogavan ja idem na htc onex...

More naravno ;)

Nazad
Vrh Dno