Šta je novo?

Samsung i900 Omnia 16gb - konacno full tel!!

Omnia je ok i to je to. Just another WM based mobile phone with fancy interface.
Nije nista posebno u poredjenju sa Diamondom, recimo.
A ako trazis naslednika predlazem da sacekas nesto dobro poput SE Xperia.

Pričaj nam malo više o tome. Razmišljam se da pošaljem iPhone u pemziju,
pa mu tražim naslednika.

Pazi, to je malo nabudzen iPhone... :trust:
Prednosti, mozes da se povezes sa svim uredjajima preko BT-a sto nije slucaj kod iPhone-a... Ima bolju kameru... Malo je lakse raditi na Windows-u...
Generalno lako se usetas u sve opcije...
Ima senzor izmedju podizanja i spustanja slusalice koji mozes da podesis da ti bude mis inace je taster levo-desno-gore-dole... Kao na laptopu Touch Sensitive mish... I to sam slucajno provalio... :d
Blic je dobar, moze i na 3 metra lepo da osvetli ali mu je mana na blizinu je prejak...
Vrlo lepo radi, baterija mu traje uz dobru upotrebu oko 3 dana...
Ja sam licno ubacio CorePlayer... I bukvalno sve klipove mogu da gledam, cak i .flv...
Ima MSN koj je dobra fora... Dopisjes se npr pola sata i skine ti 10 din.... :D

Ima Opetu i IE fabricki, podrzava Divx ima licenciran fabricki...
GPS mu besprekorno radi, jos ako ubacis Garmin softver, nema mu ravnog... Inace da ne bude niko u zabludi! Ima interni chip za GPS.. Znaci nema dodataka, nema budzenja... Bukvalno udjes izadjes i gotovo... :d
Ima razna podesavanja, jacina vibracije, osetljivost ekrana, Motion sensor koji sluzi da vam okrene sliku ako telefon drzite okrenut za 90 stepeni levo ili desno...
Standardno Task Manager ako zabaguje nesto...
Par vrsta tastatura za pisanje poruka posto nema fizicku tastaturu...
Vrlo lepo radi Wi-Fi, cak zabrinjavajuce dobro... :D
Naravno besprekoran rad sa fajlovima kada ga povezete na komp...

Sve u svemu kvalitetan, pouzdan i koristan telefon...
Sta drugo ocekivati za 500 eura... :wave:

Evo sada sam slikao procesor sa nekih 10cm u MICRO modu... Ispred monitora na stolu, bez svetla i blica... Pise dole Shot with: SGH-i900 da ne bude zabune...
Sami procenite...

Poslednja izmena:
kakav je u poredjenju sa SE X1 koji tek treba da se pojavi, nekao mi i imena zvuce slicno omnia - xperia?

Koliko sam video na onom youtube linku ovo je bas spora sprava.. mislim.. ima 650Mhz proc a treba mu dosta vremena da pokrene pojedine programe. UI je ruzan. Mozda moze svasta ali ipak je spor sa ruznim UI.

Poslednja izmena:
Koliko sam video na onom youtube linku ovo je bas spora sprava.. mislim.. ima 650Mhz proc a treba mu dosta vremena da pokrene pojedine programe. UI je ruzan. Mozda moze svasta ali ipak je spor sa ruznim UI.

UI je kod windows relativan, mozes da menjas... Ali omnia UI zahteva dosta rama i proc snage, mislim da bi Manilla 2D savrseno radila ;). Neko je pomenuo da samsung ima los signal, svaki WM telefon i OS i Radio Rom ako ti je los signal promenis RadioRom i vidis koji je najbolji, odnos> potrosnja baterije-signal.

Da li moze neko da mi objasni kako mogu da sacuvam kontakte iz telefona na sd karticu ili gde se oni nalaze u telefonu pa da ih prekopiram rucno na sd karticu ili na kompjuter?

Pim backup se zove program kojim sacuvas u my storage ili memory card kontakte, poruke, call listu itd
Onda posle hard reseta samo uradis restore

A kako mogu da ih prekopiram na kompjuter? Jel ja hocu da prekopiram na kompjuter kontakte sa omnie i onda da ih ubacim na micro sd karticu i da ih sve prebacim na jednu nokiu sto imam...

Nazad
Vrh Dno