Šta je novo?

Samsung i900 Omnia 16gb - konacno full tel!!

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Samsung je konacno izdao mobilni telefon koji objedinjuje veliki ekran, dosta interne memorije ali i dalje prosirivo, izuzetno brz procesor, bateriju zadovoljavajuceg kapaciteta, dobru kameru sa blicem, i sve to pod windows mobile operativnim sistemom! Predpostavljam da su ga zamislili kao spravu koja bi mogla da parira iPhoneu!

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1787/Samsung/i900-Omnia-16GB

ima samo jednu manu... samsung je... :D

Ekran 65k?:trust:

Poslednja izmena:
Na toj rezoluciji i 65k je previse?!

65k previse? Da li si ti lood? :D

Ljudi pokusajte da shvatite da na 300 pixela jednostavno ne moze da se uradi prelazak tolikog spektra boja da bi se tu primetila neka drasticna razlika! Taj broj boja mu vise dodje kao marketing!!

Nije lud... u pravu je... al opet je samsung... :D

Ne kapiram više ove telefone kojima su tasteri povučeni toliko dole
zbog touch screena ... mislim, sve je to lepo dizajnerski,
ali bre ako kreneš palcem da pritisneš, ispadne ti iz ruke,
a ko još ima naviku da se sa obe ruke javlja na telefon.

Naravno da ima wirless zar mislis da bi ga i stavljao u temu da to nema!

Ok my fault, na mobilnom svetu nisam video u specifikaciji.

Poslednja izmena:
što se tiče prijema signala samsung je najgori na svijetu! valdjda i to igra neku ulogu. ipak je to telefon. :D

Na papiru deluje extra. Videcemo sta ce biti sa praksom i cenom, koja ce verovatno biti astronomska.

Ni meni se ne dopada samsungmobile.

perverzija... ne verujem da je samsung ovako nesto napravio... jos samo da ima qwerty bio bi extra

čak i da ga naprave bolje i kvalitetnije od prvog iphonea (metalan, staklo, bez nekih kineskih detalja), opet vozi WinMobile, koji je krš, čim ga upališ...

čak i da ga naprave bolje i kvalitetnije od prvog iphonea (metalan, staklo, bez nekih kineskih detalja), opet vozi WinMobile, koji je krš, čim ga upališ...
Nikako se ne bih slozio - promenio sam vise Symbian telefona(i s60 i uiq), i mogu reci da sam tek sa WM odusevljen ali totalno. Ne postoji nemoguca stvar kod WM, tj. korisnik moze totalno prilagoditi aparat(Pocket PC u mom slucaju) svojim potrebama, naravno ako je dovoljno vest. Jedno moram priznati - Symbian s60 nudi bolje iskustvo i vise je "user friendly" out of the box, tj. pri prvom kontaktu sa telfonom, ali sa WM nebo je granica!,)

Probao sam... Najprecenjenije parce tehnike koje sam ikad video. Upotrebna vrednost mu je ispod modela 6600 koji se pojavio davne 2003. godine, a ipak je imao mms, video zapis, message forwarding, funkcionalan bluetooth itd. iPhone pokazuje kako marketing moze prodati i go_no predstavljajuci ga kao vrh tehnologije. Samo dve stvari mi se svidjaju - ogroman ekran i Safari browser, a taj multi-touch blablatruc, manite me toga. Moj Hermes ima touchscreen, ali sve mogu da obavim preko navigacionih tastera i hardverske qwerty tastature.

Takodje, Hermes (HTC - TyTN) for life :)

Ovaj će biti bolji... ;)

8 MP Samsung i8510 Primera surfaces, has it all but the kitchen sink

Just when you thought they can hardly squeeze much more features in a single mobile phone here come Samsung to disprove that. The Samsung i8510 Primera is the next multimedia powerhouse that is to be announced in the nearest future. It will be a Symbian-powered smartphone, sporting more features than any other handset we have ever seen (yeah – more than Nokia N96, too).

Poslednja izmena:
Evo ja shetam jedan...
Nije neko odusevljenje narucito...
Za 500 eura mora da kuva i kafu.. :D
Inace gazi N95 po mojoj proceni... Ko nije imao oba ne moze da bude objektivan...
Ali 650MHz objasnjava stvari.... :d
Pritom mu baterija traje oko 3 DANA! Dobro ste culi 3 DANA!
Sto je prosto neverovatno za samsung... :trust:
Ja sam mislio da cu morati da ga drzim kuci na punjacu... :D

Pričaj nam malo više o tome. Razmišljam se da pošaljem iPhone u pemziju,
pa mu tražim naslednika.

Nazad
Vrh Dno