Šta je novo?

Samsung i5700 galaxy spica

Particije si verovatno napravio preko recovery režima, pa onda preko njega i formatirao tu prvu particiju, jel tako?

Moraću to da probam, samo da kupim veću memorijsku.
Usput da pitam da li Spica podržava kartice od 8gb?

Particije si verovatno napravio preko recovery režima, pa onda preko njega i formatirao tu prvu particiju, jel tako?

Moraću to da probam, samo da kupim veću memorijsku.
Usput da pitam da li Spica podržava kartice od 8gb?

Ne, particije sam pravio u Acronisu. Jednu od ~800MB (EXT2) i jednu od 3GB (FAT32).
Podrzava kartice od 8GB.

Odlično, hvala.
Sutra bi trebalo da probam , čim nabavim karticu :smash:

Kako naterati telefon da lockuje GPS satelite bez izlaza na internet.Probao sam neki sucka fix sa samdroid foruma ali nije pomoglo.Jel uspelo nekom ovo?

o kakvom izlazu na net pricas meni lockuje sasvim normalno hm?

Evo samo da vam javim, stvaio sam pre par dana na Spica-u cm6 a8.4 i ekstra radi (cak i sa svojim kernelom) ali sam onda ubacio Yonip v17 kernel (cpu@ 1.1ghz) i Intercept 3D i 2D driver-e, i dosta bitno libsQlite... Znaci sa svim ovim fon je poleteo u odnosu na Lukiqq kernel i stare Intercept i CM6 a8.3.2. Evo sad cu da apujem to na RS pa da vam stavim ovde, taman da bude sve na jednom mestu...

Vrlo je bitno instalirati ovim redosledom (kroz recovery naravno) :)

1. all2ext2 (prebacuje "/system /cache /data" u ext2)
2. CM-6.1.1-Spica-a8.4_update
3. REMOVE_CM-Tweaks (vrlo bitno je da se obrisu SSSwitch i slicne stvari, bas to ovaj program radi)
4. YONIP_V.17A__2.6.32.9__24Bpp (Kernel !!! OverClock-ovan na 1.1ghz !!!)
5. Intercept 3D/2D driver
6. Intercept GL
7. LIBSQLITE (I/O Boost)

Za sada sam primetio da YouTube HQ jako lepo radi, GPS takodje bez problema, stavili su neku novu tastaturu koja isto jako lepo radi i jos par nekih stvari sam primetio ali videcete sami vec, sve u svemu najbitnije je da mi se cini stabilniji od a8.3.2 verzije, i dosta brze :) E da, i ispravljen je bag na kameri kad samo smara na preview-u sa onim belim ekranom...

Poslednja izmena:
Hteo bih samo da te pitam da li ti ta verzija i dalje dobro radi. I zanima me da li neko zna kako se to zaključavaju sateliti radi rada gps bez korišćenja interneta. Bio bih zahvalan ako neko zna da mi objasni.
Hvala.

Sto se tice GPS-a, samo samo ga enablujes, pokrenes aplikaciju kojoj je poteban i sacekas malo. Preporucljivo da budes na otvorenom, mada meni hvata i iz sobe.

Da, tako sam danas probao i iz 6. puta je uspeo da nađe moju lokaciju.
Mene zanima da to isprobam pošto ću uskoro ići van zemlje pa ne želim da me internet odere u romingu. Odradio sam ono settings - wireless & networks - mobile networks - data enabled (to sam deštiklirao) , pa me samo zanima da li je to doista privremeno prekinulo pristup internetu.
I ako bi neko znao da mi preporuči neku gps aplikaciju za navigaciju i gde da je skinem, pošto ja sada imam samo ovu maps aplikaciju koja je išla sa ovim rom-om koji sam instalirao.

Hvala unapred.

Pozdrav.Interesuje me koja je zadnja stabilna verzija softvera za ovaj fon i odakle mogu da je skinem?Treba mi i root za tu verziju softvera.Pa ako neko moze da mi odgovori.Trenutno mi je u fonu verzija 2.1 eclair.xxjh7.

Niko ne zna odakle moze da se skine 2.2 ili 2.3 za galaxy i5700?

Kako da dodjem do efs foldera,nv_data.instalirao sam par root explorera ali oni nemaju pristup efs foldera.Odradjen je root na telefonu ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno