goran445
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.10.2004
- Poena
- 319
Evo o cemu se radi. Punim hard,punim i onda u jednom trenutku polovina foldera jednostavno ne postoji. Kad uradim proveru hard diska windows ne pronadje ni jednu gresku na samom hardu ali pronadje ostecene foldere,ti koji su nestali i jednostavno ih obrise. To odradi dok prverava hard pre butovanja sistema. Tako sam do sad izgubio mojom grubom racunicom u dva navrata 1 TB podataka. Dalje na tv-u imam usb prikljucak i tv prepozna jos neke foldere na hardu i tu postoji deo izgubljenih podataka. Disk je trenutno u servisu, ali tamo kazu da nema losih particija na hardu i da jednostavno reklamacija ne moze da prodje. Suta idem da iskopiram kod njih deo izgubljenih podataka,pa da formatiramo hard,ali ja jednostavno nemam vise poverenja u taj hard disk. Da li neko mozda ima ideju o cemu se ovde radi. Jedino sto mi pada na pamet,mozda lupam, je to sto sam disk formatirao dok je bio preko sata kabla prikljucen direktno na plocu, a sad ga korisim kao extrerni hard, na komp povezan preko e sata a na tv preko usb kabla. Molim za pomoc,unapred zahvalan. Pozdrav.
Poslednja izmena: