dramle
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.06.2007
- Poena
- 330
Moja oprema
- CPU & Cooler
- I7 2600k stock cooler
- RAM
- 12 Gb
- GPU
- 1060 6gb
- Monitor
- FullHd
- Miš & tastatura
- Reddragon ranger lite
- Ostale periferije
- Reddragon Diti
- Tablet
- Lenovo ideapad d330
- Mobilni telefon
- Samsung Fold4
- Pristup internetu
- Optički internet
- Mobilni internet
Проблем са не отварањем до краја је био израженији код четворке (тројка је била ок). Код петице су заменили механизам шарке и за сада нема неког значајног броја пријављених случајева. Као власник петице а после четворке која се загавила после непуних годину дана надам се да је ово сада решено.Kakvi su generalno utisci vezani za izdrzljivost Folda 5, vidim cene su ok pale i u rangu izmedju S23U i S24U manje vise, na netu se prica da se dosta (na bolje) promenio taj dizajn mehanizma za zatvaranje u odnosu na fold 3/4, ali kakav je u day-to-day koriscenju, nikad nisam imao foldable a nema sta nisam probao od 'obicnih' telefona, samo me brine to oko tih folija, koliko je realno da folija sa alija moze da se koristi (kad dotraje i ako dotraje ova stock) da se ne bi njakao sa promobijem, lakse mi da narucim unapred par komada i zalepim sam...ako uopste ima slucajeva da je na foldu otisla. Vidim kolega gore pominje da je veoma izdrzljiv telefon, svakako bih isao na varijantu sa caseom, i ovako je lutrija a kamoli bez njega.
Druga stvar, kamera u odnosu na S23U, ista ili losija, posto racunam da je izasao par meseci kasnije od S23U, verovatno su isti modul stavili..velicina svakako dozvoljava.
Samo da potraje 2 godine, nista vise.
Што се тиче камере није на нивоу С23У већ на нивоу обичног С23. Величина не дозвољава, фолд је знатно тањи.