Šta je novo?

Samsung Galaxy Watch/Active

Kad se predstavlja ovogodišnji model ? Da li znamo nešto već o modelima?

Da li na Galaxy Watch ultra radi zaseban esim, tj da li mogu da kupim esim na esimcard.com i koristim samo internet preko Galaxy Wearable?

Zavisi šta ti treba.
Meni će sledeći definitivno biti eSim jer su operateri (meni konkretno A1) konačno omogućili multisim opciju.
Tako da za neke kraće izlaske ne moram da nosim telefon sa sobom.

Omogućava i razgovore. Piše na sajtovima provajdera, a i članovi dela svoja iskustva na temi

Zdravo
Kupio sam koriscen watch 8 44m par meseci star,juce se punio bas nenormalno dugo i prekidao na svakih par %.Nije izbacivao pregrevanje.Tad mi je pokazivalo od nekih 3 % do full 2:30 min.Imao sam fe pa je leti znao da pauzira punjenje zbog vece ambijentalne temperature.Gledajuci po netu usao sam u recovery i resetovao cache partition,od tad bolje puni i ne prekida koliko sam video na 2 min otprilike 1%.Danas od 66 do 100 50 min trajalo mozda i 55.Koriscen 20w apple adapter.Jel je slicno i kod vas?Sem sporog punjenja radi dobro

Pa imam i samsung 25w i 45w adapter slicna prica,jedino da kupim kabl wireless nov.Gde ima da se kupi nov? Jedino na kp sam nasao jedan, pitanje je da li je original kabl

Ako imaš bilo kakav Wireless punjač za samsung telefone, probaj na njemu prvo kako se ponaša.

Pa nemam.Prodavac mi je rekao da je punio na anker univerzalnu plocu,nije na kablu i nije bilo problema..

Meni se pokvario punjač ustvari onaj magnetni deo i tako se ponaša čas puni... verovatno kabal. Mislim da sam ga preko platio 25€.

Nazad
Vrh Dno