Nema razloga da ne radi.Da li na Galaxy Watch ultra radi zaseban esim, tj da li mogu da kupim esim na esimcard.com i koristim samo internet preko Galaxy Wearable?
Moram da se umesam(mozda nije tema,pa i po cenu banovanja)...imam Samsung telefon koji podrzava reverzno punjeneje,imam i Samsung watch (trebalo bi da budu kompatibilni) i kada stavim sat da punim na telefon (reverzno...na stranu sto "Maocetung" neki kineski satovi drze bateriju po 14,15 dana,a moj Samsung "kao" premium 3 dana),meni izadje na satu da "punjac nije kompatibilan"...i 100x sam rekao da tu trecerazrednu marku vise nikada kupiti..i ne vredi.. kada te prave budalom a ti se jos smejesMeni se pokvario punjač ustvari onaj magnetni deo i tako se ponaša čas puni... verovatno kabal. Mislim da sam ga preko platio 25€.
Nisam dobro video paket. Mislio sam da je i telefon uključen 😆😆Ako su dozvoljeni linkovi ka konkretnim ponudama:
![]()
Yettel webshop
Yettel je prva mobilna mreža u Srbiji. Od početka komercijalnog poslovanja, 1994. godine, poverenje nam je ukazalo više od 3 miliona zadovoljnih korisnika.www.yettel.rs
Watch 6 je poslednji koji je podrzavao pounjenje preko telefona. Pisao sam u vise navrata o tome ovde u temi. Ukoliko imas noviji sat, odgovor ti se sam namece.Moram da se umesam(mozda nije tema,pa i po cenu banovanja)...imam Samsung telefon koji podrzava reverzno punjeneje,imam i Samsung watch (trebalo bi da budu kompatibilni) i kada stavim sat da punim na telefon (reverzno...na stranu sto "Maocetung" neki kineski satovi drze bateriju po 14,15 dana,a moj Samsung "kao" premium 3 dana),meni izadje na satu da "punjac nije kompatibilan"...i 100x sam rekao da tu trecerazrednu marku vise nikada kupiti..i ne vredi.. kada te prave budalom a ti se jos smejes
Kako ne, i sobaricu ti posalju kuci da usisa i opere sudove za te novce...bas su poznati kao dobrotvori naroda.Nisam dobro video paket. Mislio sam da je i telefon uključen 😆😆
Idealno resenje ti je prelazak na GW6, sad je jeftin a radi i dalje dosta dobro.Meni je meverovatno da ni na Ultra watch 1 i 2 ne radi reverse charging, to mi je razlog zasto ga nisam uzeo. I dalje koristim GW 4, sasvim ok radi, ali sam hteo da promenim sat i kad sam to video odustao sam, zaista bezvezan potez da to ukinu, uz potpuno besmisleno objasnjenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari